Branko Lori
Zaslužan član
- Poruka
- 108.622
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne ide to baš tako... Rusija je do sada angažirala više ljudstva više nego što
nije više, a ni manje... sber banka je pr.nula na rosu... njena uloga je negdje u kukuruzištu
Interesantno sta dovlace .. ide ofanziva uz Dnjepar koju cekamo ..
To selo je 9km od granice,najbolji PVO ima NATO,samo 1000km niko nije video dron odraza kao MIG21,da nije pao na Zagreb nego u neku zabit ne bi ga ni nasli....

Због овог једноставно мораш да волиш руске "окупаторе".Ако се питате шта , зашто и ко су они који подржавају Украјину и нацисте ...у осталом нека видео говори о раскомаданим цивилима , мртвим женама , и шта су радили нацисти Украјине

Za prvo si u pravo,mislim dokazali ste,zamalo Plenkovicu na tanjir nije pao....9km od granice ne treba ti raketa,vec 100 puta su gadjali ....sve rakete su bile oborene do sada,a ovo cemo videti sta je bilo....Pa za nas nije cudo da nam pzo ne valja, mi smo saka jada, ali da raketa prođe kroz ruski supersvemirski pzo i raznese skladiste municije, e to je vec zabrinjavajuce![]()
I da spržiš sve azovce i fašiste !Због овог једноставно мораш да волиш руске "окупаторе".![]()
Наведи колико је Русија ангажовала људи и то документује. Надам се да имаш нешто друго сем твитера?Ne ide to baš tako... Rusija je do sada angažirala više ljudstva više nego što
nije više, a ni manje... sber banka je pr.nula na rosu... njena uloga je negdje u kukuruzištu
#Rusija je pronašla stotine naslaganih i raskomadanih leševa golih žena i muškaraca. #ukrajinski #bataljon Azov nacisti su silovali žene i djevojke, mrze Ruse, a #mariupolj je etnički RusЗбог овог једноставно мораш да волиш руске "окупаторе".![]()
Да, мада тако је било и са Финском 1940. кад су их Финци истресли из гаћа али већ две године касније Русије газе Немце. Можда се историја понавља.Ovi pregovori će nam dati odgovor na sva pitanja. Ako Rusi zaista potpišu bilo šta iako svi znamo da to NATO neće poštovati, znači da su kapitulirali. Ja mislim da su pregovori farsa za svjetsku javnost i da se neće ništa potpisati. Ako jedna velesila nije u stanju skupiti pola miliona vojnika i kroz dobro vođenje za mjesec dana uzete te neke ključne regije, onda i trebaju potpisati, povući se, i ućutati zauvijek o svojoj moći, vojsci, tehnici
На границама украјине ври, довлачи се техника, опрема, храна, војска,Ovi pregovori će nam dati odgovor na sva pitanja. Ako Rusi zaista potpišu bilo šta iako svi znamo da to NATO neće poštovati, znači da su kapitulirali. Ja mislim da su pregovori farsa za svjetsku javnost i da se neće ništa potpisati. Ako jedna velesila nije u stanju skupiti pola miliona vojnika i kroz dobro vođenje za mjesec dana uzete te neke ključne regije, onda i trebaju potpisati, povući se, i ućutati zauvijek o svojoj moći, vojsci, tehnici
Samo ih blokiraj.Znam ja ko su oni,1991 svi se razbezali po evropi pa sada glumataju neke domobrane radi svoje sramote....znam gomilu hrvata,pre par sati se cuo sa jednim,covek normalan podrzava ruse ko sav normalan svjet i takvi su vecina hrvata....posebno oni sto su se borili u ratovima devedeseti
Nema nista od toga .. Kod mene u Dansku dolazi oko 100k i svi dobijaju radnu i boravisnu dozvolu od prvog dana .. Znaci od vracanja nema nistaI nula je u ovom slucaju dosta, Ukrajina se nije raspala, drzi front, tuce koliko moze, trpi strasne gubitke ali se ne predaje, pomoc sa zapada stize, oni vise nemaju sta izgubiti, bore se na zivot ili nestanak s karte svijeta...
Ono sto bi Europa u ovom trenutku trebala napraviti je donijeti odluku o financiranju obnove Ukrajine, neki europski Marshallov plan za Ukrajinu, cime bi Ukrajinci dobili dodatnu motivaciju i viziju buducnosti nakon rata...