odakle im struja..Azovci uzivaju u čarima podzemlja. Azovstalj
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
odakle im struja..Azovci uzivaju u čarima podzemlja. Azovstalj
Vjerovatno ima generator.odakle im struja..
a da nijesi ti to pa amerikanac jelPoginulih Amerikanaca: 0
Poginulih Rusa: 20+ hiljada.
Nešto mi ovo ne izgleda kao da Amerika dobija batine.
u tvojim vlaznim snovima ,Su 25 izbacuje IC mamce
odakle im nafta...ovo je fake snimak...zavoji su prečisti kao da su u bolnici...jedan vojnik koristi mobitel koji se naravno mora puniti ako ima 2000 vojnika koliko je to mobitela za punjenje ne uključivši druge potrebe za strujom a ne treba zanemariti ni dudajevu sudbinu u čečenskim ratovima....ovo je snimak iz severodonecka ili kramatorska ili slavjanska...iliVjerovatno ima generator.
To je ta nadmoćna ruska tehnika?

И колега је сасвим у праву. Ако о нама говоримо, европске 'вредности' и јесу узрок све муке која нас је снашла па и пада наталитета
Sanduka njima nedostaje,.... i crnih vreća sa rajsflešusom.
kad se raspadne rusija moći češ kupiti atomsku bombu u pakistanu kod uličnih oružara...dvije uzmeš a platiš kao jednu...ja bih uzeo jednu i stavio u podrum pokraj brašna nek se nađe...Nakon što Putin za koji mjesec izgubi ovaj bolesni rat koji je pokrenuo, slijedi raspad Ruske Federacije i kažnjavanje svih njegovih poslušnika. Jedva čekam
A ako već bude dovoljno lud da upotrijebi nuklearke, nadam se samo da ću prije nego što riknem vidjeti Moskvu kako gori. Nevjerojatno bolestan narod i nevjerojatno bolestan lider. Užas da takav divljak može uopće postojati u 21. stoljeću, a još veći je užas da ga bilo tko normalan podržava.
Ne budi lud. Tko zna kakve je to kvalitete. Vidiš kakva im je tehnika, još da mi u podrumu eksplodira.kad se raspadne rusija moći češ kupiti atomsku bombu u pakistanu kod uličnih oružara...dvije uzmeš a platiš kao jednu...ja bih uzeo jednu i stavio u podrum pokraj brašna nek se nađe...

Вито (Ђеновезе) Ким није прецизир`о датум:kako ide ona ofanziva na herson ?![]()
možda ali..u azovstalu nije bila kasarna niti ijedan vojni objekat...znači povlačiš se pred neprijateljem nosiš pušku sa sobom i u rancu - papuče....jedan lik nosi kućne papuče...Mozda koriste Vril energiju kao i njihovi saveznici reptili![]()
kim će biti uhapšen i obješen....razbojnik koji je krimosima dao za pravo da presuđuju kao na divljem zapadu...Вито (Ђеновезе) Ким није прецизир`о датум:
Наступление на Николаев не ожидается. Планируется контрнаступление на Херсон, - Ким
Николаев, Вторник 26 апреля 2022 18:51
https://www.rbc.ua/rus/news/nastuplenie-nikolaev-ozhidaetsya-planiruetsya-1650988263.html

Amerika trenurno ne ratuje. Nalazi se na produzenom talibanholideju. Zato je podbacila sa mrtvima.Poginulih Amerikanaca: 0
Poginulih Rusa: 20+ hiljada.
Nešto mi ovo ne izgleda kao da Amerika dobija batine.
postoji osigurač na atomskoj glavi kao na bombi...poznajem lika koji je držao ispravnu minobacačku granatu na polici iznad kreveta...a što bi putin lansirao bombu dovoljno je da baci novičok...Ne budi lud. Tko zna kakve je to kvalitete. Vidiš kakva im je tehnika, još da mi u podrumu eksplodira.
Putinu bi bilo bolje da ih ne pokušava lansirati. Možda mu s obzirom na kvalitetu padne na Moskvu.
rusi koriste specijalne jedinice za djelovanje u pozadini...dave ih kao anakonda..Uh počeli su da ginu na stotine dnevno...![]()
Obične glupostiАко о нама говоримо, европске 'вредности' и јесу узрок све муке која нас је снашла па и пада наталитета јер да нам је владао неко као Путин имали бисмо повећање природног прираштаја.
Одрасласам уз руски језик и књижњвност. У кући имам и школованог филолога управо из дате области.Čuveno i nadaleko poznato licemerje individua koje u kući nemaju ni jednu rusku knjigu a kamoli nešto više od toga.
Odreknite se konačno zapadnih vrednosti i proizvoda, ne dozvolite da vas i dalje muče
oslusao sam i ijednoga i drugoga a narocito ovog drugoga i njegova objasnjenja bas i ne piju vodu , prica o situacijama koje su vec i prosle i jes da i govori o napretkuobavezno ko razume engleski poslusati ovog coveka posto dosta se toga moze razumeti zasto kako i zbog cega
Да, европске вредности, данас обичне глупости.Obične gluposti
onaj americki vojnik je taj koji je analiticar i covek je realan i njegova objasnjenja imaju mnogo smisla a ovaj video je napravljen pre dan sto znaci da je on snimljen najmanje pre jos dan ili 2 sto znaci skoro pre 3 danaoslusao sam i ijednoga i drugoga a narocito ovog drugoga i njegova objasnjenja bas i ne piju vodu , prica o situacijama koje su vec i prosle i jes da i govori o napretku
ali sa moje strane , gledista , mi sve vec i znamo tek dogadjaja .
on , i nema prave informacije o Ukrajini i sta se Tacno tamo desava .
au uuuuNakon što Putin za koji mjesec izgubi ovaj bolesni rat koji je pokrenuo, slijedi raspad Ruske Federacije i kažnjavanje svih njegovih poslušnika. Jedva čekam
A ako već bude dovoljno lud da upotrijebi nuklearke, nadam se samo da ću prije nego što riknem vidjeti Moskvu kako gori. Nevjerojatno bolestan narod i nevjerojatno bolestan lider. Užas da takav divljak može uopće postojati u 21. stoljeću, a još veći je užas da ga bilo tko normalan podržava.
Jes vala. Zelenskom nude i ameri i englezi, da ne spominjem uvek sigurni Azovstal.Mene brine sto Putinu niko nece dati azil.