veliki krang
Legenda
- Poruka
- 71.060
Ne cvate cveće ni u vaše preduzeće![]()
Ne brini za nas, znam da ti je uteha da tako misliš, ali će Srbija postojati i dugo nakon što Hrvati nestanu sa mape

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne cvate cveće ni u vaše preduzeće![]()
Plitak si, Poglavico...Austrijancima nije bio cilj Bosna, vec Srbija...kao sto Putinu nije cilj Ukrajina, vec Amerika...Upravo tako, nije mu dosta velika, on bi da je do istočnog Berlina bar, a može i više ako se bi dalo, carevima nikad dosta...
Jel' se sjećaš možda jedne male Bosne, i jedne velike Austrougarske, eto, baš su htjeli malo bosanske pite, nije im bilo dosta pola Europe![]()
Фора је што тржни центри имају огромна складишта која се сада у рату нису користила.
Plitak si, Poglavico...Austrijancima nije bio cilj Bosna, vec Srbija...kao sto Putinu nije cilj Ukrajina, vec Amerika...
Znam da nema autonomije u Hrvatskoj, ne znas ni ironiju da prepoznas...pod hitno nacni bar bocun Postupa, da dodjes sebi...Kakva autonomija u Hrvatskoj? Nema nikakve autonomije u Hrvatskoj, a još manje u Rusiji, kamo bi Rusija došla da daje nekakve autonomije tamo nekakvim lokalnim šerifima?![]()
Ne brini za nas, znam da ti je uteha da tako misliš, ali će Srbija postojati i dugo nakon što Hrvati nestanu sa mape![]()
Blentavi hitlerovče opet greška. Mariupolj će se sam predati. Čim istroše zalihe vode i struje i hrane. Sami će da se maskiraju u babe i pokušaće da pobegnu. Kao i oni vaši narkomani iz Vukovara. Samo što će biti skidanja i pendrečenja. Svako ko ima svastiku na sebi (koja je inače najpopularnija tetovaža) neće biti tretiran kao civil i zarobljenik. Nego znaš kako.Pa da, okupator će poravnati grad sa zemljom, poubijati mnogo civila i na kraju likvidirati ponekog vojnika koji ne naivan da se preda.
I nakon toga Mariupolj Ukrajincima postaje simbol i mit, i ne samo Ukrajincima. Otprilike ono što Hrvatima predstavlja Vukovar.
Dabogda postojali do kraja svijeta![]()
Poglavico, kriziras...Aha, trebala im je Srbija, baš nisu imali dosta?
E vidiš, tako Putleru treba Ukrajina, baš mu treba i gotovo...
Znam da nema autonomije u Hrvatskoj, ne znas ni ironiju da prepoznas...pod hitno nacni bar bocun Postupa, da dodjes sebi...
Aha, trebala im je Srbija, baš nisu imali dosta?
Ajde lepo te pitam zašto lupaš kao otvoren prozor?1. ti Banderaši u Ukrajini su ekvivalent Dražinih i Nedićevih pristalica u Srbiji. Gomila balavih idiota koje niko nikada nije uzimao za ozbiljno. Drugo, oni se danas ne bore protiv Jevreja i cigana, nego protiv ruskog okupatora, tako da se može reći da ih je Putin lično proizveo a sad hoće kobajagi da ih potamani.
2. svi ruski mediji su dostupni. To što hakeri iz celog sveta obaraju ruske sajtove ne znači da oni nisu dostupni u Srbiji, već da je Putin izazvao bes širom sveta. Lično sam proveravao šta se dešava sa napadima, pošto se inače bavim time. Ne prestaju, iz dana u dan ih rokaju sa svih strana. Verovatno će prestati onog dana kad Putin prestane da vrši agresiju na Ukrajinu.
Hoces da kazes da Kosovo nije imalo autonomiju u Srbiji...vjeruj da su bili nezavisniji nego danas, jer sad su americke dzukele u boksu, koje ce gazda po potrebi pustati ili zatvarati...U Srbiji ima autonomnosti, eto Kosovo je autonomno, skoro nezavisno, eto, vi Srbi ste baš pravedni i slobodoljubivi narod kad ste Kosovu dali autonomiju, svaka čast...
Ma to je samo gomila balavaca! NE daj Bože da su Hitlero... ovaj Ukrajinci takvi.Симпатични ови пирдавци!
![]()
...знамо све
![]()
Čudi me da NATO ne pokrene akciju denacifikacije Bjelorusije koja pomaže u agresiji na Ukrajinu.
Није важно да он има Украјину, већ да је запад нема.Aha, trebala im je Srbija, baš nisu imali dosta?
NATO je ostavio Ukrajinu kao gomno na kiši.Belorusija je član ODKB, napad na nju bi značio i odgovor Rusije i drugih zemalja članica. Dakle, NATO ne pokreće akciju jer ne sme.
Napisao sam u glavnom, jer imaju više intervencija bez rušenja režima (samo bombardovanje) te i neke sa rušenjem režima. Nijedna politička situacija u svetu nije ista, neke su slične. Primjerice ova situacija u Ukrajini sada nema baš nekih dodirnih tačaka sa situacijom u bivšoj SFRJ 1990 - 2000, iako 99% forumaša gleda na situaciju tamo baš kroz tu prizmu.
NATO je ostavio Ukrajinu kao gomno na kiši.
30 godina zovete ruse pa nistaI rvatska je zvala švabe, nije puno pomoglo.
Pa je onda zvala čmariku.
Sad ti razmisli zašto.
Odgovor Rusije?.....Ove što se blamira u Ukrajini?Smjeh od vojske.Belorusija je član ODKB, napad na nju bi značio i odgovor Rusije i drugih zemalja članica. Dakle, NATO ne pokreće akciju jer ne sme.
Значи ништа од слања она два мига 21 браћи нацистима?Naravno, samo glupi Ukrajinci su očekivali drugačije. Čak i Hrvatska kao najvernije kuče u NATO je odmah rekla da se u taj sukob neće mešati vojno, šta onda očekivati od drugih koji su svakako manje poslušni...