Rat u Ukrajini (39)

Koliko će još teritorija Rusija osvojiti do kraja rata?

• Još mnogo

glasova: 56 56,6%
  • Još malo

glasova: 14 14,1%
  • Izgubiće

glasova: 29 29,3%

• Ukupno glasova
    99
Руске трупе нуде опкољеним Украјинцима шансу за живот.

За разлику од корумпираних диктатора, насилника који су их одвукли са улица да умру због неуспелог НАТО посредничког рата против њихове словенске браће

„Положите оружје. Изађите са подигнутим рукама. Вратите се кући живи.“

⚡️Овако су се одвијали преговори у Швајцарској у којима су учествовале САД, Украјина и ЕУ!

Обратите пажњу на шеврон на украјинском представнику!
Да ли неко овде види ознаке 36. добровољачке СС пешадијске дивизије?!

Да ли је цео свет слеп и потпуно несвестан нациста?

G6eDJBIXEAA3NAI
G6eDJBQWwAEwC62

https://x.com/NatasaIvanova9/status/1992705779439382826

Američki državni sekretar rekao da je dokument koji je trenutno na stolu potrebno predstaviti ruskoj strani, čija je saglasnost nužna. „Rok je što prije – voljeli bismo da to bude do četvrtka“

6WsBN9w-

https://x.com/Vijestime/status/1992691574401372255

Када је НАТО незаконито напао Србију, убио је хиљаде невиних људи, циљао цивилну инфраструктуру и уништио економију.

Није имао мандат од УН и ниједна чланица НАТО-а није нападнута од стране Србије.

Све је то било потпуно незаконито, заиста „Одбрамбена алијанса“.

СРПСКИ ВИТЕЗОВИ (t.me/srpski_vitezovi)

Руски оператер дрона открио је породицу са децом у уништеном Волчанску.

Срећа породице је била безгранична када су сазнали да је заиста реч о руском дрону. Породица од пет чланова почела је да комуницира са оператером користећи белешке.

Руски борци су организовали евакуацију цивила.

Евакуација је вероватно спроведена у групама, јер су на снимку видљиве само три особе.

.
Ај се спрдамо.

Тамо где се мање краде овакви случајеви су ударна вест.

Да ли је Бајден сменио државног тужиоца Украјине када је покренуо истрагу о корупцији у фирми у којој је Бајденов син био члан управног одбора?

.
Postoji statistika u vezi kriminala te vrste u svetu ali ne vredi to pokazivati putinistima.

.
Ај се спрдамо.

Тамо где се мање краде овакви случајеви су ударна вест.

Да ли је Бајден сменио државног тужиоца Украјине када је покренуо истрагу о корупцији у фирми у којој је Бајденов син био члан управног одбора?

.
To je slucaj korupcije u Ukrajini, ko je smenio tuzioca ne znamo.

Kaze ovde u video onaj jado ovako citiram " mi hrvati I nasi parneri u eUropsku unija..."
Maaaa Kome si ti partner p ti m ljigava vi mozete biti samo sluge I uguzljubi Koji morate slusati nemce francuze I engleze ko ker sto sluzi svom gazdi.Takvi ste bili odvajkada takvi jeste I takvi cete biti dok postojite.
Ajde sad nabroj koga sve slusamo mi Srbi i ko su nam "partneri" Davno rece jedan paor iz mog kraja "Kad si vid'o da mala kera je.e veliku keru"

Azerbajdžan se rukuje s Iranom, Rusijom, Kinom i Indijom u Putinovom novom projektu brodskih ruta kako bi se uklonio najveći koridor zapadnog gospodarstva.

🚨 SAD, Izrael i EU nisu uspjeli preuzeti jednu od najvećih globalnih novih brodskih ruta.

Pogledajte prilog 1822213
Koja brodska ruta kada samo petina ide morem. Sve moj do mojega sem nafte nema se sta voziti tuda.

СРПСКИ ВИТЕЗОВИ (t.me/srpski_vitezovi)

Руски оператер дрона открио је породицу са децом у уништеном Волчанску.

Срећа породице је била безгранична када су сазнали да је заиста реч о руском дрону. Породица од пет чланова почела је да комуницира са оператером користећи белешке.

Руски борци су организовали евакуацију цивила.

Евакуација је вероватно спроведена у групама, јер су на снимку видљиве само три особе.

Oplakah

Па овакви им можда и не требају. Али отрезниће се на фронту, па можда нешто и испадне од њих. Има у војсци много посла који није стриктно ратнички, а морају да ангажују праве ратнике за то. Способни су да копају ровове, ако ништа друго.
Namesteno, mozda ima takvih ali ne toliko u istoj jedinici.

"SVI LJUDI SU JEDNAKI PRED SVEMOGUĆIM"

🇷🇺 Vladimir Vladimirovič PUTIN, predsjednik Rusije, vrhovni zapovjednik Oružanih snaga Ruske Federacije:

- "Nije slučajno da pored mene na stolu leže 4 sveta teksta: Biblija, Kuran, Tora i Dhammapada (izreke Bude – op. urednika). Svaki sadrži vječne Istine, a ključna među njima je LJUBAV PREMA ČOVJEČANSTVU, prema bližnjemu. Štoviše, bez obzira na rasu, nacionalnost i tradicije.

Kada Sveto pismo govori o bližnjemu, o Bratu, treba shvatiti da se to ne odnosi samo na istovjernike već na ljude općenito. Jer u svim svjetskim religijama svi su ljudi jednaki pred Svemogućim."

- „U jednom od najranijih ruskih filozofsko-religioznih djela – 'Priča o zakonu i milosti' – odbacuje se sama teorija 'izabranog naroda' i propovijeda se ideja jednakosti pred Bogom. A u 'Priči minulih godina' opisuje se višenacionalni karakter drevne ruske države.“
Napreduje Putko prekjuce naucio da se krsti a danas vec teologiju drzi u malom prstu.

Back