Rat u Ukrajini (4)

Koliko će dugo trajati rat?

• Još par nedelja

glasova: 37 30,8%
  • Još nekoliko meseci

glasova: 47 39,2%
  • Godinu dana+

glasova: 13 10,8%
  • Dve godine+

glasova: 4 3,3%
  • Nekoliko godina (3+)

glasova: 19 15,8%

• Ukupno glasova
    120
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Украјински парламент регистровао предлог закона о "забрани Московске патријаршије у Украјини". Уколико закон буде усвојен, "сва имовина Московске патријаршије и њеног руководства биће национализована у року од 48 сати" https://bit.ly/3LrwIp0
FPFZrMxX0AIuuTl

Ovi baš traže da budu poravnati za proletnju setvu !

Tako to bude kad podržavaš agresora, budeš ukinut :sad2:

Од пар стотина хиљада испаљеих једна слетела у Русију.
То ме не чуди јер је Русија распала држава, али ме чуди кад 70 иранских ракета поклопи америчку базу а ови не скину ни једну, а сваки маринац има или ајфон или самсунг.

Значи НАТО има радарску технологију из 1941.
Nešto bolju od Rusa.

Jbg

Украјински парламент регистровао предлог закона о "забрани Московске патријаршије у Украјини". Уколико закон буде усвојен, "сва имовина Московске патријаршије и њеног руководства биће национализована у року од 48 сати" https://bit.ly/3LrwIp0
FPFZrMxX0AIuuTl

Ovi baš traže da budu poravnati za proletnju setvu !

To se ceka. Carsku crkvu otimaju. Nadam se da ce se malo izmaci iz Kijeva, i onda ravnaj bandu!

Da, govori mi da sam u pravu, od početka...

Jer me ni u jednom momentu nisi demantovao, što se tačno i vidi po tim slikama koje postavljaš. Baš kao što ničim nisi dokazao da se za kumulativno punjenje ne može koristiti inercioni upaljač...niti to možeš da dokažeš,jer se koristi... :mrgreen:

Dakle, Milojice, da te poučim malo diskusiji, a i životu...nije dovoljno zatrpavati iskusnog oponenta nekim sličicama i tekstovima...to pali kod nepismenih. Kod funkcionalno pismenih, moraš biti u stanju da činjenice vezuješ u logičke misaone celine. Ako hoćeš nešto da dokažeš, tražiš činjenice koje podržavaju tvoje mišljenje, a ne servirati sličice oponentu, misleći da on ne obraća pažnju...

Pogotovo kad oponent kući ima gomilu tih knjiga, iz 60-tih, 70-tih, 80-tih...može biblioteku za Vojnu Akademiju da otvori... :hahaha:

Doduše, za katedru Istorija naoružanja i vojne opreme, danas sve ovo moderno ima na Interenetu...

Elem, nisi mi odgovorio na pitanje: šta ti misliš o najavljenom ruskom povlačenju sa položaja oko Kijeva, i da li će do njega doći?
Pa dokazao ti a ti se pravis lud i teras tvrdoglavo po svome.
Upaljac je udarni a sazvakah ti kao malom detetu za sta sluzi inercija kod gornjih mehanickih upaljaca.
Objasnih ti i pieozo efekat ti i dalje po svome.

Mislim da se nece povuci, jer bi tako stvorili uslove da se oslobode xx neprijateljskih jedinica koje bi mogle potencijalno da ih ugrozavajau na drugim pravcima. Bio bi to krajnje cudan nelogican potez.

Sad će biti ukrajinska a ne moskovska, i svi će Ukrajinci slatko moliti u ukrajinskoj crkvi :mrgreen:
već imaju ukrajinsku. većina žitelja ukrajine pripada ovoj pod jurizdikcijom moskovske patrijašije.

samo to što su uradili s crkvom je dovoljno da se pometu s svetske pozornice. njima, milu i sličnima treba crkva damo da bi svesno zombirali ljude radi svoje vlasti. ništa tu od vere u najviše vrednosti nema.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back