Slavan
ne i poznat
- Poruka
- 10.437
Ех сад... па мораш да пратиш све стране, па процениш у шта ћеш да верујеш.Zadnje sam slušao Zaharovu kad je rekla da su Rusi dobili NATO bez ispaljenog metka jer neće napasti Ukrajinu.....od tada su mi nebitni.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ех сад... па мораш да пратиш све стране, па процениш у шта ћеш да верујеш.Zadnje sam slušao Zaharovu kad je rekla da su Rusi dobili NATO bez ispaljenog metka jer neće napasti Ukrajinu.....od tada su mi nebitni.
Ajd izvježbali su se u Alepu....ali zavrsit će ovo jednog dana i valjda će Ukrajinci docekati pravdu a onda treba napraviti zid veći od Kineskog prema Rusiji i narednih 50 godina nek se tornjaju u Aziju.Ево ја сам већ навео да следи напад из нуклеарних минобацача. Да те обавестим унапред.
Do Zaharove sam pratio obe strane nakon te laži sam se opredjelio.Ех сад... па мораш да пратиш све стране, па процениш у шта ћеш да верујеш.
Ma jok, prvo dolaze specijalne jedinice opremljene ručnim atomskim bombama, iste ko obične, samo imaju oko 5 Megatona.Ево ја сам већ навео да следи напад из нуклеарних минобацача. Да те обавестим унапред.
Нисам сигуран шта би то била правда за Украјинце.Ajd izvježbali su se u Alepu....ali zavrsit će ovo jednog dana i valjda će Ukrajinci docekati pravdu a onda treba napraviti zid veći od Kineskog prema Rusiji i narednih 50 godina nek se tornjaju u Aziju.
Sve mi se cini da ce se Evropa tornjati u mracni srednji vek posto su im rusi okrenuli ledja a sledice ih i ostatak planete koju su u crno zavili svojim pljackama.Ajd izvježbali su se u Alepu....ali zavrsit će ovo jednog dana i valjda će Ukrajinci docekati pravdu a onda treba napraviti zid veći od Kineskog prema Rusiji i narednih 50 godina nek se tornjaju u Aziju.
Једва чека да Дон буде граница раздвајања браће Руса и укро-нациста у 1. полувремену, а после краћег предаха од неколико дана да се ослободи и цела, нама и Русима братска држава, Украјина ...Ситуација на истоку Украјине до краја 11.04.2022
▪ Наставља се прегруписавање и пребацивање снага Оружаних снага РФ на правцу Слобожански и Доњецк-Луганск.
▪ Истовремено са повећањем степена опасности у западним регионима Русије, Оружане снаге Украјине покушавају да изврше контранапад северозападно од Харкова у правцу Золочив-Казачја Лопан. Золочив је под контролом Оружаних снага Украјине, Дергачи је у условно сивој зони.
▪ Оружане снаге Украјине покушавају да изврше контранапад према Изјуму у правцу Бражковке и Сухе Каменке. На идентификоване објекте у Харкову се методично изводе удари.
▪ У правцу Луганска, котао око Северодоњецка се постепено смањује: контролна зона је проширена на јужној периферији Рубижне и западно од Боровског. Офанзива се развија дуж новоштоковско-горског правца.
▪Нема посебног напретка у Доњецком правцу. Борбе у Попасни и Мариинки, чишћење Мариупоља се наставља
Pogledajte prilog 1135172
Problem Rusofila je što vjeruju u sve što im Rusi serviraju/slažu....a Rusi su među najvećim svjetskim lažovima.....kako ti izgleda vojna demonstracija Rusa u Ukrajini?
pa oslobodjen je sada 98%, i slike koje ste stavljali su vas rezultat .
Руси користе хемијско оружје у Украјини колико је и Садам Хусеин имао оружје за масовно уништење. Ви који гутате западњачку и укроонацистичку анти-руску пропаганду сте тешке прсотине, памет вам рекла збогом.
Најлуђе од свега је што увек има људи који су спремни да се самоубију.SSSR se raspao bez rata. Ukrajina se mirno rastala s Bjelorusijom i Rusijom.
Da je Ukrajina ostala neutralna i bez guranja u NATO, da je ostavila stanje kakvo je bilo od 1991. do 2008., da se nije okrenula nacibanderizmu tržila bi s Rusijom bescarinski, a najvjerojatnije poslije i s EU. Rastao bi joj BDP s zarađivali bi od tranzita i plina i nafte, a pogotovo od poljoprivrede.
Investiralo bi se u nju s obje strane kako je i bilo do 2014. Rusija zadovoljna, Rusi u Ukrajini zadovoljni, Ukrajinci zadovoljni.
I što bi Europi u tom slučaju nedostajalo? Ništa. Posao ide, rade ljudi, mir je, svima dobro.
Ali eto, došao Amer i unio pomutnju i državni udar. Ukrajinci poželjeli kruha preko pogače a sad će imati k u guzici.
S Rusijom kad radiš oni imaju samo tri uvjeta:
- da im uredno plaćaš što od njih kupiš kao što oni tebi plaćaju što od tebe kupe,
- da im ne pametuješ i ne rovariš protiv njih
- da trećoj strani ne daš da kod tebe rovare protiv njih.
Što ćeš ostalo raditi u svojoj državi boli ih k....
No, što reći - ima tu kretena kojima je wokizam bolja opcija od ove tri stavke gore.
A s Amerikancima i ostalima tako nećeš proći.
Sve što će ti prodavati, prodavat će ti po skupljoj cijeni i uvjetovat će ti ideološke pizdarije od wokizma i dalje.
Već sada ti razne kao civilne udruge dirigiraju što smiješ, što ne smiješ s nekakvim fobijama i klincima ovog ili onog.
A to je samo početak.
Tek nam slijedi zavrtanje ušiju na najjače u ime demokracije i zapadnih vrijednosti.
I dok će ti zapad tako zavrtati uši ti ćeš i dalje k'o budala biti kontra Rusije koja je realno s Hrvatskom tržila
fer do 2014. kad smo mi počeli srati, opet za račun drugih.
Uvijek zapad, nikad Bizant kažu naši vlastodršci.
E pa tako će ti i biti!
Jest ćemo govna i biti sretni....aleluja
Trebali su kleknuti pred Putina i tražiti da ih Rusija proguta, tada ih Rusija ne bi napala.SVE što je trebalo je da ne nasrću na ruski narod u Ukrajini i ne teže ulasku u nato pakt.
To je bukvalno sve.Ništa više.
Ali ni ništa manje.
Imali su jako povlašćen položaj u vezi energenata,ruda,svega.
Ali oni su upravo to samo hteli.
Da zlostavljaju Ruse i uđu u nato pakt.
Sada imaju pakao.
I nije mi ih žao.

Adriana znaš li da su se sve zemlje EUa povukle iz svojih kolonija?Znaš li koja zemlja nije iz većine svojih kolonija i još uvjek ih eksplatira kao krave muzare?Sve mi se cini da ce se Evropa tornjati u mracni srednji vek posto su im rusi okrenuli ledja a sledice ih i ostatak planete koju su u crno zavili svojim pljackama.
Ovo istina je...Problem Rusofila je što vjeruju u sve što im Rusi serviraju/slažu....a Rusi su među najvećim svjetskim lažovima.....kako ti izgleda vojna demonstracija Rusa u Ukrajini?