Rat u Ukrajini (5)

Kakav će biti rezultat pregovora Rusije i Ukrajine?

• Ukrajina će ispuniti sve ruske zahteve.

glasova: 46 42,2%
  • Ukrajina će ispuniti samo neke zahteve.

glasova: 39 35,8%
  • Ukrajina neće ispuniti nijedan zahtev.

glasova: 24 22,0%

• Ukupno glasova
    109
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
FPLPzSqXsAI0miQ
jel to onaj ukrajinski junak koji je zvao na telefon ? ovde se preobukao u civila i pokusao da pobegne

🇩🇪🇷🇺 Немачка предузећа се плаше да ће изгубити „стотине хиљада“ радних места ако се одустане од руског гаса, наводи се у саопштењу Источног комитета немачке привреде.

Čekaj, ako izgube posao kako misle da uzmu godišnji odmor za letovanje u hrvatskoj? :think:

Oslobodili su ljude od njihovih stana, kuća, radnih mesta, škola, vrtića....i to u gradu, u kome je živelo 45% Rusa odnosno 220000. Da, krasna im ta izlika, da su ih došli zaštititi.
Па ви сте ослобађали виле по Сењаку и Дедињу од њихових власника 1945. Тако да ћути и покриј се ушима!

pojavile se radio-aktivne smrdibube koje su se evakuisale iz Cernobila zbog ratnih dejstava nisu zelene nego crvene - ima ih kamaru kod mene na vikendici na Kosmaju osim toga iz kerova sam izvukao krpelje nisu crni nego svetlo-sivi ne znam odakle su mozda iz Sirije,Libije,Avganistana

ajd sad ti objasni zasto anglo-saksonci nisu objavili rat SSSR-u 01.09.1939. nego samo Njemackim nacistima (ne fasistima) prilikom napada na Poljsku??? U zapadnu Poljsku upao wehrmacht pa odma objava rata od UK i Francuske a upad u istocnu Poljsku od SSSR-a nikom nista>?
Nećemo skakati sa teme na temu.Ostanimo pri čerečenju Poljske.Skupa sa Hitlerom čerečiš Poljsku što si onda?Fašist?Nacist?Što?
Također što su Poljski branitelji koji brane zemlju od Njemaca i Rusa?

Ja čitao, da su zaustavili gasovod zbog gubitaka, jer prodajna cena ne pokriva ni proizvodnu cenu. Isto sam čitao, da su ih indijci odbili za naftu, koju nude po nekim diskontnim cenama. Nisam siguran da li je istina ali, gde je dima ima i vatre....
a i pise da je Linch , ima problema sa malim mozgom i da i to sto i nesto cita , cita i pogresno
kazem ja da i je to do poremecaja stit ne z Lezde

Ima zona gde su isli ,gde je velika radijacija ,hteli su precicom.
jeste tik pored reaktora nije velika radijacija ali precicom gde rusi moraju proci e tu je najveca radijacija odakle samo vi toliko pametni izmigoljite ?

31. 3. 22. Као и у Запорожју, Украјинска војска је данас доста руса побила и ослободила пет села:

:bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:
daj neki video iz ukrajinskog hersona ili izjuma rusi ti nadjubrili masu ukrajinskih nacista sto u mariupulju sto u donbasu :bravo::hahaha::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Kažu, nema više

The last Ukrainian "Bayraktar" was destroyed. eliminated the last 36th combat Turkish drone "Bayraktar", which remained in service with the Ukrainian Air Force, while trying to attack near the village of Bezymennoe, near Mariupol,the Russian Defense Ministry reports.
FPLH3V-WQAQwfGj
У сукобу са Русијом Бајрактар је систем за једнократну употребу.

Kažu, nema više

The last Ukrainian "Bayraktar" was destroyed. eliminated the last 36th combat Turkish drone "Bayraktar", which remained in service with the Ukrainian Air Force, while trying to attack near the village of Bezymennoe, near Mariupol,the Russian Defense Ministry reports.
FPLH3V-WQAQwfGj
I još nešto ovih dodatnih 36 im stigli 26 marta!!
Danas 31 mart i za pet dana ih porokali, prosečno 7 dnevno!!!

Kakva beskorisna skalamerija!!!

Screenshot_20220326-095110_Telegram.jpg

jeste tik pored reaktora nije velika radijacija ali precicom gde rusi moraju proci e tu je najveca radijacija odakle samo vi toliko pametni izmigoljite ?

daj neki video iz ukrajinskog hersona ili izjuma rusi ti nadjubrili masu ukrajinskih nacista sto u mariupulju sto u donbasu :bravo::hahaha::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
A samo si ti pametan ,a ne pitas se da je tu radijacija neutralizovana ,cak su i sami Rusi izjavili da su ti vojnici isli kroz neku sumu da bi brze dosli .

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back