Shvati putko je bivsi KGB-ovac zakleti komunista u dusi,koji sanja povratak SSSR-a i zbog toga sto je rusija pobednica u 2WW on smatra da moze da kudi i sudi. Isto kao i srbi sto su mislili preko Milosevica da budu sudije (Kadinjaca,7 jul,.najvise zrtava itd)Znas ti za vreme SSSR-a ljudi su se toliko bojali u svim zemljama a i u SSSR-u da su govorili da i zidovi imaju usi jer su ljudi preko noci nestajali. Srbe je Tito spasio od Rusa i zato su sada na ruskoj strani zato sto ne znaju sta je patnja pod ruskom cizmom. Te floskule nacizam i ostale gluposti to mogu da govore samo naivni ljudi. Sta su skin-hedsi to su nacisti, inace i u Ukrajini nacista ima manje od 1% nisu cak ni usli u parlament,ima ih i u rusiji i u srbiji ,svugde ima neonacizma.
Uzgred raspitaj se koliko milijardi dolara je SSSR dobio kao pomoc protiv Hitlerovih agresora-200 da da -200
Ovo sto putin radi je OSVAJANJE TERITORIJA i experiment dokle moze da ide da zapad cuti. ETo i FInska i Svedska neutralne ali su zatrazili clanstvo u NATO. Boje se da ce ludak krenuti i na njih.A sta je to ako ne fasizam.
Nisam ja izmislio toplu vodu,pa informisite se malo ,a ne lupajte gluposti AZOV i sl. U pitanju je Ukrajinski narod koji trpi hirove nestabilnog coveka,a to, Donbas i sl kao rusi nisu imali prava ,o tome je trebalo da se raspravlja za stolom. Evo ja kao nacionalna manjina u Srbiji mogu isto toliko da nabrajam sta mi trpimo u Srbiji kao sto su srbi govorili sta im se desava u Hrvatskoj. Ali sta? cutimo i postujemo svoju drzavu ,nismo vlastoljubivi ja pa ja,ne ide to tako. Kazes u hrvatskom saboru-MI NECEMO DA PODRZAVAMO USTASOIDNI REZIM(1990) a tamo sedeli ljudi HRVATI kojima su verovatno ustase pobile pola familije i ocekujes sta? aplauz, i na takav nacin se budi ustastvo a i cetnistvo, ,da li to mozete da shvatite? Tako je u Donbasu bilo.