- Poruka
- 11.007
Ali tamo ima više od 30.000.000 ljudi koji se osećaju kao Rusi i žele takvi i ostati ...Osjećaju se Ukrajincima a ne Rusima.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali tamo ima više od 30.000.000 ljudi koji se osećaju kao Rusi i žele takvi i ostati ...Osjećaju se Ukrajincima a ne Rusima.
Srbija ako udje u nato može bez problema da se tuče sa Rvatima.

NATO, bato, više i ne postoji - rasturiše ga Rusi u Ukrajini ... Sad ćeš da vidiš kakva bežanija će da bude onih zemalja koje su posle 1997. godine pristupili toj terorističkoj organizaciji ...Srbija ako udje u nato može bez problema da se tuče sa Rvatima.
Откуд знаш да се Зеленски осећа Украјинцем?I kakve veze ima? Osjećaju se Ukrajincima a ne Rusima. A ako je iko zacementirao njihov nacionalni osjećaj onda je to Putin Ujedinjitelj.
Који НАТО? НАТО је без САД нико и ништа јер ни Французи ни Немци ни Турци неће на Русе. Имају лоше искуство. Енглези би али да за њих гину други. Ко вам је остао а да није био на источном фронту? Једино Грци, ********* и северно македонци а они....
Дакле, мислиш да ће САД ризиковати због неке кифле од државе нуклеарни рат са Русијом? Па ни за губитак целе Европе неће ризиковати такав рат јер знају исход.
Једноставно, пустиће gовна низ воду.
To nije točno, 7 miliona Rusa i 32 miliona Ukrajinaca živi u Ukrajini.Ali tamo ima više od 30.000.000 ljudi koji se osećaju kao Rusi i žele takvi i ostati ...
Srbija ako udje u nato može bez problema da se tuče sa Rvatima.
Naročito se radujem što će da likvidiraju i ustaše, a onda obračunaju i sa Ustašijom ...Likvidirat će ih svakako,
А не, они су чланица НАТО и САД ће због њих ризиковати рат са Русијом а неће због стратешки милион пута нитнијом Украјином?!Priznali su Rusi i koji su im sledeći ciljevi: Poljska, Bugarska i, naravno, ustaška Hrvatska ... Zastareli dron na jarunu je samo opomena, a kinžal će da bude kazna ukoliko opomena bude uzaludna ...
I onda se pitaš zašto vama rvatima niko ne veruje...Koja budala će povjerovat zločincima koji staračke domove i rodilišta gađaju
Ti ozbiljno pitaš odakle znam da se Zelenskij osjeća Ukrajincem?Откуд знаш да се Зеленски осећа Украјинцем?
Украјински национални осећај је поприлично флуидан, а и то што мислите да је овим "зацементиран" њихов национални осечај, не стоји, а време ће показати. Но, они који се осећају Украјинцима и имају дистанцу, анимозитет или мржњу према Русима ће бити уједињени као и до сад. Све остало је подложно променама.
Rasturise sami sebe, cijeli svijet im se smije.NATO, bato, više i ne postoji - rasturiše ga Rusi u Ukrajini ... Sad ćeš da vidiš kakva bežanija će da bude onih zemalja koje su posle 1997. godine pristupili toj terorističkoj organizaciji ...
Takve podatke iznosi samo gebelsovska propaganda, no sam sam bio tamo u više navrata i znam da je istočni deo Ukrajune, naročito onaj istočno od Dnjepra, naseljen Rusima ...To nije točno, 7 miliona Rusa i 32 miliona Ukrajinaca živi u Ukrajini.
A ja se radujem što će skupo prodati svoju kožu i od Mariupolja učiniti besmrtan mit i ukrajinski grad heroj.naročito se radujem što će da likvidiraju i ustaše, a onda obračunaju i sa Ustašijom ...
Најозбиљније. Зашто не бих питао кад знамо да човек уопште нема украјинског порекла.Ti ozbiljno pitaš odakle znam da se Zelenskij osjeća Ukrajincem?
Ozbiljno, brojao si ihTakve podatke iznosi samo gebelsovska propaganda, no sam sam bio tamo u više navrata i znam da je istočni deo Ukrajune, naročito onaj istočno od Dnjepra, naseljen Rusima ...
Па где су САД? Због које ће то европске земље ризиковати свој нестанак?Ali NATO nije bez SAD!
Ugasi ga.дж = џ ?![]()

Чист утопијски идеолгизовани наратив.A ja se radujem što će skupo prodati svoju kožu i od Mariupolja učiniti besmrtan mit i ukrajinski grad heroj.
A mitovi ne umiru kao ljudi
Dvor na Uni, 8 avgust, 1995g...u osnovnoj skoli je ubijeno 12 srpskih civila, svi su bili hendikepirani...masakr se dogodio naocigled danskih vojnika, koji su to mogli spreciti...komandant Jergen Hold, nije dozvolio svojim vojnicima da intervenisu...I TI HOCES, DA NEKO VERUJE ZLOCINCIMA KOJI SU POCINILI OVAKAV MASAKR????????????????????Koja budala će povjerovat zločincima koji staračke domove i rodilišta gađaju, pa jos ove koje puste odvedu u Rusiju. Neka vojske u Mariupolju, ko im viruje nek ide
Netacno. Od 44 miliona Ukrajinaca oko 8 miliona se osecaju kao Rusi. Bilo na medijima. Da je 30 miliona Rusa ,drugacije bi to bilo.,Vecinski su samo u Lugansku i Donjecku ,naravno na Krimu.Ali tamo ima više od 30.000.000 ljudi koji se osećaju kao Rusi i žele takvi i ostati ...