Kada Ukrajinci budu pobjedonosno umarširali u Donjeck i Lugansk , ti ćeš i dalje postavljati kurs rublje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kada Ukrajinci budu pobjedonosno umarširali u Donjeck i Lugansk , ti ćeš i dalje postavljati kurs rublje.
Sad stvarno pricas bezveze ili sto kazu mladi lupas,Pa i pišem argumentovano. Rusi sedmicama gadjaju željeznicke stanice. Jesu li i to vojni ciljevi? Na jednoj od njih, u Kramatorsku, likvidirano je 50 civila.
Pa vec sedmicama Konašenkov saopstava koliko cega je pogodjeno. Medju njima i znatan broj zelj.stanica.Sad stvarno pricas bezveze ili sto kazu mladi lupas,Rusi dosad tom raketom bese Tocka U nisu gadjali zeljeznicke stanice nego mnogo jacim raketama koje mogu bolje da uniste ciljeve, i ne znam koje su to stanice sedmicama gadjane ajd argumentuj da vidimo.
Наравно, Русија није ни планирала блицкриг у Украјини. Другим речима, није било наређења да се руска специјална војна операција муњевито оконча, у краћем року. Руски војни експерти истичу да операција „иде по плану“, а да руска војска „филигрански прецизно“ испуњава постављене задатке демилитаризације и денацификације Украјине.Тако и треба.Вперед.Ovo i nije rat u pravom smisli riječi. Nije bez veze upotrebljen naziv "specijalna vojna operacija".
Rusi imaju takvu vojnu moć da sve ispred sebe sprže i spale ali kreću se hirurški kroz Ukrajinu. To je veoma zahtjevno i opasno, traži svu pažnju i pored svega su žrtve neminovne jer se nalijeće na zasjede i manje grupe naoružane zapadnim oružjem. One se naravno neutrališu ali nekad nakon dosta štete.
Da, to je točno, jer bi izazvalo, već smo svjedočili turskom junačenju, val lančanih reakcija. Kina / Tajvan, Iran/ Izrael, Saudi otkazuju poslušnost, Turska bi se pokušala pozicionirati i na Balkanu možda, tko zna što bi ponudili zauzvrat, itd. puno krokodila je u bari...То би урадила свака суверена држава на месту Украјијне али Украјину је неко са запада свесно и силом гурнуо на Русију, зарад својих циљева, а потпуно на штету Украјине и тог народа. Сад њихова пропаганда Путина и Русију сврстава у кривце. Оно што је сигурно - украјинци јесу жртве...али не Русије већ запада. Запад је од Украјине пробао да направи исто оно што је направио од хрвата и шиптара. Руси су добро изучили Балкан, и не само да није било шансе да поклекну у Украјини него ће и да профитирају од овога онако како никад не би могли да запад није урадио ово што је урадио. Једноставно су сваки потез запада претворили у корист за себе....Крим никад не би био у саставу Русије да запад није покушао тамо да уради оно што је на Косову урадио.....
Не постоји опаснија ствар на свету која може да се уради у овм моменту од провоцирања реакције Руса
Ne širi propagandu. Sve je pod kontrolom, kažu vojni eksperti @veliki krang @snouden @darda @ForestGreen @missortr @dragon x
Upravo jesu. Opsada Groznog na primjer. Ili opsada Alepa.
Pa znas kada je bio Kramatorsk, kada su to pre njega sedmicama gadjali zelj. stanice, ispada po tebi da svaki dan gadjaju jednu stanicu.Pa vec sedmicama Konašenkov saopstava koliko cega je pogodjeno. Medju njima i znatan broj zelj.stanica.
Nesto se desava u Tiraspolju (Pridnjestrovlje) u zgradi Min.odbrane.
https://t.me/smotri_media/13006
A smijali ste se prije neku noc kad sam rekao da Rumuni pripremaju upad.
UžasSvojevrsna ruska ratna analitika. Bivši pukovnik krajnje desnice Kvačkov objašnjava međunarodnom ratnom zločincu Igoru Girkinu ono što vjeruje da je glavni problem ruske vojske - previše Židova..
Problem je detektiran u ruskoj vojsci..
The Russians are preparing an attack on Zaporizhia, - Regional State Administration
“The military of the Russian Federation has collected a large number of equipment and personnel at the Bolshaya Novoselka – Novodarovka – Malinovka section and are preparing for an offensive towards Zaporozhye,” the speaker of the Regional State Administration said.
Čuje se pucnjava, po ulici ostavljeni lanseri granata.Evo, ja se smejem i sad![]()
Čuje se pucnjava, po ulici ostavljeni lanseri granata.
Upad s jednom zoljom koju su putem izgubili. Mora da čitaju tvoje vojno-analitičke komentare.Nesto se desava u Tiraspolju (Pridnjestrovlje) u zgradi Min.odbrane.
https://t.me/smotri_media/13006
A smijali ste se prije neku noc kad sam rekao da Rumuni pripremaju upad.
Preteruješ, ne znaš ni ti zašto.Kada Ukrajinci budu pobjedonosno umarširali u Donjeck i Lugansk , ti ćeš i dalje postavljati kurs rublje.
Opipavanje pulsa.Upad s jednom zoljom koju su putem izgubili. Mora da čitaju tvoje vojno-analitičke komentare.