Rat u Ukrajini (5)

Kakav će biti rezultat pregovora Rusije i Ukrajine?

• Ukrajina će ispuniti sve ruske zahteve.

glasova: 46 42,2%
  • Ukrajina će ispuniti samo neke zahteve.

glasova: 39 35,8%
  • Ukrajina neće ispuniti nijedan zahtev.

glasova: 24 22,0%

• Ukupno glasova
    109
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

zlotvori se kriju iza civilnih aviona..​

Vučić pročitao detalje o letu iz Moskve za Beograd: "Srbija će tražiti objašnjenje od NATO-a"​

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić večeras je pročitao izveštaj sa jučerašnjeg leta iz Moskve za Beograd.

"Kasnio je tri sata i 20 minuta. Nedaleko od ruske granice sa Letonijom smo upozoreni da probamo da vizuelno identifikujemo avion pored našeg. Pored je bio vojni lovac. Očigledno u ruskoj vazdušnoj zoni je bio NATO avion", rekao je.
Išao je pravcem s leva na desno, ali bez ugrožavanja bezbednosti našeg aviona. Onda je brzo nestao iz vidokruga", pročitao je Vučić izveštaj pilota Erbasa.

Pogledajte prilog 1132891

hvala klavijuristi kepecu zelenskom na slanju nacista necastivom
bdedb37e7d1c56f64a4819139e5926ca.jpg

Pa dobro naci ce tamo topovsko meso da salju na istok ali gde nas nadjose goveda.
nece da ih salju, nego da zauzmu bosnu i srbiju,
da ne padne u sake rusima,
srbiju nisu pominjali, ali zna se sta ce biti
kad pokusaju da se ugnjezde u bosnu,
srbi ce se pobuniti,
i za dva dana eto ti srebrenice na tv,
ja sam danas predlozila da je najbolje resenje
da putin posalje erdogana u bosnu,
da dovede u red ova svoja goveda

Prvo ja necu koristiti ruzne reci kao ti,jer sam VASPITAN za razliku od tebe. Drugo sta ti mislis da postoje samo Hrvati koji ne misle kao vi. Aloo! niko amas bas niko,ne odobrava rusku agresiju osim vas. A u Srbiji zive razne druge nacionalnosti . Ja bih se zamislio da sam Srbin-kako to da niko od drugih nacionalnostri ne deli vase misljenje (vecina ). Znas ko vam najvise odobrava vase ponasanje-Romi,da da Romi. I nad tom cinjenicom ja bih se zamislio.
Smetaju ti Romi, nacisto.

Kako je američki ekonomist Paul Krugman primijetio u kolumni za New York Times još na početku rata, prigodno naslovljenoj "Rusija je Potemkinova velesila", oduvijek je bio misterij kako točno jedna zemlja sa skoro upola manjim BDP-om od Velike Britanije ili Francuske, s korumpiranim, štoviše, kleptokratskim režimom na vlasti, može imati prvoklasnu, sofisticiranu vojsku.

A onda se ispostavilo da je nema. Logistički kolaps u koji je ruska vojska upala ne bi se trebao događati prvorazrednoj vojsci.

Evo, misterij riješen

Kako je američki ekonomist Paul Krugman primijetio u kolumni za New York Times još na početku rata, prigodno naslovljenoj "Rusija je Potemkinova velesila", oduvijek je bio misterij kako točno jedna zemlja sa skoro upola manjim BDP-om od Velike Britanije ili Francuske, s korumpiranim, štoviše, kleptokratskim režimom na vlasti, može imati prvoklasnu, sofisticiranu vojsku.

A onda se ispostavilo da je nema. Logistički kolaps u koji je ruska vojska upala ne bi se trebao događati prvorazrednoj vojsci.

Evo, misterij riješen
Jesmo rekli nema politike,pravis od sebe cirkuzanta,samo vicevi......:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Panika u Briselu i Vašingtonu: U Marijupolju sa nacistima opkoljeni visokopozicionirani predstavnici zemalja NATO-a​

Franc Klincevič, lider Ruskog saveza avganistanskih veterana: „Pored nacionalista, unutar metalurškog kombinata `Azovstalj` nalaze se i visokopozicionirani predstavnici zemalja NATO. Prema nekim izveštajima, i naučnici povezani sa američkim biološkim laboratorijama u Ukrajini. Svašta će se razotkriti“

Renomirani moskovski vojni ekspert Aleksej LEONKOV: U Maripolju ćemo se – ako ne izginu pre toga – dočepati i visokih činova iz zemalja NATO. I pokazaćemo ih celom svetu. U slučaju Alepa, Amerikanci su nas zamolili da ne pokažemo koga smo sve `zgrabili` u jednom superbunkeru. Ovoga puta toga neće biti. Pokazaćemo svetu ko je sve bio u Mariupolju. Ko sve podržava ukrajinske naciste“

Ima znakova da se panika širi ne samo u Kijevu, Harkovu i među Ukrajincima kojima na „donbaskom frontu“ ruska vojska zalazi s leđa, nego i u Briselu i Vašingtonu.
https://nultatacka.rs/panika-u-briselu-i-vasingtonu-u-marijupolju-sa-nacistima-opkoljeni/
Ko moze biti toliko vazan? Kraljica?

Evo, misterij riješen

Једина мистерија су мозгови западних аналитичара.

Screenshot_20220407_195758_org.thunderdog.challegram_edit_92024217004706.jpg

nece da ih salju, nego da zauzmu bosnu i srbiju,
da ne padne u sake rusima,
srbiju nisu pominjali, ali zna se sta ce biti
kad pokusaju da se ugnjezde u bosnu,
srbi ce se pobuniti,
i za dva dana eto ti srebrenice na tv,
ja sam danas predlozila da je najbolje resenje
da putin posalje erdogana u bosnu,
da dovede u red ova svoja goveda
Sta cemo mi rusima. Jedva se oslobodise one bede od bivsih istocnoevropskih drzava. Dok su sa njima bili uvozili su zito a danas su najveci izvoznici zita. Sutnuli ih, zapad sacekao, opljackao, sad samo kao topovsko meso mogu da im posluze ako od bede nisu pobegli kod gazda. Zapad pljacka, sa njima se niko nije usrecio.

Evo, misterij riješen
Debilizam. Čeknda vidimo koga to sve ima u Marijupolju...heheheh

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back