Rat u Ukrajini (6)

Šta je po vašem mišljenju glavni cilj ruske vojne operacije?

• Ukupno glasova
    80
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Osećam se kao taj tvoj drugar :D
ima nas ovde jos koji smo odavno pratili situaciju u Siriji i imali smo i prilike videti razlicita oruzja i njihovu primenu .
zato i kazem , da mnoge stvari koje su Rusi i primenjivali u Siriji , narocito u borbi gradskoj i nisu primenili.Nece da stanovnike pobiju i sve cine da bude sto manje zrtava kod stanovnika.
to , nasim kurrrcejebbacima na violini , nije jasno i zato i kmece.
a za to je najzasluzeniji ona podvojena licnost u vidu jekila i hide.
nikada i nije ni ucestvovao u diskusijama za Siriju ili Irak ili Jemen.

British Mercenary Says He Made a “Stupid Choice” and “Joined the Wrong Side” in Ukraine War​

Says Ukrainian Army Has Committed War Crimes and That “We’re the Bad Guys in Mariupol”

https://covertactionmagazine.com/20...and-joined-the-wrong-side-in-the-ukraine-war/
nemojmo zaboraviti , njegove priloge , ono dok ga se nisu docepali
poznati su janglezi da su piiicke i odmah , bi da su na pobednickoj strani
pa tako i ovaj sada
placenik i treba da najmanje 30 godina i teskoga rada uz malo leba i soli.

Osim 125 eura, i nove čizme!
Rado ide Rus u vojnike.
Pogledajte prilog 1143622
Sta ste napravili famu od ovoga, to je izgleda ovaj covek :

Pomoc

Skuplja neku malu pomoc i deli raznim ljudima i vojnicima i koliko vidim voli da slika tu pomoc koju daje, tako je slikao i ove zene, ne znam sta mu to znaci verovatno da se vidi da je predao pomoc ljudima, sad da li je fake ili nije to slikanje sa zenama udovicama vojnika, verovatno nije, on tako radi i slika pomoc, zasto su udovice pristale ne znam, verovatno svi i ovaj lik i udovice smatraju da nije nesto neprilicno i problematicno, covek deli pomoc koliko moze i voli da slika udeljenu pomoc i to je cela prica tog coveka.

Vidim da mu je i Strelkov friend, moze i nas @NEzgodan da im se pridruzi u caskanju ....:tajna:

Mislim da se preteruje sa tim da ce treci svetski rat biti kraj sveta...Daleko je to od kraja sveta..On ce biti nekada, ali i da padne na hiljade atomki to ne znaci da ce sve biti unisteno i da se svet nece vratiti u zivot, napredovati.... Dakle, ogroman je svet i sve ce to absorbovati, preziveti i nastaviti da postoji, ako je za utehu...
Nema kraja sveta. Čovek i da hoće ne može da uništi svet.
Može se poubijati do poslednjeg. Ako to uradi to je i zaslužio ali opet rodiće se / stvoriće se novi svet.

НАТО је у Србији селективно гађао цивиле.
Znas kako postoji jos jedna stvar o okojoj nasi mediji nikada nisu hteli da pricaju, o njoj se ne prica ni danas.... Krstarece rakete imaju zadati cilj medjutim veoma cesto kada protivvazdusna odbrana uspe da zasmeta raketi ili je pogodi, raketa promasi cilj, tacnije bude skrenuta....Tako da ume da bude pravilo u mnogim situacijama da se takve rakete ne gadjaju nisko iznad gradova i takva ume da bude naredba...Medjutim neretko takva naredba nije postojala i rakete su umele da zavrse tamo gde nisu upucene, takodje ima i gresaka, ali sve u svemu o tako necemu se nikad nece pricati u nasim medijima....

Američki dron kamikaza oboren kod Kurska.

Pitanje!:Pogledajte prilog 1143815

Šta radi kućni ruter MikroTik hAP u američkom kamikaza dronu?
nije americki a nije ni dron kamikaza nego ukropski dron

UJ-22 AIRBORNE is a multi-purpose unmanned aircraft system that is able to fly at any time of day and season, in visual and adverse weather conditions, in situation of electronic countermeasures.

http://ukrjet.ua/

Ponovo spin i laž, koja po redu neću ni da brojim.

Nisam ja pokrenuo temu, to je bila samo replika na komentar da smo demografski počeli da propadamo kad smo prihvatili evropske vrednosti, pederluk i slično. Zato sam ga ja i upitao da li treba da se ugledamo na Rusiju po tom pitanju jer ih je za 20 godina Putinove vlasti 10 miliona manje.

Dakle, primedbu da je glupo povezivati priraštaj sa evropskim ili "ruskim" vrednostima moraćeš da uputiš njenom autoru a ne meni.
А не, није ти поређење на месту. Русија се итекако бори против те пошасти,
нема џендеризма, парада срама, истополних бракова, испирања мозга у школама
са невредностима, деца се не кљукају смирићима зато што су хиперактивна.
Са друге стране промовишу се породичне вредности и ради на економском
напретку, што је предуслов већег наталитета.

Са запада непротив се промовишу све вредности које могу довести до пада
наталитета и разарања породице. Чак се чују и предлози о 'златној милијарди'
и смањењу популације 'хуманим' средствима.

Ako se ovi nasi purgeri interesuju za zdravlje Putina, meni on ovde deluje super....z:hi:

Putin
Ma daj, dnevno se snimi najmanje 5000 njegovih fotografija i 2 sata filmskog materijala.
Da li iko normalan misli da će čovek na svakoj od tih fotografija da izgleda kao sveže našminkani maneken?
I onda i pored svega toga, jedva nađu jednu jedinu fotografiju na kojoj su ga verovatno pitali šta misli o rvatima,
čovek stisnuo i astal i zube da ne kaže šta stvarno misli o njima.
A ona izlapetina od čmarikanskog predsednika svaki dan napravi po 100 gafova, počeli su da ga kriju po špajzu, ne daju
mu da izlazi odatle, rekli mu da će mama oma da dođe, samo da odnese tetki lekove...

Побегуље ...
biglaughh.gif

5г34г554г45г35г54г.PNG

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back