Watchman
Buduća legenda
- Poruka
- 42.570
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da predjemo na trulu rusku...DOSTA JE BILO trule zapadne propagande...![]()
Putin se ne slaže s tobom.А јел ти мислиш да би САД ризиковали нуклеарни рат због Пољске и Словачке?
Геостратешки, Украјина им је много интересантнија а тек по богатству ресурсима и шта би? Па управо се ваде на члан 5 НАТО-а. Да су сигурне у своју победу, поступили би као са нама, Ираком, Либијом...
Нашли би они оправдање да пусте и Словачку и Пољску низ воду а таква опција је само на један корак. Мада су упозорени, оно се понашају провокацијама који према нуклеарној и војној велесили.
Лако могу попити по нуклеарну тактичку бомбу за опомену а све што ће урадити САД и остатак слугу покорених биће као и сада, осуда и санкције. Једино што Пољској и Словачкој више неће пасти на памет да гурају прст у око медведу!

Koljektivna razvaljotka...Ukrajinska artiljerija preorala ruske rovove.
Mlogo ih mlateRusi imaju velike gubitke u Marioupolu
Putin se ne slaže s tobom.![]()

Na ovo pitanje niko ne odgovara,to je Americki nacionalni interes,Zapadnjacki sistem vrednosti...mi mozemo i niko vise....kraj,nema vise.Kina,Rusija,Indija,Saudijska Aranija,Katar,Turska,Latinoamericke drzave,da ne pominjem sve one zemlje zrtve rata,razorene,unistene.....one su brana kolonizaciji,pljackanju i ubijanju,one stvaraju novi svetski poredak u kome ce Dolar biti obicna valuta poput Kune ili Dinara.....to je uzrok rata,to brani Amerika sa svojim podguznim muvama...
Изумреће ***********и - на рате, глупи брате ....Mlogo ih mlate

Сваки изгубљен руски живот је велили гуитак, па и та двојица бораца.Rusi imaju velike gubitke u Marioupolu
Putin se ne slaže s tobom.![]()
Sad su Rusi na 10-12 km od Harkiva. Polako ali sigurno vraćaju se u Rusiji.Za tvoju informaciju ta naselja su na 5-6 kilometara od Harkova...
...
Sad su Rusi na 10-12 km od Harkiva. Polako ali sigurno vraćaju se u Rusiji.
Да, наравно, а Амери су дошли у Нормандију када је већ све било готово ...Русија, то је чињеница, је у Другом светском рату победила нацисте ... И сада ће, ако Бог да среће - ни Амери спасити их неће ....Zato što je Rus stigao u Berlin pre Amerikanaca !
Zivo me in teresuje verujes li ti u ove gluposti koje pises.Cisto onako,ljudski se cudim.Sta ces sutra kada se sve ovo zavrsi,Rusi uzmu ono sto im pripada,rasture Ukrainske fasiste,sa Kinom i vecinskim delom sveta stvore nov sistem ekonomskih svetskih odnosa a ti...ostanes sam u sobi,zevas u monitor bez teksta,sam u svojoj gluposti....eto cisto onako,ljudski pitam.Sad su Rusi na 10-12 km od Harkiva. Polako ali sigurno vraćaju se u Rusiji.
А ти, неписмени, знаш Путинове намере?Putin se ne slaže s tobom.
Kada im je zapada dostavljao oružje i hranu. Da nije tako bilo sada bi pisao kako se Rusi vraćaju u Irkutsk.Vracali su se Rusi i u WW2...pa su osvanuli na Brandeburskoj kapiji...
...
Čak i komunjarre priznale da je tragedija kolike gubitke imaju.Mlogo ih mlate![]()
Pa vi ste izgubili preko 20 odsto ukupne Vojske u Ukrajini..Један тенк мање за украше