Rat u Ukrajini (40)

Da li je blizu mirovni sporazum kojim bi se okončao rat?

• DA

glasova: 5 11,1%
  • NE

glasova: 40 88,9%

• Ukupno glasova
    45
A ništa, piši poraz. Pogledaj malo teren i šta je točno Odesa sa svojih više od meleon stanovnika koji - gle čuda - ne žele postati Rusi.
Ili misliš da su Ruje sposobni za desant s mora :lol:
Front se lomi, linije pucaju, nema dovoljno ljudstva. Što zelenski bude više otezao da potpiše šta mu traže to su šanse da Odesa bude ruska sve veće i veće. Jedino ako Putin u pregovorima ne napravi neki truli kompromis kao "čin dobre volje" pa ostavi Odesu Ukrima. E onda... njegovi treba da ga bese

Rekoh pre 10 dana da cemo narednih mesec slušati jadikovke ukroowermahta.

Ricky Gervais Lol GIF

Pa milina je čitati

A 10.000 Ukra u kotlu potvrđeno od strane Gerasimova, to si propustio komentirati kao medijski rat?
Znaš zašto?
Zato jer vjeruješ u laž ako ti se sviđa, ali ne vjeruješ u neugodnu istinu.
Redovita odlika onih s lijeve strane Gaussove krivulje
Ne verujem ja nikome na reč ili montiranu fotku, ja pratim stanje na terenu i vojne mapere.

Probaj ponekad možda ti se dopadne.

Šalim se, neće :tongue2:

#Putin se sastao s #Erdoganom na marginama Međunarodnog foruma za mir i povjerenje u Ašgabatu, Turkmenistan.

Peskov o Putinovom sastanku s Erdoganom:

➡️ Putin i Erdogan razgovarali su o želji EU da počini "grandioznu prijevaru" s ruskom imovinom.

➡️ Erdogan je pozvan u posjet Rusiji, baš kao što je Putin pozvan u posjet Turskoj.

➡️ Posjet #ruskog predsjednika Turskoj održat će se kada bude moguće, ali dvojica čelnika "ne pate od komunikacijskog deficita".

Kakav je badass Putin, spali Sultanu brod i onda sedne da razgovara s njim par minuta kasnije :klap:

Ja sam i tada sagledavao situaciju objektivno. Nisam imao nerealna očekivanja.
Rusi su imali dve strategije dobijanja rata. Prva nije uspela, druga uspeva.
Prva je bila da sa 150 000 vojnika upadnu izazovu pometnju i predaju ukrajinskih vojnika, pa tako i brzi kraj rata.
Kad nije uspelo, pre svag zbog uspeha ukrajinske mobilizacije i brojčane nadmoći. Rusi su prešli na drugu strategiju. Da im samelju živu silu, bez namere da brzo napreduju. U tome su uspeli, ukrajinska pešadija je poražena, pa tako sad i napredovanje može da se ubrza, što se dešava...
Rusija ce skenjati ne samo ukrowermaht vec I takozvanu EU I to se vidi osjeca....akobogda sve skupa zavrsiti u 2027g

Back