falconcrest
Primećen član
- Poruka
- 853
Ovako se američka đubrad iživljavala nad Sadamom i nikom ništa. Zamislite Ruse da ovo urade sa Zelenskim....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mislim pre svega najgore o americi natou koje su napravile zilione izbeglica po svetu, koje ih i sada prave pumpanjem propagande i oruzja ukraini kroz proksi ratovanje bez muda realno jer se ne smeju direktno suprotstaviti Rusiji, to su bas funjare i pice ali imaju para i kupuje i namestaju Vlade i sefove drzava i ucenjuju i dobijes te izbeglice koje beze od nesposobnosti svoje drzave onda da se sacuva mir jer Rusija ovu operaciju ne izodi jer joj je dosadno ima svoje razlogeI šta misliš o onome ko ruši državu sirotim izbjeglicama
Valjda bi znao da mu žena nije prisutna na skupu. Mozak mu je kaša.Možda je mislio na ženu. Nije rijetko da poneki ženu zovu mamom ili bakom, po djecu ili unucima.
Ne vjerujem da je toliko lost.
Plenkoviću, da se nije anemija vratila, već bi bio kod Kurska u tenkiću.Imaš dojam da Hrvati idu okupirati Rusiju? Ja ne
Rusi su otrovali bruku svojih ljudi koji se bore za slobodu a da ne bi SadamaOvako se američka đubrad iživljavala nad Sadamom i nikom ništa. Zamislite Ruse da ovo urade sa Zelenskim....
Pogledajte prilog 1143420
Ne znam, ali meni je njega i Grete žao. Krivi su njihovi bližnji koji to dozvoljavaju. Ima taj Joe i djecu, a Greta roditelje, koji bi to trebali odrezati.Valjda bi znao da mu žena nije prisutna na skupu. Mozak mu je kaša.
Čudi me samo šta ga puštaju za govornicu i vodaju ga po nekim okupljanjima.
Zadnjih meseci praktično nema nastupa na kojem deluje normalno.
Valjda bi znao da mu žena nije prisutna na skupu. Mozak mu je kaša.
Čudi me samo šta ga puštaju za govornicu i vodaju ga po nekim okupljanjima.
Zadnjih meseci praktično nema nastupa na kojem deluje normalno.
Гдје им је ... Pogledajte prilog 1143415
Оклопњаци (?) неки фото, било какав - зна ли се ишта Pogledajte prilog 1143418
Rusi su otrovali bruku svojih ljudi koji se bore za slobodu a da ne bi Sadama![]()
Propustila si 2022 gdje Rusija pokušava okupirati drugu državu, a Rusiju nitko ne pokušava okupirati?Plenkoviću, da se nije anemija vratila, već bi bio kod Kurska u tenkiću.
Imaš dojam da Hrvati idu okupirati Rusiju? Ja ne
Puśu Malom mislim da sat otkucava unazad, zato je umislio da je u 1942. godini i da se bori protiv nacistaNikad nisi video snimak koji otkucava unazad?
Puśu Malom mislim da sat otkucava unazad, zato je umislio da je u 1942. godini i da se bori protiv nacista![]()
Iznimka su naravno usa uguzi kao npr Kosovari koji cak i drzavu dobise. Ako nisi usa uguz, dobijes bombe. Amerikanci su opravdali bombardiranje Srbije i Crne Gore krsenjem ljudskih prava Albanaca i ubistvom civila, po tome su davno trebali da bombardiraju Kijev. Ili Tel Aviv sta Izraelci rade Palestincima. Ali, to su ti dvostruki standardi po kojima Amerika upravlja svijetom vec 30 godina, njihov uguz moze sve, njihov neuguz ne moze nista. E sad su Rusi tome stali na kraj i krojit ce svoju interesnu zonu kako oni hoce, dosta je bilo americkog izivljavanja.Svako ko poštuje zakone RH može mirno živjeti.
Ako planiraš raditi paradržave, onda živiš nemirno.
Baš kao i LNR DNR
Rusiju niko ne sme ni pokusati da okupira a ovde je u pitanju rat Rusije i Amerike na teritoriji Ukraine koja ima narkomansko marionetsku vlast i zrtvovala je svoj narod radi tudjih interesa...jel to tesko da zapamtis...ajde nocas uci pa te sutra proveravam znas li ista.Propustila si 2022 gdje Rusija pokušava okupirati drugu državu, a Rusiju nitko ne pokušava okupirati?
Не лажи за 'збијање' слике + то су довучени на преправку.
Herson je pao?Славна Украјина ће убедљиво победити.
Мислим да ће следећи град који ће ослободити бити јуначки град херој Херсон.
Все буде Украина, што би рекао Славни Народ.
Potpomogli su Amerikanci i najveci egzodus Srba iz Hrvatske,niko to i ne krije,stida nemaju zato sada moraju biti americke podguzne musice,dug se mora platiti ali ovaj ce placati vecno.Iznimka su naravno usa uguzi kao npr Kosovari koji cak i drzavu dobise. Ako nisi usa uguz, dobijes bombe. Amerikanci su opravdali bombardiranje Srbije i Crne Gore krsenjem ljudskih prava Albanaca i ubistvom civila, po tome su davno trebali da bombardiraju Kijev. Ili Tel Aviv sta Izraelci rade Palestincima. Ali, to su ti dvostruki standardi po kojima Amerika upravlja svijetom vec 30 godina, njihov uguz moze sve, njihov neuguz ne moze nista. E sad su Rusi tome stali na kraj i krojit ce svoju interesnu zonu kako oni hoce, dosta je bilo americkog izivljavanja.
Propustio si ti zadnjih 18 godina ukrajinske povijesti jer nije Rusima bilo dosadno pa se jedno jutro odlučili ušetati u Ukrajinu.8 godina vode diplomatske pregovore i izrazito su bili strpljivi i prijateljski nastrojeni prema susjedu. Postoji cijela paleta boja u rusko ukrajinskim odnosima i ništa tu nije crno bijelo kako ti, Daltonist, to vidiš.Propustila si 2022 gdje Rusija pokušava okupirati drugu državu, a Rusiju nitko ne pokušava okupirati?
ВаљдаValjda na filmskoj traci ide prvo 1:13 pa onda 1:27?![]()
Na prepravku ....mogu se samo krampe i lopate praviti od njihНе лажи за 'збијање' слике + то су довучени на преправку.
Питао са те за УА оклопњаке - зна ли се ишта....?