cetka
Iskusan
- Poruka
- 5.512
Opet neke teorije o izuzetnosti manjine na uštrb većine? Opet neke rasne teorije u najavi.Ostalih 20% je za civilizaciju neusporedivo bitnije. Zato Putin pišti.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Opet neke teorije o izuzetnosti manjine na uštrb većine? Opet neke rasne teorije u najavi.Ostalih 20% je za civilizaciju neusporedivo bitnije. Zato Putin pišti.
NJega mal mal pa obore, RT radi to mnogo profesionalnije imaju neki ddos protection...Спутњик опет ради.
Историја се ионако понавља, наравно да је припремана инвазија.Америка и НАТО ПАКТ ће урадити оно што су урадили сви њихови империјални предходници а то је инвазија на Русију .
Американци више и не скривају да довлаче осим оружја и своју војску , не више у Пољску и Румунију само , него у Укрјаину .
Шта ће Амерички војници у Укрјаини него да припремају поход на Русију , инвазију на Русију ...
Изгледа да је заиста Русија овај корак морала да учини , морала је да реагује јер је Вашингтон већ унпред припрема инвазију на Русију.
Какве то везе има стим што нас је НАТО брутално бомбардовао и кумовао независном КИМ?I takva slaba i gladna Rusija desantom dodje u Pristinu, a povuce se u vremenu jake i site Rusije pod Putinom. Nesto ne stima.
i kod mene u lijepoj našoj svake godine slično u avgustu. obnavljaju se spomenici i veliča zloglasna tvorevina zvana država.Ovo ko u Sjevernoj Koreji![]()
i kod mene u lijepoj našoj svake godine slično u avgustu. obnavljaju se spomenici i veliča zloglasna tvorevina zvana država.
vidio sam navedeno oružje u marinki u bunkeru među ugljenisanim leševima vojnika sprženim TOS 1 genocidnim oružjem...zaludu vam trud svirači...artiljerija je kraljica ratišta.Земље чланице НАТО-а настављају да испоручују оружје Украјини
Само Сједињене Државе су прошле недеље послале Украјини оружје у вредности од милијарду долара, обезбеђујући Стингере, хиљаде против-тенковских ракета, Џавелине, бацаче граната и друге врсте оружја.
Према Белој кући, најмање 30 других држава је Украјини обезбедило разне врсте наоружања.
Да, уопште раде други руски сајтови без проблема, рецимо РИА Новости.NJega mal mal pa obore, RT radi to mnogo profesionalnije imaju neki ddos protection...
Морам јбг ...Земље чланице НАТО-а настављају да испоручују оружје Украјини
Само Сједињене Државе су прошле недеље послале Украјини оружје у вредности од милијарду долара, обезбеђујући Стингере, хиљаде против-тенковских ракета, Џавелине, бацаче граната и друге врсте оружја.
Према Белој кући, најмање 30 других држава је Украјини обезбедило разне врсте наоружања.
Učini mi se karta Srbije reko šta ovo?!?!!!!!??
to nije organizovano od strane države. niti je praćeno smislenom indoktrinacijom pučanstva kroz medije. u hrvatskoj je sve podređeno opravdavanju vlastitith nedela...I u Srbiji imate 'događanja naroda' na stadionima?
Не, већ заједно с Русима (Великоруси, Малоруси, Белоруси и Русини).Srba sad odjednom cijelih 150 milijuna. Predivno.
o ćemu ti pričaš. ja sam o sadašnjoj hrvatskoj.)))Ništa ja tebe brate mili ne razumijem, imate ili nemate u Srbiji 'događanja naroda' na stadionima? Povodom čega se okupljate? Šta se slavi?
Ovi Čečeni su mi totalno pali u očima...
Šta se oni vesele koji qurac propasti Ukrajine?
Ah, to su valjda takvi narodi...
Mislim na narode tu na granici islama i kršćanstva, koji su kroz povijest bili s jedne i druge strane žice...
.