Rat u Ukrajini (5)

Kakav će biti rezultat pregovora Rusije i Ukrajine?

• Ukrajina će ispuniti sve ruske zahteve.

glasova: 46 42,2%
  • Ukrajina će ispuniti samo neke zahteve.

glasova: 39 35,8%
  • Ukrajina neće ispuniti nijedan zahtev.

glasova: 24 22,0%

• Ukupno glasova
    109
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Gledam ovu kartu...
Sjećanja naviru...

Prvi svjetski rat...
Rusi su sedamdeset godina ranije, te sudbonosne 1848. godine promatrali Hrvate kako osvajaju Beč i Budimpeštu, i tu su Rusi snimili pukotinu i slabost u tada najjačoj imperiji na svijetu - shvatili su da je snaga i nosioc HB monarhije na jugu, KRALJEVINA HRVATSKA, tamo gdje je od davnina sazidan neprobojni bedem kršćanstva, od Hrvata. I da su Hrvati ti koji vojno upravljaju najjačom silom na svijetu, i vuku konce. Sjever je osjetljiv i zato, čuvši da je Hrvatska vojska otišla na front u Italiju i Srbiju, preko galicije kreću u napad na HB monarhiju. Međutim, to je bilo samo djelomično točno, jer trećina hrvatskih vojnika kreće, preko Karpata, u galiciju. I tamo Rusi po prvi puta doživljavaju sraz s hrvatskom vojskom. Ruse čudi da Hrvati prihvaćaju borbu u ravnici, umjesto da se sabiju u planine. Od ruskog prodora do Beča ostao je karpatski qurac...
Iz Zagreba s mržnjom...
Do slijedećeg susreta...

.
Ajme 😂😂😂

Najsmesnije je sto vi hrvsti verujete u ove ludosti

VIŠE od 300 pasa navodno je umrlo u Borodjanki od 24. veljače. Humanitarna organizacija UAnimals rekla je da je 485 pasa bilo zaključano u kavezima jer volonteri nisu mogli do njih zbog rata.

Kad su se u petak uspjeli vratiti, našli su samo 150 od 485 pasa, prenosi CBS News.
☹️

To Mongoli ubijaju pse...
Istočnjaci, i azijati općenito, vole pojest psa...

.

ja evo cekam vec nedelju dana da stavite oslobodjeni herson i izjum ali niko od vas nema nijedan video kako sad to ?
Ja već 45 dana čitam tebe i Tixija o nekim kotlićima....te Dombas i Lugansk,te Sumi,Te Černihin,te Kijev,te Harkiv...a ono velikooo prcccc
Jedini kotlić u Mariupolju ali kako vidimo prije 13 dana ste proglasili pad Mariupolja a danas su izvještavali o žestokim borbama u Mariupolju....200 ljudi se mlati sa 2 sv. vojnom silom.....Alamo i Termopolis su obični Mitovi u odnosu na Azovstal :mrgreen:

Ja već 45 dana čitam tebe i Tixija o nekim kotlićima....te Dombas i Lugansk,te Sumi,Te Černihin,te Kijev,te Harkiv...a ono velikooo prcccc
Jedini kotlić u Mariupolju ali kako vidimo prije 13 dana ste proglasili pad Mariupolja a danas su izvještavali o žestokim borbama u Mariupolju....200 ljudi se mlati sa 2 sv. vojnom silom.....Alamo i Termopolis su obični Mitovi u odnosu na Azovstal :mrgreen:
ja citam vec mesec dana da cete osloboditi maripulj pa onda donabas lugansk kad ono veliko prc a ukrajina na tom delu sve manja i manja sto se tice mariupulja tamo je ostalo jos 3500 hiljade nacista koji se kriju u septickim rupama sa fekalijma do ramena a pomoci i koridora koje najavljujete zadnje 2 nedelje nigde sto samo dokazuje koliko je ukropska vojska nesposobna ali bogme nisu vise nesposobni od vas tu vam niko nije ravan :hahaha:

Ne vidi se ni 19.st.
:hahaha:

Sudeći po granicama na Balkanu ova karta prikazuje stanje poslije 1913.
Možda, nego ovaj tvoj kolega što ti se nameće kao tvoja visost, mora da je neki rvat hercegovac nadojen dogmom iz nekog sjemeništa.

