F. Chief
Elita
- Poruka
- 23.685
Da, ali Ustaše su prevrtljive!
Jel to onda NDH3 ili NDH4
Novohrvatska, tako će se sad zvati, ne pitaj zašto i kako, takav je novi naputak, moramo biti u skladu s progresivnim svjetskim snagama

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, ali Ustaše su prevrtljive!
Jel to onda NDH3 ili NDH4
Šta sigurno sigurno?
Jesi vidio kako izgleda Mariupolj? Šta se ima izmišljati, pogledaj kako izgledaju ukrajinski gradovi, ono, imaš internet valjda, nisi u Rusiji? Šta misliš kamo padaju sve te silne ruske granate i bombe i rakete kojima se toliko hvale? Sigurno ne padaju na njivu...
Inače, gdje mi je onaj dragonček, dragonček, počelo lagano padati po Odesi, prve zgradice se sravnjuju sa zemljicom![]()
Jeste jeste. Spaljivanjem ljudi?To se moglo mirnim putem riješiti prije balvaniziranja Donjecka i Luganska....i oduzimanja Krima.
Bar je EU poznata po pravima za manjine.
To je tebi paralela? Da ti ukažem na dve sitne razlike u toj paraleli:Da, isto kao i Klinton koji je napao Srbiju da brani "Albance na Kosovu", tako je Putin napao Ukrajince da brani "Ruse u Ukrajini".
Paralela je vrlo vidljiva.
Sigurno da je ona propaganda zajebancija. Gori su od vas?
Jel neko hebo tvoje naciste da uđu u rat? DA vas gađaju medenim kolačima?
Ima....BlicMa nema objektivnih medija u srbiji.
Imaš. One za kojima kmečiš.Nemam ja svoje naciste, to si ti nešto pobrkao...
Šta je ono u garažama blaženipočivšeg tržnog centra?
Резултат руског високопрецизног оружја које гађа само војне циљеве.
Ja vidim to nekoliko drukčije. Zaokret Ruske politike se dogodio tamo 2008, kad je NATO odlučio napraviti "raketni štit" u Rumuniji te Polskoj, kao zaštitu od mogućeg raketnog napada Irana. Rusi su hteli sudelovati, ali ih je NATO odbio. Ima Rusija pravo braniti svoje interese? Ima, samo je pitanje, da li je invazija na Ukrajinu prava odluka. Ne postavljam ja Rusiji granice, niti joj možeš ti, prešli su oni sami granice. Ako apeliraš na to, da je Kosovom otvorena Pandorina kutija, nije. Imaš kršenje pravila sa strane Rusije isto. 1991.Odlično, slažem se da su prešli granice, ali ajde se sada postavi u ruski ugao:
Ko si ti da Rusiji postavljaš granice, pogotovo one granice koje si sam već prešao?
Imali smo pravila, pravila su davno prekršena, zna se ko ih je prekršio nekoliko puta, dakle, ko određuje granice?
Nezavisni list Kijeva objavio je indikativne procjene gubitaka Rusije od 21. marta, prema Oružanim snagama Ukrajine.
Na osnovu podataka 15.000 trupa je uništeno, 97 aviona, 121 helikopter, 498 tenkova, 240 artiljerijskih komada.
Također, ruske snage izgubile su 1.535 oklopnih vozila, 80 raketna projektila, tri broda.
Uništeno je i 969 vozila, 60 cisternih, 24 drona i 45 protivavionska oružja, 13 posebnih oprema.
Да али мислиш ли да ће Русија одустати сада?Наравно да не.Ако гледаш ударе по унутрашњости Украјине ,Русија се спрема за дуг и тежак рат јер уништава све што би могло послужити Украјини да продужи рат.Ако гледаш дотурање нових снага уопште се не узда превише у преговоре.Зато кажем није немогуће да Украјина прихвати тачке 4 и 5 ако их не буде контролисала у смислу територије.Како Руси буду напредовали даље онда ће бити добра опција да се повуку из већ заузетих сјеверних и јужних дијелова Украјине а заузимаће и даље јер ја не видим да ће стати.Да, трпе губитке у оклопу али причамо о држави која има највише оклопа на свијету.ovo niko normalan neće prihvatiti jer znači potpunu kapitulaciju ukrajine i njeno rasparčavanje
i zašto bi prihvatili kad rusi još ni dombas nisu osvojili, a gde je cela ukrajina?
moraće rusi to brže, konkretnije i silovitije ili sledi neviđena blamaža, pobuna iznutra, likvidiranje putina i približavanje zapadu, a to znači kraj istorijske rusije jer će se i sama rusija rasparčati...ostaće samo moskovski pašaluk
Nema Ruska intervencija ništa sa zaštitom Ruskog naroda u Ukrajini.To je tebi paralela? Da ti ukažem na dve sitne razlike u toj paraleli:
1. SAD napada Srbiju koja je 7000km daleko da brani Albance
2. Rusija napada susednu Ukrajinu da brani Ruski narod
Tebi je to jednako?
