Rat u Ukrajini (5)

Kakav će biti rezultat pregovora Rusije i Ukrajine?

• Ukrajina će ispuniti sve ruske zahteve.

glasova: 46 42,2%
  • Ukrajina će ispuniti samo neke zahteve.

glasova: 39 35,8%
  • Ukrajina neće ispuniti nijedan zahtev.

glasova: 24 22,0%

• Ukupno glasova
    109
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Netočno.. Nafte i plina ima ali eksploatacije koštaju, nove tehnologije se razvijaju.
Radi se o kratkoročnom i dugoročnom gubitku zbog gubitka tržišta. Rusi nemaju razvijenu tehnologiju ukapljenog plina. Plinovode treba izgraditi a to puno košta.
EU će nastojati 2030. postati neovisna o Ruskom plina.
Значи још осам година ће ЕУ Русији да плаћа милијарду на дан...
Чекај да израчунам колику ће то штету да нанасе Русији

Pa za sada.
Ono što je sigurno je da će prije ili kasnine EU biti potpuno neovisna o ruskim energentima.
Док они буду у могућности да добијају исте количине (али по пуно већој цени), Украјина ће увелико да буде решена и падне у заборав, а онда ће опет Путину пред ноге за јефтинији гас и др. сировине.

• Podržavam
Reactions: iig
FQCfmDvXsAYU1OR

Zato ja ne želim da se vakcinišem, makar me sutra streljali. Preležao koronu laganica, moji roditelji koji su se vakcinisali tri puta su se zarazili prvi pa zarazili mene nevakcinisanog. Eto koliko štite te vakcine. Inače ja sam bolje podneo koronu od njih.

Док они буду у могућности да добијају исте количине (али по пуно већој цени), Украјина ће увелико да буде решена и падне у заборав, а онда ће опет Путину пред ноге за јефтинији гас и др. сировине.
Ukrajina će, naravno, trajati daleko duže od bolesnog Putina.
A to što će plaćati daleko veću cijenu - hoće, nikakav problem. I sada plaćaju daleko veću cijenu nafte nego Venecuela, pa? Imamo, možemo. Kao, dramatično poskupio benzin, idem ujutro nešto obaviti, identična gužva kao i inače, dakle, samo opušteno

Pa za sada.
Ono što je sigurno je da će prije ili kasnine EU biti potpuno neovisna o ruskim energentima.
Isto tako je sigurno da ćemo svi pre ili kasnije otići Bogu na istinu.
Samo je pitanje vremena...

Šta si tačno pokušao da kažeš tom tvojom izuzetno glupavom rečenicom?
Da će EU otići u hibernaciju do prelaska na alternativne izvore energenata?
Neće im trebati energenti do tada?
Grejaće se na BDP?

Industrija će da im radi na ukapljeni BDP?

Ukrajina će, naravno, trajati daleko duže od bolesnog Putina.
A to što će plaćati daleko veću cijenu - hoće, nikakav problem. I sada plaćaju daleko veću cijenu nafte nego Venecuela, pa? Imamo, možemo. Kao, dramatično poskupio benzin, idem ujutro nešto obaviti, identična gužva kao i inače, dakle, samo opušteno

Глупо је коментарисати јер обојица знамо како то нема везе са реалношћу.

Da, kupovaće se Lada a ne Mercedes
U kakvim vi fantazijama živite, Švabe da izgube industriju, ahahahaha
Па слушај шта Швабе кажу шта ће да буде уколико остану без гаса.
Мерцедес већ недељама мање производи.

Ne znam gde i kako, ali sam čitao na nekim njihovim informativnim kakalima da će za dva meseca precvikati dotok gasa Evropi. 60 dana im, navodno, treba da pripreme infrastrukturu za preusmeravanje na drugo tržište.
Da li je to moguće, stvarno ne znam.
Nije moguće..

EU je baba u raspadanju koja zavisi od sve skupljeg uvoza energenata.
Niti blizu..

Ti si legenda grada Cikaga:hahaha: hoces da kazes da tamo ne postoji nezavisno novinarstvo, i ko gleda ruske mejnstrim medije ? TI? Ako je tebi normalno da neko vlada 23 g. ja i ti smo zavrsili,sve ostalo sto napises pocecemo se vredjati ,eto ja cu prvi poceti priznajem, jer ocigledno ti nisi za demokratiju nego za autokratiju. Precutao si i za 15 g. zatvora,tebi cinjenice nisu jaca strana,nego izmisljas toplu vodu,ili drugu rupu na saksiji.;) bezi mi s ociju!!!!!
Postoji nezavisno, ali to u vezi Rusije mozes da okacis macku o rep, pa zasto ne puste Ruske informacije na Zapad, ako su uvereni da istinito i objektivno i nepristrasno informisu cemu onda problem i strah od Ruskih informacija.

Pa Putin je na vlasti u Rusiji koliko vec godina i njega biraju i postuju svi gradjani koji zive u Rusiji, i to se desavalo da ga podrzavaju velikom vecinom, ajd da kazemo eto pobedio za malo, nego coveka podrzavaju svih ovih godina velikom vecinom sto znaci da njima tamo Putin odgovara, a zasto im odgovara, e to je na tebi pametnici :mrgreen:da sam zakljucis, i zasto tamo nece vise da imaju nekoga za predsednika kao sto su bili veseljak Jelcin ili Gorbacov.

Pa kad prokljuvis da se javis da vidimo zasto si imao neke pogresne perspektive. z:poz:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back