Gladiradijator
Primećen član
- Poruka
- 526
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Daj sliku Mlečnog Puta iz Andromede, tu se ništa ne vidi.
Zelenski poslao dramatično upozorenje. Rusi par sati poslije silovito napali Kijev
Da. Bas me "zanima" i "voleo" bih da cujem sta bi na to rekli Djurica Hiotezica i Šizzif.Zamisli da neki clan ruske Dume odrzi ovakav govor u sred podne u sred Meksiko Sitija !
Пребројавају НАТО врећице у транзиту ка Пољској и Румунији.Navodno, po ne znam koji puta, novi preokret na fronti... https://www.index.hr/vijesti/clanak...ili-smo-centar-pokrovska-od-rusa/2733662.aspx
Čudi me kako @Frčko, @Džez pijanista @Mastiloslav ili @febo nisu još ovo komentirali?
Да пођемо од премисе. Зашто би, за име Бога, РФ икада бацила нуклеарну бомбу на мајку свих руских градова? Значи, твоје конструкције су заиста невероватне.Tko govori da ce to Ukrajinci uraditi. Govorim samo o hipotetickom slucaju da Rusi bace atomsku na Kijev na primjer. Ukrajinci se mogu osvetiti tako sto ce od Moskve napraviti nuklearnu pustinju.
Rusija gubi rat jer sporo pobjeđuje
Заједнички резултат - Авганистан неокупиран као што је био хиљадама година. Ни Александар Македонски га није потпуно освојио, ни ВБ када је била царство "где Сунце никада не залази".Gubici Rusa (Sovjeta) u Avganistanu 1979-1989:
26.000 poginulih, 54.000 ranjenih, 264 nestalih, 416.000 bolesnih, 451 zrakoplova- aviona i helikoptera, 147 tenkova, 1.341 oklopnih transportera i borbenih vozila pešadije, 443 komada artiljerije,skoro 12.000 ostalih vozila logistike.Gubici muslimanskih boraca: 200-250K
Gubici Amerikanaca u Avganistanu 2001-2021:
2.420 poginulih i 20.093 ranjenih Amerikanaca,Gubici muslimanskih boraca: preko 80K
Руске снаге су продрле у југоисточне делове Гуљапоља
Pogledajte prilog 1823044
A de ga je tu Pokrovsk

Идиоте треба пустити и не преговарати док се не остваре стратешки циљеви.Ovo je novi level idiotizma
Pogledajte prilog 1823061
Zato sto je realnost drugacijaNavodno, po ne znam koji puta, novi preokret na fronti... https://www.index.hr/vijesti/clanak...ili-smo-centar-pokrovska-od-rusa/2733662.aspx
Čudi me kako @Frčko, @Džez pijanista @Mastiloslav ili @febo nisu još ovo komentirali?