Rat u Ukrajini (6)

Šta je po vašem mišljenju glavni cilj ruske vojne operacije?

• Ukupno glasova
    80
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nakon početka II faze ruske vojne operacije čini mi se da su ******ofili živnuli na forumu :D Vratio se entuzijazam sa početka rata. Istina tada se očekivalo par dana do pada Lisabona, potom par dana do pada Kijeva, prvo četiri, pa sedam ... Sada poslije 55 dana rata očekuje se par dana do pada Marijapulja, Slavjanska i Kramatorska :D Iako sam i ja vjerovao u nadmoć ruske vojske na početku, sada me prost razum tjera na opreznost iako i dalje vjerujem da je moćnija od ukrajinske.
Зашто си скроман? Па у самом почетку Руси су попили тешке батине од украјинске армије. Било је опште бежање а сад украјинска армија масовно прелази руску границу. Јесте да је чудно наоружана али наступа!

Nakon početka II faze ruske vojne operacije čini mi se da su ******ofili živnuli na forumu :D Vratio se entuzijazam sa početka rata. Istina tada se očekivalo par dana do pada Lisabona, potom par dana do pada Kijeva, prvo četiri, pa sedam ... Sada poslije 55 dana rata očekuje se par dana do pada Marijapulja, Slavjanska i Kramatorska :D Iako sam i ja vjerovao u nadmoć ruske vojske na početku, sada me prost razum tjera na opreznost iako i dalje vjerujem da je moćnija od ukrajinske.
Par dana? Lisabon? Čime vas drogiraju?

Ne očekujem to sutra, ali ako za 50, 100 godina Rus budeo živeo vrhunski, onda mislim da je bezbedno reći da je sve ovo imalo nekog smisla.

Ako imaju taj stogodišnji plan, i ako će to zaista da značajno poboljša život prosečnog Rusa... onda dobro.

Sve velike imperije i sve zemlje čije stanovništvo danas dobro živi su imale te svoje mračne momente da bi došle do svetlih... pa možda tako mora i Rusija.
Мораће то одмах да се дела и да се за пар година виде неки резултати, нарочито ако је ово нека прекретница на глобалном нивоу.

IMG_20220414_181038.jpg

Зашто си скроман? Па у самом почетку Руси су попили тешке батине од украјинске армије. Било је опште бежање а сад украјинска армија масовно прелази руску границу. Јесте да је чудно наоружана али наступа!
Čudo je entuzijazam :D Ti si bogme od uzbuđenja 24. februara poranio u 05.03h ujutru da nam uhvatiš radosnu vijest i muštuluk :D Ugrabio si da objaviš 12 post na prvoj temi, pa da se podsjetmo:
Screenshot (30).png

Da, ovo je rat za resurse i to ljudske. Rusi nece da dozvole da im se milijuni Rusa i Ukrajinaca odnarode i postanu Antirusi sto je s ukro propagandom i sistemom skolovanja krenulo i ranije, a intenzivno od 2014. Sad ce se sve to lijepo vratiti majcici Rusiji i vrijednostima ruskog svijeta. A onaj sto lupeta da je danasnja Rusija africka drzava treceg svijeta s nuklearkama, nema veze s mozgom i nema pojma o Rusiji, njenoj ekonomiji i standardu koji je za obicnog covjeka sasvim zadovoljavajuci, jeftini energenti, hrana, stanovanje, imas posao, ni ne treba ti vise, a mnogi imaju i puno vise. Drzava koja ima nuklearni, vojni i svemirski program nije niti moze biti ekonomski i tehnoloski zaostala. Na zapadu ce se uskoro udarati nogama u dupe da postignu ruski standard, neki se udaraju vec sada, neki i od zadnje recesije. Sto se tice oblika vladavine, sve je bolje od demoNkracije zapadnog tipa. Jedna Amerika s 2 stranke koje su prakticki iste, pa kao biras izmedju 2 a dobijes isto, sigurno nije demokracija, to je i vecini Amerikanaca jasno. A rugali su se SSSR-u, da bi sad imali isto takvo politicko jednoumlje, unisone lazljive agitprop medije i zabranu druge strane, prije je bilo zaustavite Rojters, danas Russia Today. Nema ociglednijeg dokaza nemoci.

Поред терања да навијају за нацисте и бруталног лупања по џепу, ЕУ за своје грађане уводи казне и за русовести. Pogledajte prilog 1139865

#ретарди
sve svabe i danke dojcland gastosi da se tusiraju 'ladnom vodom u znak protesta protiv poklonjenja putinu i zlatnoj rublji, inace neka ocekuju zute trake = ima da budu obelezeni i zigosani kao zidovi ko god se tusira toplom vodom ugrejanom od ruskog gasa!

Ниси схватио или ниси слушао даље од почетне реченице, о Луганску и Доњецку се ради.
Њих су напале украјинске усташе а не Руси, Руси их бране.
Ваша површност се примети и у сукобу са Русима.

Znači ako Rusi ne uzmu cijelu Ukrajinu kako sada tvrdiš to je onda ruski neuspjeh? :)
Хахахаха...па изгледа да неће моћи, рекох, украјинска армија је у контранападу, масовно почела да прелази руску границу.
А да те питам, чиме су ти нацисти у Украјини заслужили твоју наклоност?

Хахахаха...па изгледа да неће моћи, рекох, украјинска армија је у контранападу, масовно почела да прелази руску границу.
А да те питам, чиме су ти нацисти у Украјини заслужили твоју наклоност?
Sumiraćemo utiske kad završi rat ;) Vidjećemo da li je Rusija uspjela da zauzme cijelu Ukrajinu :) I ako nije, koliki je to procenat ukrajinske teritorije zauzela, po cijenu kojih žrtava i koliko joj je vremena bilo potrebno za ostvarenje tog cilja :) A ja ću te podsjetiti šta si ti pisao na forumu ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back