Frtajler
Legenda
- Poruka
- 58.208
Evo, povučeš vojsku, kažeš da je Donbas Ukrajina i da separatisti moraju položiti oružje i završio sine. to je preduzimanje mera da se sa tim završi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo, povučeš vojsku, kažeš da je Donbas Ukrajina i da separatisti moraju položiti oružje i završio sine. to je preduzimanje mera da se sa tim završi.
Нисам те питао за зграду него за мучење заробљеника!
Oprosti što sam bio oštar prema tebi, zaboravio sam da si ti u Rusiji i ne smiješ drugačije. Stvarno ne bi htio da te posjeti FSB i ne čujemo više ništa od tebe.
U industrijiInflacija u Evrozoni 31,4% (na godišnjem nivou) sa trendom ubrzanja.
BREAKING: Eurozone annual producer inflation hits 31.4% in February, a record high.
Да ли ти је овај пост одобрио меј брегами?Evo ubili je Rusi samo zato što je Ukrajinka
Pogledajte prilog 1132110
A evo je oživela , neuništiva Ukrajinka
Pogledajte prilog 1132111
Ne znam za takvu snimku, ali ima snimaka rezultata ruskim mučenja.Нисам те питао за зграду него за мучење заробљеника!
Ваљда знаш разлику између објекта и човека?
Која је ван државе, тамо негде на неким пустим острвима, раде роботи?U industriji
Јесу али читали смо раније да су многе снаге ДНР и ЛНР ишле за вријеме операције и на одмор, тј. да су добијале замјену, што Украјинци сигурно нису.I Rusi su iscrpljeni i potrošeni. Sad je samo pitanje tko će duže ostati na nogama.
Vau, ustala iz mrtvih mlađa, drugačijeg izgleda, pod drugim imenom, ali da ostala je žensko.Evo ubili je Rusi samo zato što je Ukrajinka
Pogledajte prilog 1132110
A evo je oživela , neuništiva Ukrajinka
Pogledajte prilog 1132111
Јесте ли приметили да се у Београду последњих десетак-двадесетак дана чује руски у вашем окружењу?
Не знам како је у другим градовима, али чујем људе у продавници, у превозу, на улици.
obama je isto rekao za ISILЈесу али читали смо раније да су многе снаге ДНР и ЛНР ишле за вријеме операције и на одмор, тј. да су добијале замјену, што Украјинци сигурно нису.
Овај моменат је врло битан барем када је у питању регија Донбас.Иксрено најискреније ја очекујем кравих жестоко крвавих неколико дана а онда потенцијачни колапс фронта.Бум видјел.Ако се то не деси до краја априла онда би овај рат могао попримити тотално нови левел и крајње напоран темпо ко зна колико дуго мјесеци а можда и година.
Истина Бајден је најавио дуг рат а то није рекао случајно чини ми се.
Да, о овоме сам писао годинама уназад.Кина је добила Русију на тацни и никада неће банкротирати док има кинеска леђа.https://webtribune.rs/cetiri-poklon...kKHjuANT4dzSRYn9IM9T1a4DC_pzBN-7piWK1n4c1wDoA
Rukovodstvo NR Kine pružilo je ruku pomoći Moskvi, koja je u sukobu sa kolektivnim Zapadom. Ovo pišu analitičari kineskog medija Baijiahao.
Nista vise isto biti nece.Sledece je da Holandija umesto lala gaji kukuruz......sami su to trazili.
Imaju i Ukrajinci svježe snage. Jučer su zaključili mobilizaciju i da ne primaju više ni strance ni domaće u vojsku.Јесу али читали смо раније да су многе снаге ДНР и ЛНР ишле за вријеме операције и на одмор, тј. да су добијале замјену, што Украјинци сигурно нису.
Овај моменат је врло битан барем када је у питању регија Донбас.Иксрено најискреније ја очекујем кравих жестоко крвавих неколико дана а онда потенцијачни колапс фронта.Бум видјел.Ако се то не деси до краја априла онда би овај рат могао попримити тотално нови левел и крајње напоран темпо ко зна колико дуго мјесеци а можда и година.
Истина Бајден је најавио дуг рат а то није рекао случајно чини ми се.
Резултата? Не питам те за утакмицу него снимак где се муче и убијају руски зарибљеници?Ne znam za takvu snimku, ali ima snimaka rezultata ruskim mučenja.
Industrija sudjeluje u zavisnosti od države do države sa 25-40% u u državnim prihodima.Која је ван државе, тамо негде на неким пустим острвима, раде роботи?
Si ćorav?Резултата? Не питам те за утакмицу него снимак где се муче и убијају руски зарибљеници?
Овако нешто:
Генерална проба војне параде, посвећене 77 годишњици победе над нацизмом у Другом светском рату биће одржана 7. маја, док ће 9. маја бити одржана парада на Црвеном тргу, саопштио је Кремљ.