dalmata
Domaćin
- Poruka
- 3.095
ne samo u kievu nego cjeloj UktajiniPukli Rusi u Kijevu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne samo u kievu nego cjeloj UktajiniPukli Rusi u Kijevu.
I šta kaže Vučić, deflacija je supermajke ti ,zvucis li ti uvek glupo ili samo na forumu ?
Malo precjenjuješ važnost Rusije....odavno je blokovska podjela na NATO i Kinu....to što bi Rusi da se pitaju su uglavnom vlažni snovi.Ostaće izolirani od Europe u Kineskom bloku.....tebi je jasno od Ronalda Regana da su američki predsjednici lutke na koncu kojom upravlja siva eminencija tako da je nebitno što je netko od njih osobno mislio.Nemaju oni problem sa tim blokom, i jedan i drugi ne mogu da postoje bez fiktivnih suparnika.
Oni imaju problem da u taj blok udju fanatici.
Ti znaš da je i Tramp rekao da Crnu Goru nikako ne treba primati u nat0.
A da se On pitao ne bi bila primljena ni Hrvatska. A kamoli jedna Ukrajina.
.............................................................................
Ti opet ne shvatas da sporazum vodi poreklo od pre vise od stotinu godina i sad ga krši nat0.
Bravo evgenije. Skuplja ti nafta, gas, psenica,retki metali,,, sve deficitarno. A jeftiniji za rusa proizvodi koje uvozi. Jedino rusima zlato isto a tebi sve skuplje.Jača rublja znači da je ruski izvoz skuplji, znači da imaju znatno manje prihode od nafte i plina izražene u rubljama, a inflacija 15%
znam da zvucis glupo i izvan foruma ,ne moras da se isticesI šta kaže Vučić, deflacija je super
Sama se popela na vrata i objesila o žicu. Zadovoljan?rucna bomba je pred posmatracima OSCE i UN dala izjavu da je Rus ti postavio ?
Nije. On je u nekoj korpi valutaDa, jel netko vidio taj novac izvan Japana?
Ne znam taj specijalitet.
to je odprilike kvalitet tvoj kvalitetSama se popela na vrata i objesila o žicu. Zadovoljan?
Citiram ti predsjednika države, kako JA mogu time zvučati glupo?znam da zvucis glupo i izvan foruma ,ne moras da se istices
Nisam ti ja kriv što ne možeš skontati niti ni najelemetarnije stvari iz ekonomije.majke ti ,zvucis li ti uvek glupo ili samo na forumu ?
ne znam kako će Dombas i Krim zadržat,a kamoli cjelu Ukrajinu zauzetpa kako da se vidi kada ona na svetskim kartama nikad i nije postojala
SPREMITE SE, RAT BI MOGAO DA TRAJE GODINAMA, UPOZORAVA ŠEF NATO: Putin nije odustao od zauzimanja cele Ukrajine!
https://www.kurir.rs/planeta/390811...utin-nije-odustao-od-zauzimanja-cele-ukrajine
evo ga ovaj jos uvek kmeci
*otpriliketo je odprilike kvalitet tvoj kvalitet
Тако је сада у луци Мариупољ. Скоро цела. Тамо се повлаче азовски милитанти и страна војска која је са њима. Цивилну инфраструктуру и околне објекте нико не дира - све док тамо нису опремљене непријатељске ватрене тачке.
taman kada se ponadas da ne moze gluplje on se oglasi i demantujeNisam ti ja kriv što ne možeš skontati niti ni najelemetarnije stvari iz ekonomije.
opalim te golim.Stra` me da si bukvaista*otprilike
Hvala, molim
To da, knjigovodstvena jedinica. Mislim da i bogata i napredna J. Koreja ima valutu sa nekom apsurdnom vrijednošću tipa tisuće nečega za dolar.Nije. On je u nekoj korpi valuta
Lijepo je biti pismen, ignorantu.opalim te golim.Stra` me da si bukvaista
Da, samo si pobrkao redosled.Nego kako to Srbi ovdje zamišljaju?
NATO će naredit Fincima, Estoncima da krenu u napad na Rusiju, i ovi će krenut u napad na nuklearnu silu?
Ono, poslat će 10 000 vojnika u Estoniju, i ovi će krenut u napad?
Pa to pas s maslom ne bi polizo, što se ovdje prodaje...
.