Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Сад на исту ту слику стави Америку.Kako izgleda Rusija u stavrnosti
![]()
Predsednik komiteta Državne Dume za energetiku, Zavaljni:
занимљива изјава"Rusija može da prodaje energente neprijateljskim zemljama za rublje/zlato, dok plaćanja iz prijateljskih zemalja obrađuje u njihovim nacionalnim valutama, juan, lira, dinar i ako je moguće bitkoin."
Te rakete su vec na terenu.Tek sad Odesa ostaje pusti san po agresora.
US and Allies Aiming to Provide Anti-Ship Missiles to Kyiv
Нисам ти ја крив што си неписмен.Brate odgovaraj mi na latinici, aj nikad nisam ćirilicu učija čitat.
do sada je jedno dvaest idiota postavilo isti fejk.Dan žalosti za tihoglu-a.
Kao da su mu sve ruso-ladje potonule
KGB priprema propagandu.
Sta da skinem ,to je minimum minumuma u realnosti preko 150 000 stradalo.Internet laprdanja ti ja ne gledam.
Skini jednu nulu
Mene za razliku od 99% navijaća za Ruse ili Ukrajince, zanima zašto je došlo do konfrontacije.eto vidiš tu je zapelo. sam si napisao. zapad rusija zanima koliko i njena bogastva.
Nije fejk. Jedan brod im je teško oštećen jer je došlo do detonacije municije. Na još jednom je izbio požar ali je ugašen.do sada je jedno dvaest idiota postavilo isti fejk.
Te rakete su vec na terenu.
Чечени предвођени Р. Кадировим су свесни да се у Украјини заправо боре против западњака јудео-циониста.
Украјинска елита је састављена од припадника јеврејског народа коме припада и Зеленко, и они хушкају Украјинце на Русе тј. Словене на Словене.
Пројекат "небески Јерусалим" којим треба да се створи друга јеврејска држава на подручју јужне Украјине више није тајна. Запорожје треба да се зове Хазарск, Николајев - Соломонск, Мелитопољ - Мојсијев град, Дњепар - Нови Јерусалим итд.
@iig @Slavan @Slavenska @Mej bregami @snouden @Darth Vader @JankoTheGreat @Watchman @Reefer

videoNa administrativnoj zgradi Marijupolja - vijori se ruska zastava.
![]()

Pa i gledam to u Mariupolju svaki dan. Ruše nacisti sve redomPa sad ti razmisli kojim žarom nacisti prže civile![]()