Gledam ovu kartu...
Sjećanja naviru...

Prvi svjetski rat...
Rusi su sedamdeset godina ranije, te sudbonosne 1848. godine promatrali Hrvate kako osvajaju Beč i Budimpeštu, i tu su Rusi snimili pukotinu i slabost u tada najjačoj imperiji na svijetu - shvatili su da je snaga i nosioc HB monarhije na jugu, KRALJEVINA HRVATSKA, tamo gdje je od davnina sazidan neprobojni bedem kršćanstva, od Hrvata. I da su Hrvati ti koji vojno upravljaju najjačom silom na svijetu, i vuku konce. Sjever je osjetljiv, i zato, čuvši da je hrvatska vojska otišla na front u Italiju i Srbiju, preko galicije kreću u napad na HB monarhiju. Međutim, to je bilo samo djelomično točno, jer trećina hrvatskih vojnika kreće, preko Karpata, u galiciju. I tamo Rusi po prvi puta doživljavaju sraz s hrvatskom vojskom. Ruse čudi da Hrvati prihvaćaju borbu u ravnici, umjesto da se sabiju u planine. Od ruskog prodora do Beča ostao je karpatski qurac...
Iz Zagreba s mržnjom...
Do slijedećeg susreta...

.
zasto tako skromno,
uvereni smo da ce rusija izgubiti ovaj rat
samo ako usrase odmah krenu put ukrajine

Ajme 😂😂😂

Najsmesnije je sto vi hrvsti verujete u ove ludosti

Ne, najsmješnije je što ti, nakon što pročitaš turu mojih urnebesnih postova, dođeš doma, otvoriš televizor, i tamo te s televizije samo nastave šopat informacijama o tome kako Hrvati trenutno, osim vrha MMA, kojim vladamo kroz UFC, KSW i PFL, dominiraju i sa kickboxingom kroz K1. te sa običnim boksom sa boksačem koji je jedini kojeg svi izbjegavaju...

Al vi ste još ste dobri...
Pogle Ruse kako su pukli, nakon što im je ekšperiment s našpricanim Fedorom propo, da se predstave ko mangupi, krenuli ubijat, sve iz kompleksa...

.

ja citam vec mesec dana da cete osloboditi maripulj pa onda donabas lugansk kad ono veliko prc a ukrajina na tom delu sve manja i manja sto se tice mariupulja tamo je ostalo jos 3500 hiljade nacista koji se kriju u septickim rupama sa fekalijma do ramena a pomoci i koridora koje najavljujete zadnje 2 nedelje nigde sto samo dokazuje koliko je ukropska vojska nesposobna ali bogme nisu vise nesposobni od vas tu vam niko nije ravan
Reci ti meni jesi li zadovoljan kako napreduje specijalna vojna operacija?

Kad je NATO dao nešto modernog oružja Ukrajincima pred rusku invaziju, mislili su da će dati Rusima malo po prstima i to je to, past će dogovor.
Problem je nastao što su Ukrajinci prokleto dobri u uništavanju Ruske vojske i ne staju, a Rusi blesavi do debilni im se tvrdoglavo namještaju na streljani.
Sada se zapad malo prepao efikasnosti svojeg oružja i dao bi Rusima komadić Ukrajine da Putin ne pukne u glavi i napravi neko ozbiljno sranje.

