Rat u Ukrajini (40)

Da li je blizu mirovni sporazum kojim bi se okončao rat?

• DA

glasova: 5 12,5%
  • NE

glasova: 35 87,5%

• Ukupno glasova
    40
🇷🇺⚔️🇺🇦Руска војска је подигла заставе у центру Северска и пробија се ка западу!

- Руске трупе су пробиле одбрану украјинских оружаних снага у центру града, заузеле непријатељска упоришта у зградама централног округа и сада почињу да јуришају на западни део.

- У центру града, изнад школе, наши борци су подигли руску заставу и барјак Платовског пука.

IMG_20251208_172338_943.jpg
IMG_20251208_172332_335.jpg

🤡Зе : Заједно са лидерима Британије, Француске и Немачке, морамо данас донети важне одлуке;

🍺Мерц: Скептични смо према неким детаљима у америчком предлогу за мирно решење;

🐸Макрон: Руска економија почиње да пати, посебно након наших најновијих санкција

☕Стармер: Украјинско питање је украјинска ствар

🪵🍯💩🐝

Скај њуз: Мерц и Макрон су напустили резиденцију британског премијера, где су се састали са Стармером и Зеленским.

Сва четворица су одбила да одговоре на питања новинара

https://t.me/s/ZeRada1

Britanski povjesničar: U ratu ne bismo izdržali dulje od 10 dana

https://www.index.hr/vijesti/clanak...u-od-10-dana-ostali-bez-municije/2738333.aspx

I oni bi da ratuju protiv Rusiije hahahah

Britanija proizvodi i lopate visestruke namene:

inside:800x0.webp

Corrosion free, long lasting
UV stabilised and impact resistant.

Laksa ima domet i do 20 metara, a sa ugradjenim krilcima i stabilizatorima utrenirani vojnik moze da je rokne i dalje.
Pogodna je i za borbe izbliza, prsa u prsa.
Duza je za domete 2 do 10 metara, nema verzije sa krilcima, ali ce verzija sa kanapcetom moci da se vrati i upotrebi ponovo.

Naravno da je smjesan. To su oni isti "povjesnicari" koji su tvrdili da ce Rusi pregaziti Ukrajinu za par dana.
A regular in the 11th Hussars, Antony Beevor served in Germany and England. He has had a number of books published and his book Stalingrad was awarded the Samuel Johnson Prize, the Wolfson History Prize and the Hawthornden Prize. Among the many prestigious posts he holds, he is a fellow of the Royal Society of Literature

Nadji mi gde on, konkretno, tvrdi da ce Rusi pregaziti Ukrajinu za par dana. U suprotnom, lazes. I...on je za tebe Sir Antony.

Neznalice.

A regular in the 11th Hussars, Antony Beevor served in Germany and England. He has had a number of books published and his book Stalingrad was awarded the Samuel Johnson Prize, the Wolfson History Prize and the Hawthornden Prize. Among the many prestigious posts he holds, he is a fellow of the Royal Society of Literature

Nadji mi gde on, konkretno, tvrdi da ce Rusi pregaziti Ukrajinu za par dana. U suprotnom, lazes. I...on je za tebe Sir Antony.

Neznalice.
Ne kazem da je on to izjavio, nego likovi poput njega. Radi se samo o njegovom misljnju koje nema nikavu tezinu.

Mislim, mogu i ja sad naci makar tri povjesnichara koji tvrde da Rusija konvecionalno nema nikakve sanse protiv Ukrajine i ujedinjene Europe, da ne kazem NATO-a. Pa sta sad?

Ne kazem da je on to izjavio, nego likovi poput njega. Radi se samo o njegovom misljnju koje nema nikavu tezinu.

Mislim, mogu i ja sad naci makar tri povjesnichara koji tvrde da Rusija konvecionalno nema nikakve sanse protiv Ukrajine i ujedinjene Europe, da ne kazem NATO-a. Pa sta sad?
Nista. Nadji mi tri "povjesnicara" , ali istog renomea kakav ima Sir Antony Beevor.

Njegovo misljenje nema tezinu, ali tvoje ima...vec rekoh, urnebesno

Nadji sama. Imas tisuce takvih izjava od raznoraznih "eksperata"poput ovog tvog.
Znaci, opet si slagao:

Nisi ti nikada nijednu "povijesnu" knjigu procitao. Tvoj maksimum su informacije sa interneta.

Od početka trodnevnog blitzkriega prije gotovo pune četiri godine, najviše su evoluirali proruski forumaši na ovoj temi. Od bombastičnih prijetnji u ekstazi o ulasku u Kijev, Harkiv, pa čak se spominjao Berlin i Lisabon, do (samo)zadovoljavanja Jarugorskom i Livadorskom u regiji Donbas.
Порицање је прва фаза када чујеш баш лошу дијагнозу лекара. Вероватно ћеш још да будеш на форуму када будемо пролазили остале фазе.

Znaci, opet si slagao:

Nisi ti nikada nijednu "povijesnu" knjigu procitao. Tvoj maksimum su informacije sa interneta.
Moje informacije su sasvim dovoljne da debunkiram sve vase nebuloze, poput ovakvih "argumenata autoriteta".

Sad ce te umjesto 200 godina trebati 150 godina da osvojite Ukrajinu. Samo sto ce se Rusija prije toga raspasti ako se rat i sankcije nastave jos par godina.
Опа, пар година. Мислио сам већ сутра са новим укро супер оружјем. Па до тада ће престати да се користи назив "Украјина".

Odraz niske inteligencije bi bilo kada bi ja sad trosio vrijeme na googlu da pronalazim takve izjave. Dovoljno je da slicne postove proglasim katagorijom argumeta atutoriteta.
Nije dovoljno, ali, kao sto rekoh, razumem da je to tvoj maksimum. Tragikomicno je sto sebi dopustas da komentarises coveka za kog, po sopstvenom priznanju, nikada nisi ni cuo, a kamoli procitao neku njegovu knjigu. Ne insistiraj dalje na ovome, jer cu biti mnogo eksplicitnija i neprijatnija. Nekim ljudima jedino tako mozes pokazati gde im je mesto.

Back