Rat u Ukrajini (40)

Da li je blizu mirovni sporazum kojim bi se okončao rat?

• DA

glasova: 5 10,9%
  • NE

glasova: 41 89,1%

• Ukupno glasova
    46
Jeste, evo još primjera propagande

Pogledajte prilog 1832349

Руски дрон је летео до стеле у Купјанску, где је Зеленски наводно снимљен, чиме је разоткривена емисија „Квартал 95“.

Оператор дрона КВН-а је летео и снимао стелу, 1 км од Купјанска у Харковској улици, где је Зеленски наводно направио селфи у петак.

Као што смо сумњали, видео са Зеленским је очигледно или стар или има лажну позадину.

На новом снимку дрона, неколико слова у речи „Купјанск“ недостаје са стеле у видеу Зеленског.

Такође, мрежа против дронова изнад пута је поцепана и лежи на земљи, како су Руски официри раније известили. У Зеленскијевом инсценираном видеу, мрежа је нетакнута. Укратко, „Квартал 95“ је још једном преварио Украјинце и свет.
:hahaha: :hahaha: :hahaha:

Ne miješaj drogu sa kokainom i aspirinom. Rusi su nekoliko kilometara od grada, a unutar samog Kupianska ostalo je nekoliko džepova koji se upravo čiste. Čim su vidjeli snimku, paćenici su počeli tući i obilaziti dronovima mjesto gdje je Zelensky bio.

Samo pokazuje odvažnost i hrabrost Zelenskog koji praktički obilazi prvu crtu, naročito kada znamo da kremljanski štakor ne smije izaći do pekare bez kolone od 20 blindiranih auta.

Ja se za razliku od tebe ne radujem ratu i mrtvim vojnicima.
Komentare poput tvojih moze pisati samo netko tko nije okusio rata.

Ne, Rusi nisu pobjegli iz Afganistana.
Bijeg drugacije izgleda.
Usporedba sa Talibanima je ispravna jer si ti uvjeren u poraz Rusije samo zato sto im Ukrajinci naprave manju stetu na rafinerijama. Po tebi je onda Amerika trebala kapitulirati.
Eto sam priznas da Rusi okupiraju dodatni ukrajinski teritorij. Gube rat, a napreduju.

Bjavooo
Pa zar Amerika nije kapitulirala u Vijetnamu a Rus u Afganistanu?
A mogi su Ameri ratovati do zadnjeg Amera, jel tako.

pošto su šizofreničari dokazali da je Zelensky snimio video u Londonu iza zelene pozadine, predlažem da Putin na istoj lokaciji u Kupiansku snimi video i razotkrije "Kijevskog klauna". :per: :per: :per:
Zašto bi se vođa supersile poput Putina spuštao na nivo nelegitimnog pajaca koji vodi vazalnu državu u ponor?

Neka ga komičar nek se snima i vodi svoj medijski rat, Rusija je ozbiljma država gde ozbiljni ljudi rade svoj posao i dobijaju ovaj rat

Ja se za razliku od tebe ne radujem ratu i mrtvim vojnicima.
Komentare poput tvojih moze pisati samo netko tko nije okusio rata.

Ne, Rusi nisu pobjegli iz Afganistana.
Bijeg drugacije izgleda.
Usporedba sa Talibanima je ispravna jer si ti uvjeren u poraz Rusije samo zato sto im Ukrajinci naprave manju stetu na rafinerijama. Po tebi je onda Amerika trebala kapitulirati.
Eto sam priznas da Rusi okupiraju dodatni ukrajinski teritorij. Gube rat, a napreduju.

Bjavooo
I dosta je gadljivo to licemjerstvo "Ne radujem se ratu i mrtvim vojnicima", ali onako usput, nemam ništa protiv toga da Rusija uništava Ukrajinu, dapače, samo rokaj.
Pljuc.

:hahaha: :hahaha: :hahaha:

Ne miješaj drogu sa kokainom i aspirinom. Rusi su nekoliko kilometara od grada, a unutar samog Kupianska ostalo je nekoliko džepova koji se upravo čiste. Čim su vidjeli snimku, paćenici su počeli tući i obilaziti dronovima mjesto gdje je Zelensky bio.

Samo pokazuje odvažnost i hrabrost Zelenskog koji praktički obilazi prvu crtu, naročito kada znamo da kremljanski štakor ne smije izaći do pekare bez kolone od 20 blindiranih auta.
Jesi ćorav ti? Vidiš li da je njegov snimak nastao ranije?

