Patata Caliente
Buduća legenda
- Poruka
- 33.679
Kakvi transferi blamapotopise Saratova i jos jedan brod ukropi
Inace sam video taj brod uzivo u istambulu pre desetak godina
Druga najjaca vojska, a samaraju Ukri ko majmune
Samo bez "ko"
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakvi transferi blamapotopise Saratova i jos jedan brod ukropi
Inace sam video taj brod uzivo u istambulu pre desetak godina

Evo, naše oči nas varaju, nismo vidjeli eksplozije na brodu?Stanje danas u Ukrajini 24.03. 22g
Pala je i poslednja ukrajinska utvrđena tačka na južnom obodu Izjuma. Ruske snage su ih zbacile sa dobro utvrđenog uzvišenja Kremenec. Tačnije: one koji su preživeli
Rusi su posle ove uspešne operacije krenuli prema Barvenkovu i Slavjansku. Sa namerom da sa zapada blokiraju ukrajinsku glavninu čija je komanda u Kramatorsku.
Ovo je za Kijev utoliko neprijatnije što armija Donjecke Republike opkoljava Avdejevku, a Rusi sve više ugrožavaju Kurahovo.
Jedini uspeh ukrajinske armije je udar raketom Točka-U po luci grada Berdjanska. Ta raketa je bila presretnuta, ali u završnoj fazi leta, pa je jedan njen deo ipak pogodio desantni brod koji je bio "na istovaru".
Taj brod je - da ne bi došlo do detonacija projektila koje je prevozio - privremeno potopljen.
Jedan "komad" je pogodio i obližnju pumpu za gorivo za brodove.
Ovaj delimično uspešni pogodak Točkom-U nimalo ne poboljšava ratnu situaciju kijevskog režima. Berdjansk je i dalje suvereno pod ruskom kontrolom.
A sta koji penis glans imate vi sa srpskim forumom?Meni Marijupolj vodilja? (nama, tko smo to mi) Meni je Vukovar bio vodilja a vjerojatno će i Ukrajincima biti Marijupolj.
Što imaju Hrvatska i ili NATO s Ukrajinom osim ljudskog suosjećaja. Što ima Srbija s Rusijom osim 10-20 tisuća rusofila?
Нама се то већ догодило!Ti ne bi imao ništa protiv da NATO uleti u Sandžak i organiziraju referendum za odcjepljenje?
Ma čekaj, Točka-U leti prema brodu (kao da je toliko precizna, ali ajde), skinu je napola ali kasno komad projektila zakači brod i izazove požar valjda. Pametno odluče da je frka ako zahvati razna ekspolivna sredstva i odluka pada u trenutku: idemo privremeno potoputi vojni brod?Sve mi se nešto čini da ćeš položiti za drvosječu, kakvo je stanje nafte i gasa kod vas.
Ali, svakako da se možeš Zelenskom uvijek obratiti za pomoć![]()

