- Poruka
- 12.866
Čudi me da mu nisu nacrtali Z na gusenice, ovako se ne vidi odmah da je ruski...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Čudi me da mu nisu nacrtali Z na gusenice, ovako se ne vidi odmah da je ruski...
Поцелали им *****.Priča se po društvenim mrežama da je azov razbijen u Mariupolju, da su pocepani na sitne grupe i da je opšte rasulo.
Da. Nemaju više organizovanu odbranu. Love ih po urbanim džepovima kao zečeve.Priča se po društvenim mrežama da je azov razbijen u Mariupolju, da su pocepani na sitne grupe i da je opšte rasulo.
Možda i budu, tko zna.Мислиш, могли би послати тебе као коњицу?
Управо сам сад на руској ТВ гледао прилог из Мариупоља. Сем што су заузели око 75%, приказали су рањене азовце. Без обзира на све, пружили су им лекарску помоћ?Priča se po društvenim mrežama da je azov razbijen u Mariupolju, da su pocepani na sitne grupe i da je opšte rasulo.
Za vrijeme svog mandata više se puta sastajao s Putinom i komentirao je navode o “demilitarizaciji i denacifikaciji Ukrajine”.Nema šanse, da su ameri to hteli mogli su da urade pre rata i izbegnu ovo krvoproliće.
Nato je odlučio idu do kraja (Ukrajne), Rusi prate.
Ко ће те јахати, Немац или Американац?Možda i budu, tko zna.
A što si ti odmah skočio ko oparen, tek anegdotična situacija, najvjerojatnije tragična po posadu, bez prejudiciranja čiji je tenk.Čudi me da mu nisu nacrtali Z na gusenice, ovako se ne vidi odmah da je ruski...
Plašim se da su, kad su se kamere ugasile, primili olovni implatant u lobanju.Управо сам сад на руској ТВ гледао прилог из Мариупоља. Сем што су заузели око 75%, приказали су рањене азовце. Без обзира на све, пружили су им лекарску помоћ?
Najvjerojatnije JavelinКо ће те јахати, Немац или Американац?
Ne verujem, mislim da će da skupe preživele na gomilu, pa javno suđenje, pa ... pomilovanje?Plašim se da su, kad su se kamere ugasile, primili olovni implatant u lobanju.
Хахахаха.....овакве глупости пишу Украјинци, Хрвати и муслимани. Заједничко им је писање бајки о историји.Za vrijeme svog mandata više se puta sastajao s Putinom i komentirao je navode o “demilitarizaciji i denacifikaciji Ukrajine”.
- Mi danas vodimo 25. rat s Rusijom. Samo u prošlom stoljeću smo šest puta proglašavali neovisnost. Pet puta smo gubili, a imali smo jedan jedini razlog, ruska okupacija. To je kao da se predajemo na milost bezumnog Putina. Očito je da to neće prihvatiti niko. Kad govorimo o denacifikaciji, očito je da je Putin problem za cijeli svijet. I ruski narod je jednako bolestan kao i Putin, jer ako veliki broj Rusa glasa za to da se može ratovati protiv Evrope, to je veliki problem. Ja razumijem da postoji šačica odanih, razumnih ljudi, ali moramo govoriti da je život u 21. stoljeću pokraj takvih ljudi jedan je ispit za sve nas - rekao je Juščenko.
Не познајеш Русе у опште!Plašim se da su, kad su se kamere ugasile, primili olovni implatant u lobanju.
Мислио си Јеврејин?Najvjerojatnije Javelin
Zna li Pici za ovo?Priča se po društvenim mrežama da je azov razbijen u Mariupolju, da su pocepani na sitne grupe i da je opšte rasulo.
Nemaju 2000 eur plate a kiriju 1500 eur kao u Londonu pa da uzivajušta fali Belrusiji?
Pa da, možda i Spike. Taj sam VES u vojsci.Мислио си Јеврејин?
Vojni otpad
NATO najavljuje značajnu pomoć.VIDEO Ruska TV objavila snimku razorenog Mariupolja: "To su napravili nacionalisti"
RUSKA državna televizija objavila je snimku razorenog ukrajinskog grada Mariupolja. Radi se o snimci iz drona, koja prikazuje grad sravnjen sa zemljom.
No, umjesto izvještavanja o gradu koji je razorila ruska vojska u višetjednom granatiranju i zračnim udarima, ruski Kanal 1 tvrdi da su za razaranje Mariupolja krivi "ukrajinski nacionalisti".
"Nacionalisti pokušavaju sravniti grad sa zemljom"
"Ovo su, naravno, tužne snimke. Zastrašujuće. U svom povlačenju nacionalisti pokušavaju sravniti grad sa zemljom", rekla je Olesja Loseva, voditeljica emisije.
"Ovo su stambene četvrti, kuće. Vidimo da se diže dim", dodala je, a njezin suvoditelj je rekao: "Teško je ostati miran dok ovo gledaš."
Ruski dužnosnici i mediji neumorno tvrde da ukrajinska vojska napada vlastite gradove. Početkom ožujka ruska državna televizija objavila je da su Ukrajinci granatirali Harkiv kako bi "potaknuli antiruske emocije kod građana".
.Priča se po društvenim mrežama da je azov razbijen u Mariupolju, da su pocepani na sitne grupe i da je opšte rasulo.
Vjerujem da Tihi ovlaži momentalno.![]()
Za vrijeme svog mandata više se puta sastajao s Putinom i komentirao je navode o “demilitarizaciji i denacifikaciji Ukrajine”.
- Mi danas vodimo 25. rat s Rusijom. Samo u prošlom stoljeću smo šest puta proglašavali neovisnost. Pet puta smo gubili, a imali smo jedan jedini razlog, ruska okupacija. To je kao da se predajemo na milost bezumnog Putina. Očito je da to neće prihvatiti niko. Kad govorimo o denacifikaciji, očito je da je Putin problem za cijeli svijet. I ruski narod je jednako bolestan kao i Putin, jer ako veliki broj Rusa glasa za to da se može ratovati protiv Evrope, to je veliki problem. Ja razumijem da postoji šačica odanih, razumnih ljudi, ali moramo govoriti da je život u 21. stoljeću pokraj takvih ljudi jedan je ispit za sve nas - rekao je Juščenko.
TbajdenMožda i budu, tko zna.
Срам те било! Једног од најодмеренијих форумаша овако да оцрниш и то без разлога.Pa reci nam, koliko si pravoslavnih izbeglica pomogao iz Bosne, Hrvatske, Slovenije, CG i Makedonije, i sa Kosova
Kazi nam slobodno, koliko smrdis necovjestvom
Rakete, ali sa konvencionalnim punjenjem, dobijaju sigurno po nekoj avio bazi, to je samo pitanje vremena!Jedno hipotetičko pitanje. Šta bi.bilo da Rusi pljusnu jednu nuklearku, recimo na poljsku bazu?
I još jednu na nato flotu u Baltiku?
Šta bi uradio nato?