Rat u Ukrajini (7)

Da li će se rat proširiti van Ukrajine?

• Ukupno glasova
    132
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
"Снајперка Украјине" - жена која је са породицом напустила фабрику Азовстал, можда није обична "мајка", већ украјински снајпериста
Чини се да у породици која је напустила Азовстал *****************а није само отац.
На интернету су пронађени занимљиви снимци: жена са пушком и војном униформом, изгледом јако подсећа на нашу хероину, а име је потпуно исто - Елена. Случајност?
Наводна жена се такође лако прогугла са „Снајпер Украјина“ – њена фотографија је прва у претрази.
https://t.me/readovkanews/32404

FRiHBI0X0AU-ttf
Pljunuta ona. Nema sta, zatvoriti oboje.

@NEzgodan

Ja ću ti reći objektivno a sa mnom će se mnogi složiti.

1. Spamuješ temu
2. Troluješ temu
3. Izvrćeš činjenično stanje sa terena

Više puta sam ovde napisao, budite strpljivi jer je ovo ništa, nema velike ofanzive, nema konstatnog artiljeriskog napada, avijacija udara tu i tamo.
Najviše rokaju dalekometne rakete u dubinu.

Meni sve ovo liči kao da Rusija nešto čeka, šta, to ne znam.

Zna se samo jedno, Rusija je ušla u ovoj sukob znajući da sukob može da eskalira u treći svetski rat ali eto, ušla jer je spremna za to.

Nato je toga svesan i nije spreman da šalje svoju vojsku na Rusiju već se bore do poslednjeg Ukrajinca.

Umesto da se smire tenzije, Nato šalje naoružanje Ukrajini i pogoršava situaciju.
Bliži se dan direktnog sukoba sa Nato snagama, da li će se koristiti nuklearno naoružanje, ne znam i ne bi voleo, u suprotnom teško da ćemo više gledati Sunce.

Smrt fašizmu!!!

Navodno stanje na izjumskom pravcu. Rusi očistili Jampolj i Aleksandrovku. Hiljadu Ukropa opkoljeno u blizini Oskola. Njihovi saborci se pripremaju za bježaniju iz Limana. Uništili su željeznički most prema Slavjansku.

Prilozi

• IMG_20220429_211420_193.jpg
    IMG_20220429_211420_193.jpg
    170,1 KB · Pregleda: 37
"Снајперка Украјине" - жена која је са породицом напустила фабрику Азовстал, можда није обична "мајка", већ украјински снајпериста
Чини се да у породици која је напустила Азовстал *****************а није само отац.
На интернету су пронађени занимљиви снимци: жена са пушком и војном униформом, изгледом јако подсећа на нашу хероину, а име је потпуно исто - Елена. Случајност?
Наводна жена се такође лако прогугла са „Снајпер Украјина“ – њена фотографија је прва у претрази.
https://t.me/readovkanews/32404

FRiHBI0X0AU-ttf
Pustili ih i tek onda shvatili da su u pitanju azovci?

⚔️ Више од 1.000 украјинских војника је опкољено код Изјума. Ово је известио новинар 🔺ВГТРК Јевгениј Поддубни.
👉 Комбинована јединица Оружаних снага Украјине и Националне гарде покушала је да нападне Оружане снаге РФ, али ју је руска војска стиснула са више страна.
📌 Са овог дела фронта стижу стравичне вести и снимци, који сведоче готово о масовној погибији украјинских војника.
#ФронтУкрајина #Русија #Украјина

Poslednja izmena:
⚔️🇷🇺 ❗️Како преносе украјиснки извори, који се позивају на Генралштаб ВСУ, јединице руске армије, припремају се за упад у 🔺Северодоњецк.
👉 Како је саопштено, руске јединице покушавају да изведу офанзиву у правцу Лиманског, Северодоњецког и Попасњанског.
👉 „Непријатељ наставља да покушава да успостави пуну контролу над насељима Рубежноје и Попаснаја и предузима припремне мере за напредовање ка Северодоњецку“, наводи се у извештају Генералштаба ВСУ.
📌 Такође се напомиње да у правцу Изјума, да би обезбедили додатно пребацивање трупа у правцу Изјума, освајачи доносе додатне понтонско-мостове прелазе преко реке Северски Донец.
#ФронтУкрајина #Украјина

⚔️ Више од 1.000 украјинских војника је опкољено код Изјума. Ово је известио новинар 🔺ВГТРК Јевгениј Поддубни.
👉 Комбинована јединица Оружаних снага Украјине и Националне гарде покушала је да нападне Оружане снаге РФ, али ју је руска војска стиснула са више страна.
📌 Са овог дела фронта стижу стравичне вести и снимци, који сведоче готово о масовној погибији украјинских војника.
#ФронтУкрајина #Русија #Украјина
Ima li kakva mapa?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back