This is Sparta
Buduća legenda
- Poruka
- 25.022
Види се по диму. Мора да је СУ 34Hehe.
A ti si zaključio da se radi o SU-34 po ... čemu tačno?
Aha znam, napisao onaj što je postavio da je to ruski SU-34, izvini...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Види се по диму. Мора да је СУ 34Hehe.
A ti si zaključio da se radi o SU-34 po ... čemu tačno?
Aha znam, napisao onaj što je postavio da je to ruski SU-34, izvini...
Кинези су азијати....а као и сви азијати они не поштују савез и традицију него снагу. Ако осете слабост Руса напашће.SAD i EU imat će cirkusa doma i to već polako počinje. Inflacija dodatno ubrzava stvari. Tursku prisutnost sam mislila prvenstveno u BIH i možda Sandžak?! Tko zna kakva bi trgovina bila u igri. Mišljenja sam da se Kinezi ipak boje Rusa.
To nisu 'isti' Ceceni koji su ratovali protiv Rusa i ovi sad Kadirovci, oni prvi su bili militantni djihad i teroristi i krv i smrt i njih se odrekao Kadirov kao umereni i tolerantni musliman i sklopio je mir sa Rusijom i moze u svojoj zemlji da praktikuje svoju veru i Rusija mu je to zagarantovala, niko u Rusiji ne provocira muslimane po verskom pitanju, Rusija ne ratuje sa muslimanima po svetu, Rusija pomaze ekonomski Ceceniju i zbog svega toga Ceceni takvu Rusiju smatraju svojom drugom domovinom i prvi su u borbama u Ukrajini.
Prokomentarisao si moje pitanje u vezi De Sistija, napisao si da on nije Putinofil. Moje novo pitanje je u vezi toga, jer je kolega pre nekoliko godina podržavao Ruse u ratu u Siriji.Не навијам ја ни за Асада ни за Путина, а зашто бих?
То нису ликови са којима бих попио кафу.
Pa i ja sam glup, nisam odmah shvatio.Види се по диму. Мора да је СУ 34
SAD i EU imat će cirkusa doma i to već polako počinje. Inflacija dodatno ubrzava stvari. Tursku prisutnost sam mislila prvenstveno u BIH i možda Sandžak?! Tko zna kakva bi trgovina bila u igri. Mišljenja sam da se Kinezi ipak boje Rusa.
Чворова је пуно и ~брзо се поправе, демолирали су жељезничке трафостанице.Unistenje zeleznickih cvorova onemogucava ukrope da brzo i jeftino sele oklop.
Для справки: тяговые подстанции обеспечивают электричеством лини передач вдоль железных дорог
Шта им раде? ваде им очи? Пуцају у ноге? Кољу? Обијају бубреге? МКЦК је све пописао и описао и то се не свиђа "западној, демократској јавности" јер Руси нису мучили заробљенике већ су их збринули медицински, нахранили их и понели према њима као према људима (из тога верујем да искључују Азов).Ruska vojska zlostavlja ukrajinske POW, izlozila ih zlostavljanju, ratni zlocin.
Nadam se da ce odgovorni odgovarati, bit ce posla za sudove![]()
Путин се почеше иза ува, западни недији "ево доказа да је полудео".
Бајден се за то време рукује са духовима.
Dobro si pogledaj tu mapu, gdje su Ukarjinske granice i koliko je procentualno etničnih Rusa po regionima Ukrajini, jer znanje u tvojoj maloj glavici tvrdi, da je Ukrajina 2014 napala samu sebe:
Pogledajte prilog 1143220
Време се поправља – за још две недеље руска војска ће морати да се бори са још 100.000 паравојних (територијална одбрана) који ће изаћи из великих градова и почети да јуре остатке руске војске. Највећим оптимистима Кремља већ је јасно да се овај рат не може добити са војском од 90.000 људи без борбеног искуства, искључиво наоружаном совјетским оружјем и са борбеним моралом нижим од траве. Сада остаје да ово схвате "војни стручњаци" из Крстарице.
Jes ofkors, sori bogznakako.
Pazi, vi ovde optužujete milijardu ljudi, da su NATO fašisti, jelte, od Turske, preko Evrope do severne Amerike. Uzrok, par Ukrajinaca se slikalo nekakvim zastavama. Kako se zovu ovakvi ljudi poput tebe, ljicemeri? Ne, postoji još nekih malo pogrdnijih imena...Bitno je kako se upotrebljava taj simbol, a u slučaju nacista u Ukrajini upotrebljen je kako bi se veličali pravi nacisti u Nemačkoj i njihov smešni vođa Hitler sa jednim mudom. Nije ni čudo što su ga Hrvati gledali kao najrođenijeg![]()
stvarno mislis da marimo ? u krajini je bilo 1% rvata sve do 95 kad ste mogli vi onda mogu i drugi to isto ukropima ili vama da napraveDobro si pogledaj tu mapu, gdje su Ukarjinske granice i koliko je procentualno etničnih Rusa po regionima Ukrajini, jer znanje u tvojoj maloj glavici tvrdi, da je Ukrajina 2014 napala samu sebe:
Pogledajte prilog 1143220
Sreća njena, da ne mora da gleda sramotu.I priziva mamu da ustane i pozdravi ga a majka mu umrla ima 12 godina.