Rat u Ukrajini (4)

Koliko će dugo trajati rat?

• Još par nedelja

glasova: 37 30,8%
  • Još nekoliko meseci

glasova: 47 39,2%
  • Godinu dana+

glasova: 13 10,8%
  • Dve godine+

glasova: 4 3,3%
  • Nekoliko godina (3+)

glasova: 19 15,8%

• Ukupno glasova
    120
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Све западне станице "брује" о дешавањима у Украјини и руском напредовању, мада нерадо признају да су ови делови Украјине под делимичном или целокупном влашћу Русије, већ видовито наговештавају даљи продор и заузмање Одесе, а тиме и одсецање Украјине према Црном мору.

jos 5 porodica zavijenih u Crninu jer Nacional Boljsevici hoce da porobe Pravoslavne Hriscane
Wag_the_Dog-768170836-large.jpg

Rusi min 20 000 žrtava, Ukrajinci min 60 000 sa civilima, s time da se tempo povećavanja broja ruskih žrtava smanjuje, a ukrajinskih povećava, zbog promjene ruske taktike i sve brutalnijih napada na civilne ciljeve

Ruska vojska je desetkovana, ukrajinska bez opće mobilizacije nema nikakve šanse u bilo kakvim ozbiljnijim ofenzivnim operacijama... :kafa:
traži od lekara da ti promeni lekove. :lol:
da su ukrajinci dogurali do 60.000 bio bi raspad. svaki četvrti mrtav. svaki četvrti ranjen.

nemaju preko 30.000 žrtava i blizu su kolapsa.
Bože dragi, nadam se da će onaj ruski smrad čim prije gorjeti u paklu
:(
ne lupaj. ne pozivaj se zalud na Boga.

smrad su ameri, evropa, zelenski, nacisti i oligarsi...- i bez ovoga rata.

čovečnost nije formalizam.

Poslednja izmena:
Ja sam, kako sam stariji i iskusniji (pametniji nisam) sve ubeđeniji da smo mi rat i napravili da bi ghovna došla u odgovarajuću poziciju u tranziciji.

Tranziciju nismo mogli izbeći, Berlinski zid se srušio.

Pa ono, ekipica zaključila da kad neko već mora da se nakrade i potkoži, bolje da to budu oni...kad su već bili na pozicijama... :hahaha:

Moguće, i šta možemo zaključiti iz toga, možemo zaključiti da je svaka nova 'tranzicija' samo izgovor za nova govna da isplivaju

https://t.me/intelslava/23339

Мичиција ДНТ чисти терен од наци п
Rusi min 20 000 žrtava, Ukrajinci min 60 000 sa civilima, s time da se tempo povećavanja broja ruskih žrtava smanjuje, a ukrajinskih povećava, zbog promjene ruske taktike i sve brutalnijih napada na civilne ciljeve

Ruska vojska je desetkovana, ukrajinska bez opće mobilizacije nema nikakve šanse u bilo kakvim ozbiljnijim ofenzivnim operacijama... :kafa:

Лол

https://t.me/intelslava/23339

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back