Bojan_BRT
Buduća legenda
- Poruka
- 31.479
Говорећи на брифингу у Бриселу, рекао је да је важно одвојити „принцип од праксе“. У пракси, Украјина може да се придружи само ако се све чланице НАТО-а сложе — а тренутно тај споразум једноставно не постоји.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro, ja tvrdim da je svaki osuđeni ratni zločinac počinio ratni zločin.Najpoznatiji slucaj I najveci zlocinac u bivsoj BiH odgovoran za zlo cine preko 3.000 civila I zlocinac Koji se u ratu javno hvalio svojim zlocincima ima tone dokaza. Zlocinac se zove Naser Oric a zrtve Srbi I manjim broj muslimani. Taj zlocinac je Slobodan zivi ko bubreg u loju za muslimanska vlast on je heroj. Jedino pozitivno je to sto taj zlocinac ima ograniceno kretanje samo na gruntu Koji kontrolisu muslimani.
NeDobro, ja tvrdim da je svaki osuđeni ratni zločinac počinio ratni zločin.
Slažeš se?
Imas primjer, koga je to nevinog osudio Haški tribual?Ne
Zavisi ciji je to sud???
A Haski tribunal je sve samo ne I medjunarodni ne I nezavisni itd
Haski tribunal je anglosaxonski smijurija I pi8darija kreirana na vrhuncu moci anglosaxonskih zlotvora. Srecom za cijeli normalan svijet snaga Rusije Kine I jos nekih takve pi8darija I sprdnje vise nisu moguce. The END.
Au brate,ovi ciste sve pred sobom,za Boga ne pitaju. Prvo pozovu na predaju ,niko ne odgovara ,otvaraju vatru odmah. Ako se neko sakrio,nema sanse da prezivi. Mislim da je par hiljada vojnika Ukrajine bilo u okruzenju u Pokrovsku. Nadam se da se vecina predala ,ostali su ubijeni.