Ti i jesi na nivou animiranih filmova...Jedino još da vam nacrtam.
Izgubili trećinu države, po čemu? Po tome što su se Rusi provozali nekom cestom pa je sve oko i iza ceste na mapi crveno?За месец дана Укри изгубили трећину државе, угинуло их десет пута више од Руса, пази распалих велике туге Руса, а НАТО не сме да се умеша против расалих Руса, еј против распалих Руса не смеју, цео запад.
Pa oni su plaćeni da serhu gofna, to su ti sve one silne nevladine organizacije za ovo i ono. Sede i smrde u toplom spamujući naokolo. Ja sam to sve bacio na ignore ne možeš da pratiš temu od navalentnih budala.Нама се то већ догодило!
Чему сад мењање наратива?
До јуче сте тврдили да Мариупољ никад неће пасти.
Можете да наставите у истом стилу, само промените
локацију, рецимо Харков.
Pa jašta, privi i drugi svjetski rat ameri sjedili kod kuće.Ovo gore je ključno!!!
Ja tvrdim da to toga neće doći, jer Amerika neće ući u otvoreni sukob sa Rusijom ni u kom slučaju, sem da ona bude napadnuta na svojoj teritoriji!!
Znači, ako među vama Hrvatima ima onih koji stvarno veruju da će Amerika ratovati s Rusijom zbog neke tačke 5 ugovora, neka vam bude!!
I to im je toSede i smrde
Neki su malo zabrijali ...mlado ludo kaze poslovica
......ali u kojem/čijem zitu nema kukolja nek baci kamenA budalastina ima pretek i kod ukrajinaca pa se palite na svaku twiter glupost,ovde se nije desila nikakva Tochka,skoro sam siguran da su sami ujebali i izazvali pozar i municija eksplodirala....lakse reci da te pogodilo nakon uspesnog obaranja nesto slucajno nego da si se sam raznio....ali opet ostaje koja budala na 100km od fronta veze tri desantna broda jedan pored drugog i tako ih drzi 5 dana....Ma čekaj, Točka-U leti prema brodu (kao da je toliko precizna, ali ajde), skinu je napola ali kasno komad projektila zakači brod i izazove požar valjda. Pametno odluče da je frka ako zahvati razna ekspolivna sredstva i odluka pada u trenutku: idemo privremeno potoputi vojni brod?
Kako točno, izvukli su čep?
Ozbiljno te pitam, zašto vjeruješ u budalaštine?
Meni je drago da ste se mirno integrirali u Istočnoj Slavoniji i da to nismo trebali vojno pokoriti..
Mnogo ste mi vi jaki, vi ste se izborili!!!???
Daj bre da vam nije bilo Amera i geostrateške situacije u tom momentu, dobili bi ste tvrdog stojka po sred čela!!!
A da ne pričamo da vam po glavi padaju šklopocije iz vremena druga Brežnjeva!!
A posle Srbi mitomani.....![]()
И ја сам неколицину најдосаднијих, смарача и незналица.Pa oni su plaćeni da serhu gofna, to su ti sve one silne nevladine organizacije za ovo i ono. Sede i smrde u toplom spamujući naokolo. Ja sam to sve bacio na ignore ne možeš da pratiš temu od navalentnih budala.
Sa takticke strane mozda ne gresis, a mozda i gresisŽrtvovanje Mariupolja i Azova nije imalo nikakav strateški značaj.
Upravo suprotno, poskupljenje nafte i plina će predstavljati kvantni skok u razvoju alternativnih izvora energije zato jer će ta energija relativno pojeftiniti.Zna kepec jako dobro ali mu niste ostavili prostor za manevar .. To ignorisanje Rusje i njenih interesa ne moze moras poceti da uvazavas i da neko osim tebe ima svoje interese ..
Znaci zelena enrgija ,tema koja je bila br1 na izborima sirom EU ne vazi vise ... Kopaj cumur i lozi do besvesti ..
Rusi, kakvi su da su, ipak nisu glupi kao ti...Izgubili trećinu države, po čemu? Po tome što su se Rusi provozali nekom cestom pa je sve oko i iza ceste na mapi crveno?
Ma to sve megatrend ekipa meni je to ispod časti da čitam. Malo zagrebeš ispod površine olaaa nema ništa.И ја сам неколицину најдосаднијих, смарача и незналица.
Има и занимљивих ликова попут Боскета, њега ми је право
занимљиво читати. Увек ме орасположи.

Koje si ti godište???Istina je....a to san JA
U Ustavu SFRJ iz 1974. godine u osnovnim načelima utvrđeno je da “Narodi Jugoslavije, polazeći od prava svakog naroda na samoopredjeljenje uključujući i pravo na otcjepljenje, (…) ujedinili su se u saveznu republiku slobodnih i ravnopravnih naroda i narodnosti i stvorili socijalističku federativnu zajednicu radnih ljudi – SFRJ (…)”.
Recimo za BiH
Prema Ustavu SRBiH iz 1974. godine i Amandmanu LXVII, građani BiH svoju vlast ostvaruju putem Skupštine ili referendumom
Dalje:
23. marta 1989. godine oduzeta autonomija tadašnjoj jugoslovenskoj pokrajini Kosovo dovelo je do političkog otpora, podstaklo etničke nemire i otvorilo put ka oružanom sukobu devedesetih.
https://balkaninsight.com/2020/03/2...o-je-milosevic-stvorio-uslove-za-rat/?lang=sr
Ovako je počelo :
Kako glasi član 5. Ustava SFRJ?Istina je....a to san JA
U Ustavu SFRJ iz 1974. godine u osnovnim načelima utvrđeno je da “Narodi Jugoslavije, polazeći od prava svakog naroda na samoopredjeljenje uključujući i pravo na otcjepljenje, (…) ujedinili su se u saveznu republiku slobodnih i ravnopravnih naroda i narodnosti i stvorili socijalističku federativnu zajednicu radnih ljudi – SFRJ (…)”.
Recimo za BiH
Prema Ustavu SRBiH iz 1974. godine i Amandmanu LXVII, građani BiH svoju vlast ostvaruju putem Skupštine ili referendumom
Dalje:
23. marta 1989. godine oduzeta autonomija tadašnjoj jugoslovenskoj pokrajini Kosovo dovelo je do političkog otpora, podstaklo etničke nemire i otvorilo put ka oružanom sukobu devedesetih.
https://balkaninsight.com/2020/03/2...o-je-milosevic-stvorio-uslove-za-rat/?lang=sr
Ovako je počelo :