Rat u Ukrajini (4)

Koliko će dugo trajati rat?

• Još par nedelja

glasova: 37 30,8%
  • Još nekoliko meseci

glasova: 47 39,2%
  • Godinu dana+

glasova: 13 10,8%
  • Dve godine+

glasova: 4 3,3%
  • Nekoliko godina (3+)

glasova: 19 15,8%

• Ukupno glasova
    120
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Odakle ti tolika rusonaklonost ?
Pa stradece i rusi bajo , nema samo rus nuklearke.
A mit o super-vojnicima rusima upravo pada u Ukrajini.
Nemam ja naklonost prema Rusima, g0vna su kao i mi. Ali su ovde u pravu.

Ja sam protiv svetskih siledžija, a da bi se to razumelo mora da se gleda šira slika od ovog rata.

Plan je da se slomi Rusija i uvede marionetska vlast koja bi dozvolila pljačku, a da se onda pređe na slamanje Kine. Nakon toga smo se vratili u kolonijalno doba sa USA kao glavnim kolonizatorom. Vlasti će se menjati po potrebi, na prvi nagoveštaj neposlušnosti, pljačkaće se resursi celog sveta, a Evropa će biti poslušni psić. Ko to ne može da uvidi on je slep ili glup.

Svaka svetska sila je pala kada se previše rastegla, to se poslednji put dogodilo Englezima i Francuzima, red je na USA. Nadam se da će se predati bez globalnog rata, ali za to je potrebno da se Evropa osvesti. Pobediti ne mogu, to je sigurno.

*еботе* овај човјек ће Украјину свести на ниво пустиње и још му је до *ајебанције.:lol:

1) Zelenski se obratio na samitu NATO
On je poručio liderima NATO da mu više nikad ne kažu da ne mogu da uđu u tu alijansu.
"Nikada više, molim vas, nikada nam nemojte reći da naša vojska ne ispunjava NATO standarde. Pokazali smo za šta su sposobni naši standardi. I koliko možemo dati zajedničkoj bezbjednosti u Evropi i svijetu", poručio je on.

2) Najveći svjetski proizvođač hrane "Nestle" prestaće da prodaje proizvode koji nisu od ključne važnosti u Rusiji, uključujući čokoladice "Kit Kat" i napitke sa kakaom "Nesquika", saopšteno je iz te švajcarske kompanije

3 )Rusko ministarstvo odbrane će uskoro predstaviti dokumente u kojima se pokazuje da je biološki projekat UP2 bio razvijen u Ukrajini i odobren od Pentagona, izjavio je danas portparol ruskog ministarstva odbrane Igor Konašenkov.

*еботе* овај човјек ће Украјину свести на ниво пустиње и још му је до *ајебанције.:lol:

On je poručio liderima NATO da mu više nikad ne kažu da ne mogu da uđu u tu alijansu.
"Nikada više, molim vas, nikada nam nemojte reći da naša vojska ne ispunjava NATO standarde. Pokazali smo za šta su sposobni naši standardi. I koliko možemo dati zajedničkoj bezbjednosti u Evropi i svijetu", poručio je on.

2) Najveći svjetski proizvođač hrane "Nestle" prestaće da prodaje proizvode koji nisu od ključne važnosti u Rusiji, uključujući čokoladice "Kit Kat" i napitke sa kakaom "Nesquika", saopšteno je iz te švajcarske kompanije

3 )Rusko ministarstvo odbrane će uskoro predstaviti dokumente u kojima se pokazuje da je biološki projekat UP2 bio razvijen u Ukrajini i odobren od Pentagona, izjavio je danas portparol ruskog ministarstva odbrane Igor Konašenkov.
Radi li išta ovaj glumac osim što slini i bali? I guzi se zarad malo ljubavi?
Blokirajte nebo za ruske avione nad Ukrajinom
To nije rat NATO pakta!
KMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! Vi nas ne volite! KMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!

Nemam ja naklonost prema Rusima, g0vna su kao i mi. Ali su ovde u pravu.

Ja sam protiv svetskih siledžija, a da bi se to razumelo mora da se gleda šira slika od ovog rata.

Plan je da se slomi Rusija i uvede marionetska vlast koja bi dozvolila pljačku, a da se onda pređe na slamanje Kine. Nakon toga smo se vratili u kolonijalno doba sa USA kao glavnim kolonizatorom. Vlasti će se menjati po potrebi, na prvi nagoveštaj neposlušnosti, pljačkaće se resursi celog sveta, a Evropa će biti poslušni psić. Ko to ne može da uvidi on je slep ili glup.

Svaka svetska sila je pala kada se previše rastegla, to se poslednji put dogodilo Englezima i Francuzima, red je na USA. Nadam se da će se predati bez globalnog rata, ali za to je potrebno da se Evropa osvesti. Pobediti ne mogu, to je sigurno.

Rusija se već pljačka, a pljačkaju Putko i njegova ekipa, kleptomanska oligarhija koja će doslovno uništiti planetu prije nego se odreći svojih pozicija.

Nece biti tako lose kao u Siriji.

Brate mili...
on je na teskim drogama...kao da gledam danas pokojnog komsiju koji se razneo bombom.
Nema pojma sta govori, cita sa idiota pred kamerom ispred zelenog platna...
svako ko se iole razume potvrdice da su pozadine iza njega kaad je kao napolju namontirane...
ko zna gde je i chime ga shopaju.
Ali nije mi ga zao...ni najmanje...jer ko izazove patnju miliona neka kusa chorbu koju je zakuvao.

Ovo je prava mapa stanja na terenu od juce

scrnli_24_03_2022_12-43-21.png

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back