veliki krang
Legenda
- Poruka
- 71.060
Nisi baš sasvim čist ako uništavanje Ukrajine uspoređuješ sa vozom
Ali kako uništavanje, ja sam mislio da se spremaju za kontranapad da preuzmu svoju zemlju od Rusa, pride i Donbas i Krim?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisi baš sasvim čist ako uništavanje Ukrajine uspoređuješ sa vozom

А тек фора са Дунавом му је нендаје*ива.![]()

Kad se uzbude onda uvidjaju realnostAli kako uništavanje, ja sam mislio da se spremaju za kontranapad da preuzmu svoju zemlju od Rusa, pride i Donbas i Krim?![]()
I dalje mi nije jasno kako vojska koja dnevno unisti toliko ruske tehnike za mesec dana nije odbacila protivnika barem 50 kilometara od trenutnih pozicija.To su te hipi varijante, misle da će horskom kuknjavom do neba probuditi neke magijske sile i onda će sve da bude kako su oni zamislili![]()

Kad se uzbude onda uvidjaju realnost
Ko je rekao da je Srbin iz Krajine okupator. Srbin iz Krajine je htio "sjedinjenu Srbiju" (to je pisalo na Babićevom predizbornom plakatu) ili svoju paradržavu, pa si je zamislio da će se Hrvat jeftino odreći svog državnog teritorija.Nije okupator Amer u Iraku ili Vijetnamu, ali je zato okupator Srbin iz Krajine koji živi vjekovima na svojoj dedovini, ali je zato okupator Srbin na KiM čije crkve i manastiri, toponimi, postoje vekovima, okupator je Rus u Ukrajini čija je to kolijevka postajanja!!!
Naravno da nemate STIDA i SRAMA, austrougarski pokatoličeni konjušari!!
Ima rusku zastavu u ladici. Kaj misliš od kud u Hrvatskoj 200 k HDZ-ovaca. Ex komunisti, oportunisti. Mislim da su takvi imali i one ISIL-ove u pričuvi.Sta ako pobjede?![]()
I dalje mi nije jasno kako vojska koja dnevno unisti toliko ruske tehnike za mesec dana nije odbacila protivnika barem 50 kilometara od trenutnih pozicija.![]()
Pogledajte prilog 1126989
Домет крстареће ракете Калибар је 2500 км. Од Крима до Пећи у јужној српској покрајини има 1152 км, а са територије Црног Мора и мање.
Ослобађају је од нацизма.A šta im rade? Upali u državu i ruše, pale i pljačkaju sve pred sobom.
Šta drugo očekivati od Trovača koji je talačku krizu u Beslanu rješavao tako da je rokao tenkovima po školi.
Sta su u danasnjem svetu ‚‚demokratski principi‚‚....Чешке власти су у оквиру санкција замрзле имовину руских олигарха вредну стотине милиона круна, изјавио је чешки премијер Петр Фијала. Истовремено, Фиала је додао да нема говора о национализацији замрзнуте имовине. Овакав приступ је у супротности са демократским принципима којима се руководи Чешка, закључио је премијер.

Znači ukidaju se republike? Ne žele ih?nije za smejanje. ne razumeš. refrendum treba da bude na celoj teritoriji novorusije.
А ти очигледно не знаш да ово није 1999A domet Tomahavka iz Jadrana je jos blizi, a on prolazi preko teritorije koju ne drze Rusi. Ti si ocito prespavao 99 negde u zaledjini mrskog Zapada buseci ga iznutra.
Kalibar leti do bilo koje tačke našeg region za oko 3 minuta.Kad ih opali kalibar po lobanji.Štetapo njih, pametniji ljudi to uviđaju mnogo ranije...
.Pogledajte prilog 1126989
Домет крстареће ракете Калибар је 2500 км. Од Крима до Пећи у јужној српској покрајини има 1152 км, а са територије Црног Мора и мање.
A domet Tomahavka iz Jadrana je jos blizi, a on prolazi preko teritorije koju ne drze Rusi. Ti si ocito prespavao 99 negde u zaledjini mrskog Zapada buseci ga iznutra.

Naravno da nije, sad smo uredno prevaspitani.А ти очигледно не знаш да ово није 1999
Pa reci Vučiću nek izađe na vidjelo s podatcima, nitko i danas dan ne zna točne brojeve o gubitcima, JNA, teritorijalne obrane, weekend četnika i dragovoljaca.pa to je onda ko na Vukovaru!
I ne cudi me sto su za njih onda.
Na Vukovaru svakii je bojovnik pobio bar 1000 cetnika i unistio po 10 tenkova!
Pa Srbija želi u EU, zato i otvara poglavlja i prtpriatupne pregovore i sve po reduОслобађају је од нацизма.
Украјинцима ће после денацификације да буде боље, а ко више воли нацизам може у ЕУ.
dobro da priznajesNaravno da nije, sad smo uredno prevaspitani.