Rat u Ukrajini (5)

Kakav će biti rezultat pregovora Rusije i Ukrajine?

• Ukrajina će ispuniti sve ruske zahteve.

glasova: 46 42,2%
  • Ukrajina će ispuniti samo neke zahteve.

glasova: 39 35,8%
  • Ukrajina neće ispuniti nijedan zahtev.

glasova: 24 22,0%

• Ukupno glasova
    109
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Свашта. Ти заиста верујеш у то што пишеш?
Samo se vrati na početak ove teme... 23.02. i pročitaj što su Kremoljubi objavljivali( uglavnom sa proruskih medija) i to usporedi sa ovim zadnja 2 tjedna.....više je nego jasno da šlajfaju u mjestu a noko Kijeva su morali bježat.
Мислиш да испровоцирају Пољаке, па да их Пољаци нападну?
Da

Све по реду: супа, сарма, печење, једино је Нуланд баба с колачима прекршила редослед и подијелила колаче прије свега.
Па добро, они су или глупи или сенилни, а покварени сви, тако да...

Нуланд је емотивно везана за Украјину, јер јој је порекло оданде и бориће се за Украјину до последњег Украјинца. "Слава Ухани!"

Znači, vi zapravo mrzite vojnu bazu u Avianu?
Zar vas nisu molili pre intervencije više godina, skoro pa na kolenima, da prestanete sa ratom? Osečali ste se jakima?
A ono drugo, ako bi se Rusija tada pitala, danas Srbije ne bi ni bilo, jer su je hteli Rusi staviti u sastav Bugarske, a Nemci ne.
Шта бре лупеташ? Зашто ви нисте престали са ратом и ушли
у мирну сецесију по уставу?
Немци нам омогућили државу?
Ти си само још један пајац за игнорисање.
Путуј игумане!

Znači, vi zapravo mrzite vojnu bazu u Avianu?
Zar vas nisu molili pre intervencije više godina, skoro pa na kolenima, da prestanete sa ratom? Osečali ste se jakima?
A ono drugo, ako bi se Rusija tada pitala, danas Srbije ne bi ni bilo, jer su je hteli Rusi staviti u sastav Bugarske, a Nemci ne.
Kojim ratom ,Kosovo je nase a ne siptarsko niti americko ,tamo su ubijani nasi ljudi ,vadjeni su im organi,zene podvodjene za prostituciju ,dilovana droga na veliko ….e tako su nacisti radili u Ukrajini pa im je dosla mecka na vrata i to ruska ….a ko je to sve radio i zavadjao ,pa politicari ….njima je to i cilj da izazovu veliki rat ,da ekonomija pukne …..

Samo se vrati na početak ove teme... 23.02. i pročitaj što su Kremoljubi objavljivali( uglavnom sa proruskih medija) i to usporedi sa ovim zadnja 2 tjedna.....više je nego jasno da šlajfaju u mjestu a noko Kijeva su morali bježat.
Познајући шта све руска војска има (и претпостављајући шта има а да се не зна јавно), мислим да поприлично грешиш.
Па једино ако су толико глупи и ако желе да гледају поравњање Варшаве.

Ne znam koja je grupa veca, Azovci ili Wagnerovci i jedni i drugi su uz svoju vlast i tolerisani su od Putin i Zelenskog
a samo je ukrajinska vlast nacisticka.
Samo u Ukrajini osnivaci Azova i saradnici sede u parlamentu i imaju zadju rec na kljucne odluke i finansije. A svako ko im se protivi biva brutalno ubijen sto je na svojoj kozi osetilo nekoliko ukrajinskih clanova parlamenta

ali..ali...zar neće Kina kupovati gas iz Rusije sada? Onda bi to značilo, da im ti tankeri više ne trebaju i komotno se mogu okrenuti snabdevanju EU? Ili ne? ili će možda da bude EU bez gasa, Kina će kupovati tamo gde je kupovala do sada a Rusija neće moći da proda svoj gas nikome? Pa će morati opet da ga nudi EU?
Ne trebaš odgovoriti, ali taj glupi narativ se vuče već godinama po tom forumu. Kužiš?
Znam da ne trebam, tebi više ništa ne pomaže, ali ipak ... mi Srbi smo milosrdni, imamo razumevanja za lica sa posebnim potrebama.
Elem:
Rusi i Kinezi već imaju gasovod Snaga Sibira koji nije dovoljan za Kinu ali svakako nema veze sa onim gasom koji ide za Evropu.
Jel si uspeo da shvatiš do sada?
Zato se gradi Snaga Sibira 2 koji bi podmirivao veći deo kineskih potreba, možda bi bio produžen i do Indije i Pakistana.
Shvatio? Ne verujem, ali ajmo dalje:
Veliki deo svojih potreba Kina zasad podmiruje tankerima i LNG-om, veliki deo LNG-a dolazi naravno i iz Rusije.
Zato su pametni Kinezi zakupili potrebne LNG tankere par godina unapred.
I zato će EU da ga duva dok ne budu izgrađeni novi tankeri, a izgradnja jednog tankera traje ... koliko godina beše?

