Rat u Ukrajini (4)

Koliko će dugo trajati rat?

• Još par nedelja

glasova: 37 30,8%
  • Još nekoliko meseci

glasova: 47 39,2%
  • Godinu dana+

glasova: 13 10,8%
  • Dve godine+

glasova: 4 3,3%
  • Nekoliko godina (3+)

glasova: 19 15,8%

• Ukupno glasova
    120
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Oni bi sa ovom blamažom u Ukrajini mjenjali sv.poredak? Od izjava prije trideset i kusur dana: do Portugala za tri dana
došlo se do: od granice tri sata lahanog hoda.
Нису они давали никакве изјаве, нити су одавали своје планове.
Друга ствар је то што се људи ухвате за пропаганду па граде ставове на погрешним основама базиране.
Није ово само руска прича.
Запад пада, исток се уздиже.
Зато ће све потрајати.

Nadam se da hoće ali nema ništa od toga, danas su izjavili da ne mora baš u Rubljama da se plaća. Velika glupost bi bila sad zavrnuti gas, trebao je u Oktobru zavrnuti, šuplja priča.
.
Јбт, па нису рекли платите чиме хоћете.

Увек постоје варијанте да се нешто плати. Златом или бартер аранжман размене еквивалентних добара, односно није идеја, е сада вам ми не дамо, штајазнам, гас или нафту.

Уговори постоје и смисао уговора је да једна страна даје другој страни неку корист и за узврат добија на својој страни корист.

Сада замисли да ти мени продајеш кућу, а ја ти кажем не могу директно да ти платим него ћу паре да положим на рачун који ћеш ко зна кад моћи да користиш, а то зависи од мене!

Докле год верујете да су Руси будале, ово ће се дешавати.

Мсм, Бајден да каже неком да је луд...

.

Нису они давали никакве изјаве, нити су одавали своје планове.
Друга ствар је то што се људи ухвате за пропаганду па граде ставове на погрешним основама базиране.
Није ово само руска прича.
Запад пада, исток се уздиже.
Зато ће све потрајати.
Rusiju, da nema nuklearno oružije a nakon ovakve vojne predstave, bi već Poljska napala.
Neznam kako su se samoprozvali 2 sv.vojna sila?

.
Јбт па нису рекли платите чиме хоћете.

Увек постоје варијанте да се нешто плати. Златом или бартер аранжман размене еквивалентних добара, односно није идеја е сада вам ми не дамо, штајазнам, гас или нафту. Не, уговори постоје и смисао уговора је да једна страна даје другој страни неку корист и за узврат добија на својој страни корист.

Сада замисли да ти мени продајеш кућу, а ја ти кажем не могу директно да ти платим него ће паре да положим на рачун који ћеш ко зна кад моћи да користиш, а то зависи од мене!

Докле год верујете да су Руси будале, ово ће се дешавати.

Мсм, Бајден да каже неком да је луд...

.
Smisao ugovora je da ga ispostujes ako si dogovorio isplatu u eurima ili dolarima ne možeš to mijenjati, nije bitno i da se plaća u rubljama, radi se o tome da Putin pokaže da ga ne mogu blokirati kako hoće, ekonomski nebitno tj samo simbolično.

Gdje si genijalac?Gdje je ukrajinska zastava u avataru?
🇩🇪🇷🇺 Евентуални прекид испоруке гаса из Руске Федерације имаће непоправљиве последице, изјавио је председник Савеза немачких синдиката Рајнер Хофман.

Kakva ukrajinska zastava? Azov je na gomili.
Ali, ajde, neka prodje 10 dana, da budem fer. Mada, da li je 10 ili 15 dana zato što se komanda nacista krije u nekom šahtu manje je bitno.

Rusiju, da nema nuklearno oružije a nakon ovakve vojne predstave, bi već Poljska napala.
Neznam kako su se samoprozvali 2 sv.vojna sila?
.
То су пробали и Наполеон и Хитлер и нијсу добро прошли, без нуклеарног оружја..

Мсм, шта би НАТО био без нуклеарног оружја?.

.

Od trijumfalne specijalne operacije do paranoje malen je put.:super:

2p5pQsu.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back