veliki krang
Legenda
- Poruka
- 71.060
Rusi su usporeni toliko da napreduju u rikverc.
Da, vidimo da se sprema opasni ukrajinski kontranapad, još samo da skapiraju kako da se izvuku iz kanalizacije

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rusi su usporeni toliko da napreduju u rikverc.
Анти-руска пропаганда у свету је превелика, а те 'еректилне изјаве' долазе управо са те стране.Poenta je nešto drugo: postavljati vesti, a ne erektilne izjave. Tako sam radio i u Siriji. Bez obzira na to što i dalje podržavam Asadovu i rusku opciju tamo, nikad mi nije bilo problem da postavljam i loše vesti, kao i ljudima koji su na toj temi doprinosili.
S druge, ponašanje ekipice koja se ovde okupila, ne odaje utisak da su u ovom ratu Rusi ikada uzeli Gostomelj, Irpin, opkolili Černigov, Konotop i Sumi, pa se povukli.
I zato, ja ne mogu da se pridružim ovom rusoderneku na temi koji veze nema sa stvarnošću.
Rusi izgubili trecinu teritorije koju su drzali u prvom mjesecu rata, a ti se i dalje drzis kanalizacije.Da, vidimo da se sprema opasni ukrajinski kontranapad, još samo da skapiraju kako da se izvuku iz kanalizacije![]()
Rusi izgubili trecinu teritorije koju su drzali u prvom mjesecu rata, a ti se i dalje drzis kanalizacije.
Ima li ovde iti jedan realan i relevantan forumas koji podrzava americko-kijevsku stranu, a da tu podrsku bazira na necem ozbiljnijem od izlizanog Rusija je iz cista mira i nicim izazvana napala suverenu drzavu Ukrajinu? Zasto, koji je uzrok svemu ovome, cime branite usa-kijevski rezim, koja je Rusiji bila alternativa ako ovi nece da pregovaraju nego guraju posto poto svoje na stetu Rusije i ruskog naroda? Ovo sve neki navijaci na razini obdanista, budalastine.
A i ti si medju onima koji misle da je Rusija sa 180 000 vojnika mislila zauzeti citavu Ukrajinu? Cestitam.Rusi izgubili trecinu teritorije koju su drzali u prvom mjesecu rata, a ti se i dalje drzis kanalizacije.
Simpatično.Kako mi cnn sad kazao, bataljon Azov u predgradjima Moskve. Evo narod baca na njih cveće kao oslobodioce.
Simpatično.
Ali Ukrajinci jesu pred Hersonom
Раде то руси. Од играња за публику је остало још да их стрељају искандером или да врте гусенице од Мсте по нацистима.Колики јадник мораш да будеш да би користио малу децу и жене и старце као штит у борби са противником !! Дакле, сад ми се још више гаде сви као људи који подржавају украјинску страну. На главу им се треба посррати !!
Postavi mape situacije b/d pre i posle. Tj kada su Rusi ispred Nikolajeva i situaciju kada su Rusi odbačeni od Nikolajeva. Tada će i ova nepotrebna rasprava prestati.Simpatično.
Ali Ukrajinci jesu pred Hersonom.
A nisu bili do pre par sedmica
to ce pre ici na kosovoOvo je čist idiotizam
Sankcije na koje nas primoravaju su jedno ali ejjj mi transportujemo oružje za Ukrajinu aloooo pa mi smo legitimna meta hebote
Nadam se da su usijane glave dobile neke odgovore
Ok. Kad padne Herson, ti ćeš i dalje pričati da je sve u redu.Naravno, a ukrajinski kontranapad samo što nije počeo, verujem da se sprema desant iz kanalizacije. Pardon, može li se tako nešto nazvati desantom, ako izletiš iz podzemlja kao štakor?
...
Čujem da Rumuni spremaju upad u Pridnjestrovlje. Već su ubacili svoje oficire u Kišinjev.
oce pasce kao sto si pricao da mauriopolj nece pasti...Ok. Kad padne Herson, ti ćeš i dalje pričati da je sve u redu.
Rusi su prije mjesec dana bili u juznim predgradjima Nikolajeva, kod nikolajevskog aerodroma i sjeverno do Voznjesenska. Nakon nekoliko manjih poraza povukli su se na granice Hersonske oblasti. Sada Ukri tvrde da su se približili aerodromu Čjornobajevka (kod Herson sitija).Postavi mape situacije b/d pre i posle. Tj kada su Rusi ispred Nikolajeva i situaciju kada su Rusi odbačeni od Nikolajeva. Tada će i ova nepotrebna rasprava prestati.
kad fon kljicko nesto tvrdi to ti je garant!Rusi su prije mjesec dana bili u juznim predgradjima Nikolajeva, kod nikolajevskog aerodroma i sjeverno do Voznjesenska. Nakon nekoliko manjih poraza povukli su se na granice Hersonske oblasti. Sada Ukri tvrde da su se približili aerodromu Čjornobajevka (kod Herson sitija).