Ti znaš što je uradio Putin.Balvanizirao im je zemlju i tako dozvolio da im proklija nacionalizam.Za zločine nema opravdanja i svi trebaju odgovarati za svoja nedjela.Putinu je bilo krivo što odlaze od njega i to je jedini uzrok rata.Jeste jeste. Spaljivanjem ljudi?
Ja vidim to nekoliko drukčije. Zaokret Ruske politike se dogodio tamo 2008, kad je NATO odlučio napraviti "raketni štit" u Rumuniji te Polskoj, kao zaštitu od mogućeg raketnog napada Irana. Rusi su hteli sudelovati, ali ih je NATO odbio. Ima Rusija pravo braniti svoje interese? Ima, samo je pitanje, da li je invazija na Ukrajinu prava odluka. Ne postavljam ja Rusiji granice, niti joj možeš ti, prešli su oni sami granice. Ako apeliraš na to, da je Kosovom otvorena Pandorina kutija, nije. Imaš kršenje pravila sa strane Rusije isto. 1991.
Ruska intervencija ima za cilj svet bez nacista i genocida.Nema Ruska intervencija ništa sa zaštitom Ruskog naroda u Ukrajini.
Да али мислиш ли да ће Русија одустати сада?Наравно да не.Ако гледаш ударе по унутрашњости Украјине ,Русија се спрема за дуг и тежак рат јер уништава све што би могло послужити Украјини да продужи рат.Ако гледаш дотурање нових снага уопште се не узда превише у преговоре.Зато кажем није немогуће да Украјина прихвати тачке 4 и 5 ако их не буде контролисала у смислу територије.Како Руси буду напредовали даље онда ће бити добра опција да се повуку из већ заузетих сјеверних и јужних дијелова Украјине а заузимаће и даље јер ја не видим да ће стати.Да, трпе губитке у оклопу али причамо о држави која има највише оклопа на свијету.Да, имајуу губитака и у људству али Украјинци имају барем три пута више.Шта мислиш ко ће дуже издржати?
Иди, а са чиме има, можда са предстојећом сетвом пиринча у Вијетнаму?Nema Ruska intervencija ništa sa zaštitom Ruskog naroda u Ukrajini.
Ubiven Fantom u Mariupolju
Deputy Commander of the 1st Battalion of Operational Assignment of the Ukrainian "Azov", Senior Lieutenant Denis Alexandrovich Dunikov (Phantom), was killed in Mariupol as a result of a Russian airstrike.
![]()
Ubiven Fantom u Mariupolju
Deputy Commander of the 1st Battalion of Operational Assignment of the Ukrainian "Azov", Senior Lieutenant Denis Alexandrovich Dunikov (Phantom), was killed in Mariupol as a result of a Russian airstrike.
![]()
Prati diskusiju, paralela nije moja nego Sizifova.Nema Ruska intervencija ništa sa zaštitom Ruskog naroda u Ukrajini.
Iste godine su Ukrajina i Gruzija pozvane u NATO.Ja vidim to nekoliko drukčije. Zaokret Ruske politike se dogodio tamo 2008, kad je NATO odlučio napraviti "raketni štit" u Rumuniji te Polskoj, kao zaštitu od mogućeg raketnog napada Irana. Rusi su hteli sudelovati, ali ih je NATO odbio. Ima Rusija pravo braniti svoje interese? Ima, samo je pitanje, da li je invazija na Ukrajinu prava odluka. Ne postavljam ja Rusiji granice, niti joj možeš ti, prešli su oni sami granice. Ako apeliraš na to, da je Kosovom otvorena Pandorina kutija, nije. Imaš kršenje pravila sa strane Rusije isto. 1991.
Плаше вас без потребе, уосталом гдје би даље ишли.На Румунију, Пољску?Украјина боли Русију јер је то њена историја, њен народ.Rusija ne da neće odustati, nego će nastaviti dalje ako joj ovo prođe, i zato mora biti zaustavljena u Ukrajini, mislim da to svima postaje sve jasnije.