Dobri Bosnjanin
Poznat
- Poruka
- 7.649
???A nije ti bila tamnica turski vilajet?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
???A nije ti bila tamnica turski vilajet?
Geldao sam ovo, Ukro DUBS dosta rasipa na vecoj daljini ... Testiranja Ruske DUBS sa topom šipunov pokazao je mnogo bolju preciznost na 1,5 km i vise na nasem Lazaru4 ...
Sojgu je pitaoPa jel ga Shojgua poslusao?
srbin pita bivsega srbina i on najslobodnije i odgovara..Auuu sta je ovo ljudi moji Srbin saslusava Hrvata u Rusiji...
srbin pita bivsega srbina i on najslobodnije i odgovara..Auuu sta je ovo ljudi moji Srbin saslusava Hrvata u Rusiji...
Srbin Prebegsrbin pita bivsega srbina i on najslobodnije i odgovara..
laze bre kucka ;aze , samo da bi dobili vise para.Generalštab Ukrajine: Rusija povlači trupe iz Harkova
Generalštab Oružanih snaga Ukrajine saopštio je jutros da Rusija povlači trupe iz Harkova. Navodi se da je glavni cilj je uspostavljanje pune kontrole nad teritorijom Donjecke, Luganske i Hersonske oblasti i obezbeđivanje stabilnosti kopnenog koridora sa Krimom, prenosi Unian.
Generalštab Ukrajine dodaje da se najveća aktivnost ruskih snaga primećuje na Slobožanskom i Donjeckom pravcu.
Ukrajinska poslanica: Situacija mnogo gora nego na početku rata
Ukrajinska poslanica Oleksandra Ustinova izjavila je da je situacija na frontu "daleko gora" nego na početku rata.
"Trenutno je pakao na prvoj liniji fronta. Sada gubimo mnogo više ljudi nego na početku rata", rekla je Ustinova novinarima na okruglom stolu nemačkog Maršalovog fonda u Vašingtonu, prenosi CNN."
Nikakve veze, Ukrajina je vratila nuklerno oružje za garanciju granica.Хајде да погледамо мало чињенице и да видимо шта је и из чега састоји данашња Ункрајина над којом западни свет рони крокодилске сузе.
Pogledajte prilog 1153792
dobro bre BrankoPoljska je ogromna zemlja i članica NATO pakta !
jenkima je neophodan još jedan front jer gube dah u ratu sa rusijom
Poljska je idalna za to i uvek je bila naci-kučkica Nisu je za džabe okupirali rusi
ovo im je još uvek " Civilizovano " skretanje pažnje
Ako oni ne vide da ovo sve vodi ratu izmedju NATO pakta i rusije gde će giduniti najmnogoljudskije Evropsko stanovništvo onda su mnogo glupi !
Rusi su spremni i na tu opciju !
Stim što sa poljacima neće biti tako pažljivi kao sa Ukrima .
Poljaci i ukri su najfanatičniji Evropski narodi , znaju jenki koga biraju za džukele kad ih treba pustiti !
a nije fer
Sve dobijeno od Lenjina će ukruina morati da vrati. Ionako ruše njegove spomenike, odriču ga se, pa neka se odreknu i njegovih darova.Хајде да погледамо мало чињенице и да видимо шта је и из чега састоји данашња Ункрајина над којом западни свет рони крокодилске сузе.
Pogledajte prilog 1153792
nisam jer ti si jednostavno los.Moja greska je da nisam znao da je zbog specificne klime na dalekom istoku u ovo doba susa, dok je u Evropskom rasputica.Samo priznaj da si me bezrazložno vrijeđao. Čemu takav stav prema meni?
neartiiiiiPa onaj biser: Ukr avijacija unistena u prva dva dana. Kd ono bije ih i dan danas. Za zadnja dva meseca rusi im oborili 200 aviona. Dobro se drzi ta ukr avijacija s obzirom na to da je unistena u prva dva dana.
Nije bilo poznato na krstarici, nego sad ih napalio Marić, Bokan i Dzon Bosnić
da su 1993. rekli da zele u nato nikada ne bi ni bili drzavaNikakve veze, Ukrajina je vratila nuklerno oružje za garanciju granica.