Imaš li kapacitet da skontaš da su Rusi mogli da ga ubiju kad god su željeli? Je li se sjećaš snimka kako su ga satelitski pratili i snimali i objavili to?

Смешан си на каквој глупости инсистирaш.
Западни фронт је пукао пред тзв Стодневном офанзивом, Италијани пробили фронт, Српска војска и савезници без отпора заузимају по Аустроугарској, Бугарска окупирана...
Amerika sa svezim snagama i neogranicenom kolicinom materijala usla u Rat godinu pre kapitulacije.

Jeste, kao mi kada su nas bombardovali

predali smo se, uzeli nam Kosovo i rat je prestao.

Znam da taj slučaj posmatraš na isti način kao i ovaj rat u Ukrajini
Ne! Nema tu principa, jer ih se ni naši neprijatelji ne drže. Navijamo i opravdavamo sebe, a optužujemo one koji nam ne odgovaraju.
Mi smo bili nepravdeno napadnuti, Ukri nisu.

Ruska vojska trebala je prvog dana SVO da unisti sve ono sto moze da posluzi ukrowermahtu I onim usijanim simpatizerima ukrowermahta da im prisjedne ono majmunsko skakanje I skicanje ko ne skace taj je moskalj.Dakle prvih sati SVO kompletnu ukrowermaht tvorevinu zamraciti.
Ruska vojska trebalo je da odmah unisti sve komunikacije dostave oruzja I ostaloga od strane sponzora ukrowermahta. Ruska vojska trebala je....ihhhh sta je sve trebalo moglo se a nije jbga. Zato se jbga I zove SVO a ne rat. Jeste da su bacuske NEPRIKOSNOVENi sahisti svijeta No1 a moja malenkost u tome je ko pocetnik pa zato I nemogu dokuciti sta kako I zasto bacuske rade kako rade I nazivaju to SVO.
Svasta se tebi prividja ruski sahisti Br. 1 a ni jednog u prvih dvadeset na listi najboljih.

I dosta je gadljivo to licemjerstvo "Ne radujem se ratu i mrtvim vojnicima", ali onako usput, nemam ništa protiv toga da Rusija uništava Ukrajinu, dapače, samo rokaj.
Pljuc.
Vec si dokazao da si najveci i lazov i licemjer ovdje, a ja se sigurno ne palim na tvoje provokacije, nisam ti ja kriv sto strana za koju navijas gubi.
Pogledaj bolje malo kakve bolesne komentare pises svaki dan ovdje.
I objasni kako to Rusija unistava Ukrajinu odjednom? Zar nije obratno, sudeci po tvojim navijackim komentarima? :lol:

Jesi ćorav ti? Vidiš li da je njegov snimak nastao ranije?
Zelensky je napravio snimku prije dva dana, Rusi su poslije toga tukli po toj lokaciji.
Imaš li kapacitet da skontaš da su Rusi mogli da ga ubiju kad god su željeli? Je li se sjećaš snimka kako su ga satelitski pratili i snimali i objavili to?
Svaka razvijana država ima razne kapacitete za atentat. Zelenskog ne smije ubiti jer zna da bi time sebi potpisao smrtnu presudu.

Može li dijagnoza ovog ruskog ljepotana, kako glasi?

Rusija želi resetirati finsko članstvo u NATO-u - Lavrov je svoje riječi uputio izravno finskoj ministici vanjskih poslova Valtonen. Ruski zahtjevi za "sigurnošću" odnose se ne samo na Ukrajinu, već i na ostale dijelove Europe i obrambeni savez NATO-a, kao i na Finsku i Švedsku, nastojeći resetirati nedavno članstvo Finske i Švedske u NATO-u i zahtijevajući povratak na situaciju iz 1997. godine.

Prso dečko cijelom dužinom
Nije on prso vec njegov nadredjeni, kao diplomata njegovo se misljenje iskljucuje prenosi samo ono sto mu napisu u MIPu i aminovano od hazjajna.

Grupa je pokušala da pobegne iz opkoljenog Dimitrova (Mirnograda) na motociklima.
Nakon što su im vozila uništena, pokušali su da pobegnu peške, ali je cela grupa eliminisana. :per:

Volodomire fotkaj se negde da svet vidi da ti je stalo ajmoooooooo

Ako je na motociklima trebao bi znati o kome se radi bas su opkpljni Ukrajinci imali u steku motocikle za bezanje a nisu imali ni klope dovoljno. Sta zna dete sta 300 kila, mozes mu uvaliti sta god ti padne na pamet.

Back