al bundy
Legenda
- Poruka
- 64.033
Krcunovi četnici Sjever .То су комуно-четници.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Krcunovi četnici Sjever .То су комуно-четници.
Opa dje ba erotika.......Slavim ja uskrs , fotkacu jaja da ih vidis.
A sad nastavi sa rusoludovanjem.
Ускрс је био у недељу, нисам ни рекао да га не славиш.Slavim ja uskrs , fotkacu jaja da ih vidis.
Nema to ... ili si protiv okupatora ili si za ...Jel dozvoljena opcija da ne podrzavas Rusiju, a da nisi protiv Rusije...
Npr mozes ti da ne podrzavas nekog drugara u akciji , a da si mu i dalje drugar ili je to vezano burazerskom logikom, ako krene na policiju , da kao pishonja i zuga zajedno izginemo......?
Opa dje ba erotika.......
Немој ликовати над њиховом злом судбином, јер тебе чека Ђидова коалиција са Вучићем.Nema to ... ili si protiv okupatora ili si za ...
Ovi nasi komuno - cetnici su bili protiv nato a sada su za okupatora u ovom ukro - rus ratu.
Rekoh u tom slucaju cu postati rusofil kao vi staljinisti.Не каже се Ускрс него Васкрс.
Немој ликовати над њиховом злом судбином, јер тебе чека Ђидова коалиција са Вучићем.
Sve je palo ... akcija od 48h je odavno proslaJel pao Mariupolj?
Sve je palo ... akcija od 48h je odavno prosla
Odjebali od Kijeva ... prva faza uspesna , salim se.
To su gluposti. Staljin nije danima vjerovao da je napadnut 1941. godine.Ne bih rekao. Prema nekim istoricarima Staljin se spremao da napadne 1943 ili 44, kad se rat na zapadu rasplamsa a SSSR ojaca dovoljno.
ускрс је прошао, а сви православни обележавају Васкрс, следеће недеље. И то не због календара, као Божић, него због догме. Сви православни га славе јер је по Писму Исус Христ васкрсао трећи дан после погубљења после јеврејске Пасхе, а неправославни то игноришу. Зато се ускрс и Васкрс календарски разликују неки пут недељу дана, као сада, а неки пут се и поклапају. Значи, ако и постоје разлике због јулијанског и грегоријанског календара код прославе Божића, код православних не постоје код Васкрса. Не знам за гркокатолике, али чак и расколници ово поштују.Slavim ja uskrs , fotkacu jaja da ih vidis.
Nije da me zanima...
Jesu li Darda i Tixi navraćali?
U Rusiji mnogo manje.Valjda će Rusi i Ukrajinci da dogovore neko primirje za Vaskrs. Čisto da vidimo koliko ima tu vernika zapravo.
А ти си као читао Гетеа и Ремарка?kao vole rusiju do imbecilnosti, a nikad pročitali ni slovo od tolstoja i dostojevskog, nikad čuli notu od čajkovskog osim i diznijevim crtićima, nikad čuli za jesenjina... za puškina misle da napravio kalašnjikov, nikad jeli boršč i nikad ebali ruskinju...to su ti forumski klošari, navijači uz pivo ispred dragstora, a ne ozbiljni analitičari
od takvih gori su jedino forumski hrvati i balije
Ево, припремај се:Rekoh u tom slucaju cu postati rusofil kao vi staljinisti.
Nijemam druge.
Sve je palo ... akcija od 48h je odavno prosla
Odjebali od Kijeva ... prva faza uspesna , salim se.
Kanal Gonzalo Lira?У Херсону је убијен локални проруски блогер
У близини своје куће ујутро, 38-годишњи Владимир Кулешов, који је осумњичен за проруске ставове, убијен је у аутомобилу.
Од самог почетка непријатељстава, он је на свом блогу испричао шта се дешавало у граду, учествовао је у волонтерству.
Убиство проруског блогера надгледали су ГУР и СБУ, који су одговорни за ликвидацију људи који су замерљиви кијевском режиму.
https://t.me/boris_rozhin/43829
VIDEO automobila i BLOGERA ubijenog u njemu kao i
FOTO sa lica mjesta
18+
Dakle sa ovih prostora postoje:Rusofili i UstašeNije da me zanima...
Nego postoji jedan fenomen ... ako nisi za rusiju u ovom ratu onda si ustasa
Kaze urednik Politike , znate nasi ljudi po komentarima i ne podnose lako svakog palog ruskog vojnika ...
Da zamisli , ne mozes biti Srbin ako nisi za Rusiju i putina.Dakle sa ovih prostora postoje:Rusofili i Ustaše
Boldano je također istina.....kad je Moskva zaronila kaže ,netko od ustaša Dardi uz priložen link,da je rusko ministarstvo obrane potvrdilo da su izgubili Moskvu a na to će Darda: Lažu ....ovi iz ruskog ministarstva obrane su postali Ustaše za Dardu![]()
U Rusiji mnogo manje.
Evo nose izgleda sa sobom i sssr zastave ... bas neki simbol pravoslavlja.
Pogledajte prilog 1140226
Kod rusa nekih 40% ...
I jasno je ko zeli obnovu SSSR-a.
Prvo da sravne teren , tamo gde zive rusi , tj gde su ziveli