Kad je NATO dao nešto modernog oružja Ukrajincima pred rusku invaziju, mislili su da će dati Rusima malo po prstima i to je to, past će dogovor.
Problem je nastao što su Ukrajinci prokleto dobri u uništavanju Ruske vojske i ne staju, a Rusi blesavi do debilni im se tvrdoglavo namještaju na streljani.
Sada se zapad malo prepao efikasnosti svojeg oružja i dao bi Rusima komadić Ukrajine da Putin ne pukne u glavi i napravi neko ozbiljno sranje.

Evo malo ja umjesto @Darde :mrgreen:
Hvala što stavljaš Ukrajinske gubitke :bravo:

Namlatili su Ruse ko vola u kupusu.

Reci ti meni jesi li zadovoljan kako napreduje specijalna vojna operacija?
jesam zato sto ce temeljno da ukropsku vojsku uniste a nece morati zrtvovati masu ljudi kao u drugom svetskom ratu ja sam jasno dao do znanja da i samo ciscenje mariupulja ce da potraje rekao sam da ce im trebati najmanje mesec dana kad su ga totalno okruzili to je bilo pre 2 nedelje znaci ako za 2 naredne nedelje ne uspeju da ga kompletno ociste smatrat cu da im je malo zapelo ali nista katastrofalno bolje da lakse idu i sacuvaju sopstvene vojnike nego kao ceceni koji su se zaleteli prva 2 dana pa ih par poginulo na ho ruk rusi su vec naprvili kotlice sada ova ofanziva na istoku i jeste dalji nastavak te operacije ja nikad nisam pisao o kotlicima oko kijeva nego iskljucivo na istocno i jugoistocnom delu izgleda da i general clark fantazira o kotlicima na istoku ukrajine na cnn i to juce

zasto tako skromno,
uvereni smo da ce rusija izgubiti ovaj rat
samo ako usrase odmah krenu put ukrajine

Ja ne mislim da će Rusija izgubit...
Možda izgube ovo u Ukrajini, ali u velikom srazu s NATO-om ne, jer nažalost imaju opasno oružje u rukama, a kompleks ih pere. Sada će ih prat još više nakon ove bruke, gdje se vidi da na fer način nisu dorasli svojim fantazijama...
S druge strane, NATO je banana, to znamo mi Hrvati kojima NATO nije stigo svoje satelite namjestit za zakucavanje u ključni čas, kad smo krenuli...
Pa nam slijedi rusko teroriziranje civilizacije, i žal što ih se nije pacificiralo ko Njemačku 1945. kada su pičqe bile na koljenima...

Dakle, povijest nam daje lekciju da se nije smjelo progledat kroz prste vojsci silovatelja...

.

jeste zapad se prepao da ce rusi izgubiti i zato nista ne salju :hahaha:

Da se prisetimo.....KOLATERALNA STETA

Пре неколико дана амерички авиони бомбардовали су болницу у Кундузу, граду на северу Авганистана. Том приликом убијено је девет лекара и десет пацијената. Нажалост, ово је само кап у мору “колатералне штете” у деценијама америчких интервенција широм света.

У акцији, која је названа „Котрљајући гром“ цивилних жртава је било, а тачан број, нажалост, никада није објављен, пише „Си-Ен-Ен“.

Током првог Заливског рата амерички авиони бомбардовали су склониште у Амиријаху, предграђу Багдада, и том приликом убили 408 цивила.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Током рата на Косову и Метохији, НАТО је гађао колону Албанаца и том приликом усмртио 73 особе. Алијанса је накнадно признала да је њихов пилот „случајно бацио бомбу на цивиле, јер је мислио да је у питању југословенска војска“.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

а почетку рата у Авганистану, две америчке летелице бомбардовале су церемонију венчања у централној провинцији Урузган, при чему је живот изгубило 48 људи.

Пентагон је издао саопштење да су пилоти реаговали на „жестоку противавионску паљбу“.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Secate li se,kolateralna steta,nije bilo podrske ,nije bilo zabrane sportistima da idu na sportska takmicenja,sve je to opravdano nazivom...KOLATERALNA STETA....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back