Rat u Ukrajini (4)

Koliko će dugo trajati rat?

• Još par nedelja

glasova: 37 30,8%
  • Još nekoliko meseci

glasova: 47 39,2%
  • Godinu dana+

glasova: 13 10,8%
  • Dve godine+

glasova: 4 3,3%
  • Nekoliko godina (3+)

glasova: 19 15,8%

• Ukupno glasova
    120
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Америка и НАТО ПАКТ ће урадити оно што су урадили сви њихови империјални предходници а то је инвазија на Русију .

Американци више и не скривају да довлаче осим оружја и своју војску , не више у Пољску и Румунију само , него у Укрјаину .

Шта ће Амерички војници у Укрјаини него да припремају поход на Русију , инвазију на Русију ...

Изгледа да је заиста Русија овај корак морала да учини , морала је да реагује јер је Вашингтон већ унпред припрема инвазију на Русију.
koliko mi je poznato , zvanicno i nema , i senat je i rekao da usa i nece ulaziti , stim da jos salju trupe u poljsku , madjarsku , slovacku i rumuniju.
ne znam odakle ti informacija da je usa vojska u ukrajini

Je li bre majmune koliko je tebi godina? 15?

Tebi je IQ 15, to smo utvrdili. A sad isplaci se, nije sramota jer dim nadrazuje oci/:super:

483846_412029691_Screenshot_20220324-114229_Telegram.jpg

Russia warns of potential trigger for war with NATO
If the US-led military bloc deploys its peacekeepers to Ukraine, it may lead to a military confrontation with Russia
https://www.rt.com/russia/552553-lavrov-condition-war-nato/

То што каже међународно право више не вреди било чему , међународно право је одавно мртво слово .

Америка гомила своје трупе у Пољској , Румунији , Словачкој а од јучер су званично почеле да долазе и у Укрјаину
govori se da su poljaci , koji su i stavise i upozoreni zvanicno da ne salju trupe svoje i to od strane senatora u usa.
ono , sto i je zelja njihova kao da salju mirotvorce , ali i to je samo poljska...inicijativa
jasno i glasno im je i receno kao i natu , da ce biti legitimna meta za gadjanje i unistenje.

koliko mi je poznato , zvanicno i nema , i senat je i rekao da usa i nece ulaziti , stim da jos salju trupe u poljsku , madjarsku , slovacku i rumuniju.
ne znam odakle ti informacija da je usa vojska u ukrajini

Гледала јутрос на неким САД каналима на јутубе , а и Лавров тврди да се припрема званично улазак Америчких трупа и НАТО ТРУПА у Украјину под изговорм да су миротворци .

Они су већ у Украјини , незванично или званично више и није битно .Украјина је Америчка колнија још од трнутка када су извели државни удар 2013 године .

Мени је сада потпуно јасно да је ово и планирано , али су их Руси предупредили и заузели копном везе са Кримом .

Нуклерна рат неће бити , али ће бити војна инвазија на Русију преко Укрјаине , можда чак и Блатика

Tebi je IQ 15, to smo utvrdili. A sad isplaci se, nije sramota jer dim nadrazuje oci/:super:

483846_412029691_Screenshot_20220324-114229_Telegram.jpg
Најтежи дио фронта је овдје, ломи се кичма полако али сигурно.То што је неки Рус запалио нафтно складиште од луке стратешки не значи ништа...
Много мртвих украјинаца...
Maryinka
https://t.me/intelslava/23339

On 31 January 2022, during the 2021–2022 Russo-Ukrainian crisis, as Chairman of the Russian Officers' General Assembly, Gen. Ivashov published a statement condemning Putin's "criminal policy of provoking a war" and calling for President Putin's resignation.[6][7][8] Blaming Putin for risking "the final destruction of Russian statehood and the extermination of the indigenous population of the country" Ivashov stated that the real danger for Russia was not NATO or the West but "the unviability of the state model, the complete incapacity and lack of professionalism of the system of power and administration, the passivity and disorganisation of society." Under these conditions "no country survives for long".[8] According to Roderick Gregory, "Ivashov believes that NATO is a hostile power, but his experience has taught him that the NATO/U.S. threat is under control and no external threat is imminent from the Western powers."[9]

General Ivashov was one of the organizers of the march of Russian paratroopers to Pristina in 1999.

Гледала јутрос на неким САД каналима на јутубе , а и Лавров тврди да се припрема званично улазак Америчких трупа и НАТО ТРУПА у Украјину под изговорм да су миротворци .

Они су већ у Украјини , незванично или званично више и није битно .Украјина је Америчка колнија још од трнутка када су извели државни удар 2013 године .

Мени је сада потпуно јасно да је ово и планирано , али су их Руси предупредили и заузели копном везе са Кримом .

Нуклерна рат неће бити , али ће бити војна инвазија на Русију преко Укрјаине , можда чак и Блатика
:(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back