Armata je očito mit kao i da je Rusija 2 sv. vojna sila.Rusija napravi (kao) super tenk, Armatu, i onda nema muda 1 komad pustit u Ukrajinu.
Fakat odličan tenk za parade![]()
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Armata je očito mit kao i da je Rusija 2 sv. vojna sila.Rusija napravi (kao) super tenk, Armatu, i onda nema muda 1 komad pustit u Ukrajinu.
reportedly kljucna rec ili na nasem mi mislimo
Od juče.Prvih 100 kom je operativno koliko sutra
Samo kušaju svoju medicinu.Ko
koliko će ovaj akrapa satrat?
Na starijim mapama je sve sjeverno od Azovstala bilo crveno?!
jeste koristit ce najnoviji tenk kojih ima jedno 50 komada sveukupno na propalu ukrajinu a pored 15 hiljade starijih tenkovaRusija napravi (kao) super tenk, Armatu, i onda nema muda 1 komad pustit u Ukrajinu.
U pravu si, zaboravio sa da život ruskog vojnika ne košta ništajeste koristit ce najnoviji tenk kojih ima jedno 50 komada sveukupno na propalu ukrajinu a pored 15 hiljade starijih tenkova
sto vise mudrosti od vas hrvatijanaca to mi je jasnije zasto nikad niste imali svoju drzavu do 92![]()
Evo prijedlog ...nek krene od kotlića koje je postavljao po mapama prije 45 danaNema navodno vise crvene boje, a i ne zna odakle da pocne![]()
Ljigavac, puzavac i budaletina. Ali takvi su svi hrvatski ministri na čelu s Don Anemijom. https://www.rtl.hr/vijesti-hr/novos...incem-pokusao-se-izvuci-sam-pomogle-i-kolege/Хорватия решила выдворить часть российских дипломатов из солидарности
6 апреля 2022, 21:59
Хорватия вышлет часть дипломатов российского посольства из страны в знак солидарности с НАТО и ЕС, заявил на полях заседания глав МИД стран-членов НАТО в Брюсселе министр иностранных и европейских дел Хорватии Гордан Грлич-Радман.
https://vz.ru/news/2022/4/6/1152470.html
---
Сусједи ће, миц по миц, доћи у ситуацију да са Русима
комуницирају искључиво уз помоћ дронова.
Uskrs je uskoro, red je...Rusi ostavili kinder jaje iznenađenja
Rusija napravi (kao) super tenk, Armatu, i onda nema muda 1 komad pustit u Ukrajinu.
TIXI hoce li ovo da przi Putlerove agresore
Nije malo prerano, kad ono pravoslavci imaju Uskrs ovu godinu?Uskrs je uskoro, red je...
НАТО је (као) суперсила бр 1, и онда немају муда против распале Русије.
Одлична алијанса за Холивуд.
To gore severno ti je sve industrijska zona. Verovatno nacista i nema tamo, ali treba da se pročešlja. Juče su bile borbe kod zadnjeg reda kuća na ulazu u zonu.Na starijim mapama je sve sjeverno od Azovstala bilo crveno?!
Jelte, a boli te kiki ako neko dijete otvori vrata?Uskrs je uskoro, red je...
Случајност?
![]()
![]()
A lepi kotlic ...jel zaljucenEvo prijedlog![]()
Nacika se bahati.Избеглица из Украјине дивља?
У Естонији?
Удара га боксером?
Момка који је говорио руски преко телефона?
...они су дивљи скроз!
koje cudo imali su oko 30 hiljada ljudi tamo samo azov je brojao oko 20 hiljada sad ih je ostalo 3500 max a sam grad je bio pun oruzja i utvrdjen kao tvrdjava ti sigurno nemas pojma da u azovstalu imas podzemne hodnike i atomska sklonista koja su povezana sa njima i to sve na nekoliko spratova pod zemljom zato sam i rekao kada su ga okruzili da ce rusima trebati najmanje mesec dana da ga totalno ociste a mozda i 2 ako zapne moral im je nula cim su sabijeni u septicke rupe azovstala za samo 2 nedelje od tolikog gradaDa budem iskren, ja sam Mariupolj prekrižio prvog dana, ovo je apsolutno čudo i govori mnogo o moralu onoga ko brani svoju državu i onoga ko je okupator.
Ni 77 djevica nije dovoljno, s razlogom: raj je vječan, a prema vječnosti je 77 djevica skoro pa nula (kao i bilo koji konačan broj)
kad vidis ove mape i granicu USA i Rusije postavljenu jos pre 150godina, prosto ne znas kako da opises moronsko krestanje rusofila o dolasku NATO na ruskoj granici, a tamo su vec 150 godina.