Владан
Buduća legenda
- Poruka
- 37.700
Рус контролише море, небо... Шансе да успеју су 0.00001%Ne bi oni radi svojih, ali tamo ima Francuza, Engleza, Amerikanaca...
Ne pita ih se, moraju.
То говори колико су очајни...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Рус контролише море, небо... Шансе да успеју су 0.00001%Ne bi oni radi svojih, ali tamo ima Francuza, Engleza, Amerikanaca...
Ne pita ih se, moraju.
Verovatno je mislio na POLOVNU robu, NOVO JE NOVO!darda@ je rekao da su to kante...

mogu tunel iskopatРус контролише море, небо... Шансе да успеју су 0.00001%
То говори колико су очајни...
U sustini ovo je cilj Zapada i Amerike, slaba i osiromena Rusija koja ce biti podcinjena njima.Rusi pukli ko zvecke,nalupani i polupani beze nazad u Rusiju,katastrofa Putina nema razmere.Bice izolovani do postavke nekog novog Jeljcina.
Upravo tako!Ne bi oni radi svojih, ali tamo ima Francuza, Engleza, Amerikanaca...
Ne pita ih se, moraju.
Jesu, napravili su genijalno takticko povlacenje iz Kijeva, nevjerojatno nesto, svi svjetski vojni strucnjaci su ostali zapanjeni genijalnoscu poteza...
Pa mogli su Ukrajinci barem serijski broj za Tochke da obrisu pre nego su lansirali na svoje civile u Krematorsku....sta svijet pravedni kaze na to,svi nesto cute,odjenom niko to ne spominje....Što da operu, granate prije ispucavanja?

Pa ocigledno neko vrlo slican njimaNego šta lažu rvatine, ko je poubijao one ljude u Kramatorsku????
Nema te vode koja može vas da opere!Što da operu, granate prije ispucavanja?
Ne znam na osnovu čega ovo tvrdiš kada je očigledno upravo suportno. U proteklih deceniju-dve upravo kod tih dukljansko orijentisanih Crnogoraca probila i usvojila teorija o većinskom vlaško-arbanaškom poreklu i tek minornom slovenskom za koje čak i negiraju da je srpsko. Cetinjani bi se danas pre poistovetili sa Arbanasima nego sa Srbima. Znam jer sam ih čitao na Fejsbuku. Čak ih neki nazivaju i ilirskom braćom.Рекао сам да тзв. етнички Украјинци у подсвести имају да су они Руси и то чистији од оних из Русије. А званично они себе не сматрају Русима и мрзе Русе. Исто као што дукљанско-монтенегринске усташе са Цетиња сматрају себе етничким Црногорцима а Србе презиру, али у подсвести им је то да су они чистији Срби од других нарочито од оних из Србије.
Што се тиче оних 20%, мислио сам на ове https://en.wikipedia.org/wiki/Russians_in_Ukraine
Тзв. етнички Украјинци и украјински Руси су потпуно исти народ - Руси и једни и други. Само су први постали Украјинци под утицајем разних фактора, а други су остали Руси до данас.
Nisam za kupovinu aviona iz nato zemalja, ali ceo zivot sam u Francuskoj i mislim da je rafal dobra opcija za nasu zemlju.
I zašto ne pišeš ćirilicomVidim da i ti koristiš arapske cifre i grčku matematiku. Koristi neke američke.
Drogirani piano penis Zelenski.....treba da omasti konopac za ovo zlodelo!!Pa ocigledno neko vrlo slican njima
I zašto ne pišeš ćirilicom
NATO daje oružje i tehnologiju, a Ukrajinci daju živote. Na to su pristali jer su ih uvjerili kako je to dobar deal. Je, samo ne za Ukrajinu.Upravo tako!
Koga briga za naci topovsko meso, poslužili jednokratnoj svrsi kao kurtoni!
Čak navijaju da su mrtvi, jer su kompromitovani i dokazani načosi!! Nikome ne trebaju živi!!
Ali ti stranci, e oni su izgleda JAKO BITNI, jer ako dopadnu Rusima živi, ko zna šta znaju ili šta bi pevali!!
Pa spretnije su, bolje, i standard.Već sam ti odgovorio. Iz istog razloga iz kog ti koristiš arapske a ne rimske cifre.

Sloboda košta, Ukrajinci su je odlučili platiti. Ne možeš ih kao primitivne Čečene kupiti jednom izgrađenom crkvom.NATO daje oružje i tehnologiju, a Ukrajinci daju živote. Na to su pristali jer su ih uvjerili kako je to dobar deal. Je, samo ne za Ukrajinu.
Najegzaktniji i najekstremniji primer kako se koristi marioneta!!NATO daje oružje i tehnologiju, a Ukrajinci daju živote. Na to su pristali jer su ih uvjerili kako je to dobar deal. Je, samo ne za Ukrajinu.
Standard civiliziranog svijeta je ono u Krematorsku...ubili ste civile u uhvaceni ste u tome a sada cutite ko *****Pa spretnije su, bolje, i standard.
Isto kao što je standard civiliziranog svijeta sve što je smislila zapadna civilizacija (u tvom slučaju Python) a ne beskorisni Rus
Ali ti još uvijek vjeruješ da je baš Rus taj koji će uspostaviti novi svjetski poredak. Valjda zbog dobrog kavijara ili votke

Sloboda se dobija ubijajuci svoje civile,svaka castSloboda košta, Ukrajinci su je odlučili platiti. Ne možeš ih kao primitivne Čečene kupiti jednom izgrađenom crkvom.