Znam da nisi bio u stanju da shvatiš išta od toga, al jbg, ja sam pokušao, da ne pričaš posle okolo kako mi Srbi
ne pomažemo rvatima...

Познајући шта све руска војска има (и претпостављајући шта има а да се не зна јавно), мислим да поприлично грешиш.

Па једино ако су толико глупи и ако желе да гледају поравњање Варшаве.
Problem Rusofila je što vjeruju u sve što im Rusi serviraju/slažu....a Rusi su među najvećim svjetskim lažovima.....kako ti izgleda vojna demonstracija Rusa u Ukrajini?

Snap4.jpg

Ako te pitam što je to fašizam, jel bi znao da mi odgovoriš? Nemojte upotrebljavati reči, koje ne znate što znaće. Danas su baš Rusija i Belorusija jako blizu onome, što fašizam jeste.
Ne lozi se. Bilo koje politicko uredjenje ili kako god da se zove stranka na vlasti je apsolutno nebitno. Bitan je pravac delovanja. Mogu i ja da osnujem stranku kao recimo Ruzicaste Bebe, pa jada difjem na vlast da guram nacionalne manjine u gasne komore.

Veruj, da u EU neće niko, da se smrzava, iako uvedu potpune sankcije na energente iz Rusije. Niti će biti iko gladan hleba zbog toga. Ali je pitanje što će da se desi u Rusiji nakon toga, kad im presuši vir koji pune 1/3 buđeta. Što ako umesto Putina dođe na vlast neki manijak?
To se i ja pitam. Sta ako stcarno dodje manijak na vlast posle njega

Problem Rusofila je što vjeruju u sve što im Rusi serviraju/slažu....a Rusi su među najvećim svjetskim lažovima.....kako ti izgleda vojna demonstracija Rusa u Ukrajini?

"sada slobodno mogu da govore svojim jezikom".. gdje to ima u 21 vijeku da se brani nečiji maternji jezik?

Na žalost ima.. ima i ovdje koji podržavaju fašističku novu ideologiju koja izmedju ostalog podrazumijeva i zabranu govora.

Као и свака војна демонстрација. Не могу се радовати страдању људи. Није битно шта ко сервира и ко у шта верује. Ако мислиш на то шта је руска војска показала од своје моћи у Украјини, рећи ћу ти да је то мали део онога што поседују и могу.

Ситуација на истоку Украјине до краја 11.04.2022

▪ Наставља се прегруписавање и пребацивање снага Оружаних снага РФ на правцу Слобожански и Доњецк-Луганск.

▪ Истовремено са повећањем степена опасности у западним регионима Русије, Оружане снаге Украјине покушавају да изврше контранапад северозападно од Харкова у правцу Золочив-Казачја Лопан. Золочив је под контролом Оружаних снага Украјине, Дергачи је у условно сивој зони.

▪ Оружане снаге Украјине покушавају да изврше контранапад према Изјуму у правцу Бражковке и Сухе Каменке. На идентификоване објекте у Харкову се методично изводе удари.

▪ У правцу Луганска, котао око Северодоњецка се постепено смањује: контролна зона је проширена на јужној периферији Рубижне и западно од Боровског. Офанзива се развија дуж новоштоковско-горског правца.

▪Нема посебног напретка у Доњецком правцу. Борбе у Попасни и Мариинки, чишћење Мариупоља се наставља

photo_2022-04-11_23-16-28.jpg

Malo?Malo? :hahaha1: .....budaletine su počele bacati kemijske otrove radi tog malo.
Руси користе хемијско оружје у Украјини колико је и Садам Хусеин имао оружје за масовно уништење. Ви који гутате западњачку и укроонацистичку анти-руску пропаганду сте тешке прсотине, памет вам рекла збогом.

Вараш се, фашиизам је променио лице и крије се под либералном маском.
Данашњи фашизам изгледа овако.
Pogledajte prilog 1135158
Читам пре неки дан...нова Мини Маус је обучена у плаво одело и има равне црне ципеле...кажу да девојчице не треба да стварају стереотип облачења жена у сукње и женске ципеле на штикле...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back