Роле
Veoma poznat
- Poruka
- 12.718
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ginu na buljuke u tvojoj glavi.Zašto onda u toj klopci siroti Rusi ginu na buljuke
Pa nije valjda da još niste pobedili Pokrovsk

Kmeket auuuuu
Ukrajinci pogodili ruski "leteći laboratorij" A-60. Nosio je lasersko oružje
Pogledajte prilog 1823099
Rusi su izgubili i u II svetskom ratu jer nisu za 10 dana ušlii u Berlin hahahaRusija gubi rat jer sporo pobjeđuje
Zašto onda u toj klopci siroti Rusi ginu na buljuke
Pa nije valjda da još niste pobedili Pokrovsk
СРПСКИ ВИТЕЗОВИ (t.me/srpski_vitezovi)
Руски оператер дрона открио је породицу са децом у уништеном Волчанску.
Срећа породице је била безгранична када су сазнали да је заиста реч о руском дрону. Породица од пет чланова почела је да комуницира са оператером користећи белешке.
Руски борци су организовали евакуацију цивила.
Евакуација је вероватно спроведена у групама, јер су на снимку видљиве само три особе.
...https://x.com/BDooher/status/1992586801307877767
Pogledajte prilog 1823130
Dopunjeno sa 10.2025 - 1000 : 31
Srborusogrci... Jer konačno pao Pokrovsk?
Najvećim djelom od tričavih 100% grada, ostatak se prema Mastislavu još drži i sve se kune Svetim Oryxom da je to istina !
Moj Tihi...Opaaa puca zaporski front!
Bog cuva Ruse i Srbe!

Moj Tihi...
Bog nas sve jednako voli na ovoj zemlji... Tebe kao Srbina, mene kao Hrvata, ruskog i ukrajinskog vojnika....
Ali ne čuva te kad u zavoj ulijećeš sa 120... Ili kad prihvatiš ratnohuškačku propagandu liberalnih globalista i idedš ratovati s Rusijom...
Ja se nikad ne bi tukao s Mirkom Filipovićem ni s Vasom Bakočevićem... Samo u ekstremnim slučajevima...
Па, једна партија јесте, али углавном им се напише крви у коментарима, значи да је свих петсто тисућа Томсонових слушалаца и других бранитеља спремна поново за Стаљинград (Волгоград). За Укродом спремни!Nevjerojatno, ali zaista nevjerojatno... kako te liberaslno-masonske elite diljem Europe i svijeta nakon svega Ukrajince doslovce tjeraju u rat s Rusima...
Evo konačno da je i jedna partija u Hrvatskoj progledala...
https://www.index.hr/vijesti/clanak...ih-ovo-je-izrazito-opasno-za-nas/2733961.aspx