Kakva je situacija na frontu?
Ima li pomaka na brežuljcima i livadama ispred Donecka?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rusi istjerani iz Ukrajine, Zelenski pravi selfie ispred Moskve, Ukrajina se povećala za 600%Kakva je situacija na frontu?
СВО је тренутно најбоља светска локација за обуку војника најновијим методима ратовања који другде не постоје. ДНРК је прошла школу, не би ме зачудило да је и друге пријатељске земље заврше. Није потребан неки велики број војника, само они који су већ високо увежбани у својим земљама. Цена је и политичка и у погинулим војницима, али је искуство незамењиво. Нема тих вежби и обука на свету које тако могу да обуче своју оружану силу, пошто ће преживели да пренесу своја искуства својим колегама.dolaze tisuće radnika u rusiju i u redove armije RF ?
..
Bezvizni režim i trgovinski rezultati sastanka Putina i Modija
Nakon Putinova posjeta potpisan je "solidan paket dokumenata":
Zemlje prelaze na plaćanja u nacionalnim valutama (već 96% prometa)
Razvoj zone slobodne trgovine između EAEU-a i Indije
Čelnici su se dogovorili o programu gospodarske suradnje do 2030. i otvorit će 30-dnevni bezvizni režim za turističke grupe.
Trgovinski promet premašit će 60 milijardi dolara, s ciljem od 100 milijardi dolara do 2030. Rusija će osigurati neprekidnu opskrbu gorivom i nastaviti isporuke oružja
Dva tjedna nakon početka trodnevnog blitzkriega , stanje na terenu izgledalo je kao na postu. Procijeni sam tko je od tada pretrpio veće gubitke.Kako napreduje dvodnevna ukro ofanziva na Krim ljeto 2023? Jesu zauzeli Sevastopolj?
Sve to Rusi pomlatiliГде је нестало све то чудотворно оружје у Украјини?
Тенкови Леопард, Абрамс, Челенџер? Шведски, француски, британски, амерички бацачи ракета? Шведски, француски, амерички борбени авиони? Ф-16?
Системи противваздушне одбране НАСАМС, ИРИС-Т и Патриот?
Та револуционарна крстарећа ракета Фламинго?
Фламинго је био ПР филмски пројекат компаније Фајер Поинт, која је некада била филмски студио у власништву Миндича, који је побегао из Украјине због свог дела у случају корупције вредном 100 милиона долара.
Фајер Поинт је управо купио ракету ФП-5, коју је Миланион Груп представио на изложби одбране IDEX 2025 у Абу Дабију, почетком фебруара 2025.
Офарбали су је у ружичасто и назвали је Фламинго. Затим су прогласили невероватан домет од 3000 км. Након што им је понестало ружичасте боје, Фламинго је угинуо.
Где су нестали сви украјински Вундервафени? Нигде! Никада нису постојали.
Nema pomaka, Rusi u blatu do članaka, samo kad kupe leševe ukrowermahta onda napreduju ali se opeet vrate u blatoKakva je situacija na frontu?
Jedino su vam laži, mokri snovi i fantazije ostale kao utjeha.Dva tjedna nakon početka trodnevnog blitzkriega , stanje na terenu izgledalo je kao na postu. Procijeni sam tko je od tada pretrpio veće gubitke.
Pogledajte prilog 1828343
Jesi pobedio PokrovskPad Pokrovska ima velike posledice na određenu populaciju na forumu...![]()
![]()

Dao sam ti primjer posta od 08.03.2022. s prikazom stanja na karti bojišnice cijele Ukrajine. Sada mi stavi kartu s današnjim stanjem bojišnice u cijeloj UkrajiniJedino su vam laži, mokri snovi i fantazije ostale kao utjeha.
Ovo je realnost![]()
Nema pomaka, Rusi u blatu do članaka, samo kad kupe leševe ukrowermahta onda napreduju ali se opeet vrate u blato
Pogledajte prilog 1828346

TakoeСВО је тренутно најбоља светска локација за обуку војника најновијим методима ратовања који другде не постоје. ДНРК је прошла школу, не би ме зачудило да је и друге пријатељске земље заврше. Није потребан неки велики број војника, само они који су већ високо увежбани у својим земљама. Цена је и политичка и у погинулим војницима, али је искуство незамењиво. Нема тих вежби и обука на свету које тако могу да обуче своју оружану силу, пошто ће преживели да пренесу своја искуства својим колегама.

Dao sam ti primjer posta od 08.03.2022. s prikazom stanja na karti bojišnice cijele Ukrajine. Sada mi stavi kartu s današnjim stanjem bojišnice u cijeloj Ukrajini
U čemu je problem? Daj da usporedimo tko je, nakon predviđenog završetka blitzkriega, do danas više povratio okupiranog ili izgubio osvojenog teritorija.2022.
Koji očaj jbt