Mej bregami
Buduća legenda
- Poruka
- 45.269
OKDB se raspada iznutra, kao i Ruski svijet
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Misliš li da će Ukrajincima ponestati vojnika?
Od 3000 tenkova u aktivnim jedinicama, preko 2000 je u Ukrajini. Od toga 800 uništeno.Ne, Rusija u ovome učestvuje tek sa delićem svojih kapaciteta, što je još poraznije po junačku bel... pardon, ukrajiinsku vojsku![]()
Da nisu RusiKoliko vidimo, ovo deluje prilično realno, posebno ako se u obzir uzmu razbacane ruke, noge i glave nacista okolo![]()
Остаде Русија без нафте.Nit je Azovstal nit je Buča
Nego nafta Putina Malog
Šalju i Rusi sve što vozi za Ukrajinu, treba parirati
Od 3000 tenkova u aktivnim jedinicama, preko 2000 je u Ukrajini. Od toga 800 uništeno.
Zbog sankcija nema dijelova za nove, pa će morati proizvoditi T34 ili T55 tenkove, na kurblu
U cemu su rusi pretrpeli ozbiljne gubitke?Načeli !!!
Verovatno zato svi iz EU šalju šta god imaju od oklopa, zato što je ukrajinska vojska jedva načeta.
Neće biti da je tako, Rusija je pretrpela ozbiljne gubitke a Ukrajina katastrofalne, to ti je najbilže istini na terenu.
Slažem se, samo što smo se upravo usaglasili da je ono što si lupio o "jedva načetim Ukrajincima" teška laž
PVO i avijacija su im uništeni verovatno i celih 90%, oklopno mehanizovane jedinice 70%
skladišta, komandni centri, vitalni objekti i sistemi, sve je to uništeno najvećim delom
Ti nemaš ni za Trabanta...Od 3000 tenkova u aktivnim jedinicama, preko 2000 je u Ukrajini. Od toga 800 uništeno.
Zbog sankcija nema dijelova za nove, pa će morati proizvoditi T34 ili T55 tenkove, na kurblu
Od 44 miliona Ukrajinaca, duhovitoOsim ako u međuvremenu nisu razvili tehniku kloniranja, hoće![]()
Od 44 miliona Ukrajinaca, duhovito
Ukrima fali oružja, ali to će se dovesti u red, njima se ne žuri osobito, dovoljno je da Rusi milimetarski napreduju.
S druge strane imaš raspalog okupatora kojemu se nevjerojatno žuri, i zato jer "e Ukri svakim danom biti sve opasniji, a najviše zbog debilne forme: Putin 9.5. mora proglasiti pobjedu, ahahahaha
Ništa ti ne znači ako Rusi ne kontroliraju nebo. Ko da i nisu ništa napravili, samo se osramotili.Slažem se, samo što smo se upravo usaglasili da je ono što si lupio o "jedva načetim Ukrajincima" teška laž
PVO i avijacija su im uništeni verovatno i celih 90%, oklopno mehanizovane jedinice 70%
skladišta, komandni centri, vitalni objekti i sistemi, sve je to uništeno najvećim delom
Da, nemam Trabanta.Ti nemaš ni za Trabanta...
Država bez mornarice razvalila ruski flag shipAko na to dodamo i mornaricu, ispada da im je nestalo ili pred nestajanjem tri roda vojske. Nije loše za samo dva meseca i zemlju od 40+ miliona stanovnika...
Misliš li da će Ukrajincima ponestati vojnika?
Ruski podaci. Taj se skoncentriraj.Sigurno, do sada je postalo jasno da si ti ekspert za tenkove i život uopšte, dijete nedrago![]()
Ništa ti ne znači ako Rusi ne kontroliraju nebo. Ko da i nisu ništa napravili, samo se osramotili.
Ruski podaci. Taj se skoncentriraj.
Država bez mornarice razvalila ruski flag ship![]()
Što ja znam, Rusi uništavaju ukrajinsku avijaciju po šest put ispočetka. Hoće to.Naravno da kontrolišu, da nisi možda video ukrajinsku ili neku drugu avijaciju tamo? Ukrajinci čak nemaju ni operativne helikopterske jedinice![]()
Što ja znam, Rusi uništavaju ukrajinsku avijaciju po šest put ispočetka. Hoće to.
Pa tih 200k sirotih Rusa skupljenih s koca i konopca pola miliona naoružane vojske razvali ko beba zvečku.A da, ti se nadaš kako će oni da izdrže dovoljno dugo da im u međuvremenu stasa par novih generacija spremnih za borbu![]()
Nemaju više ni Rusi, ili je na dnu mora ili se zavukla na suprotnu stranu Crnog mora .Naravno da kontrolišu, da nisi možda video ukrajinsku ili neku drugu avijaciju tamo? Ukrajinci čak nemaju ni operativne helikopterske jedinice
Ma naravno dijete, verujem ti na reč
I postigla ništa jer im je obala i dalje blokirana, a mornaricu i dalje nemaju![]()
Pa tih 200k sirotih Rusa skupljenih s koca i konopca pola miliona naoružane vojske razvali ko beba zvečku.
Da ti prevedem: ne postoji način da Ukri izgube. Nikakav. Vidiš koliko su ludi i nabrijani na ruskog okupatora, mrze ga iz dna duše. Svi redom, bez izuzetaka. Zahvali Putinu.
Da li je više puta uništena avijacija ili je više puta pao Mariupolj? Ono što znam da je sigurno najviše je broj Putinovih ultimatuma herojima Mariupolja.Što ja znam, Rusi uništavaju ukrajinsku avijaciju po šest put ispočetka. Hoće to.
Nemaju više ni Rusi, ili je na dnu mora ili se zavukla na suprotnu stranu Crnog mora .