Miki 75
Ističe se
- Poruka
- 2.950
To se radilo pre dvesta godina. Ko li smišlja ove gluposti?Одакле ти то? Први пут чујем. Шта да раде са милионима зуба? Да праве вештачке вилице?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To se radilo pre dvesta godina. Ko li smišlja ove gluposti?Одакле ти то? Први пут чујем. Шта да раде са милионима зуба? Да праве вештачке вилице?
Znam tvoj stavNemam nista protiv toga da Putin bude novi car. Digao je Rusiju iz pepela. Smeta mi sto je mnogo proevropski orjentisan i sto je mnogo mekan prema zapadu. Ozbiljniji patriota bi davno pokrenuo nuklearni holokaust nad celom planetom. Istina je da ko nema kicmu , nema potrebe da postoji.
Postoji statistika u vezi kriminala te vrste u svetu ali ne vredi to pokazivati putinistima..
Ај се спрдамо.
Тамо где се мање краде овакви случајеви су ударна вест.
Да ли је Бајден сменио државног тужиоца Украјине када је покренуо истрагу о корупцији у фирми у којој је Бајденов син био члан управног одбора?
.
Ne opterecuj vijuge nisi to bas najbolje iskonstruisao, kad Amerika udje u rat cuces, obicno je to vrlo bucno.Kažeš da je Rusija jača od USA, NATO pakta, odnosno kolektivnog Zapada čija je udarna pesnica Ukrajine, te si na strani slabijeg, ako sam dobro shvatio.
Za koji moj se onda toliko upinjes kad ne znas.Нисам ни најмање променио мишљење. Само сам лош у географији још од основне школе![]()
POkusaj da udje Putinu u bulju, niko nije savresen.ode još jedan kršćanin i bijelac u vahalu a za to vrijeme jew stoluje u kijevu i jew u švicarskoj na pregovorima
...
To je slucaj korupcije u Ukrajini, ko je smenio tuzioca ne znamo..
Ај се спрдамо.
Тамо где се мање краде овакви случајеви су ударна вест.
Да ли је Бајден сменио државног тужиоца Украјине када је покренуо истрагу о корупцији у фирми у којој је Бајденов син био члан управног одбора?
.
Ajde sad nabroj koga sve slusamo mi Srbi i ko su nam "partneri" Davno rece jedan paor iz mog kraja "Kad si vid'o da mala kera je.e veliku keru"Kaze ovde u video onaj jado ovako citiram " mi hrvati I nasi parneri u eUropsku unija..."
Maaaa Kome si ti partner p ti m ljigava vi mozete biti samo sluge I uguzljubi Koji morate slusati nemce francuze I engleze ko ker sto sluzi svom gazdi.Takvi ste bili odvajkada takvi jeste I takvi cete biti dok postojite.
Koja brodska ruta kada samo petina ide morem. Sve moj do mojega sem nafte nema se sta voziti tuda.Azerbajdžan se rukuje s Iranom, Rusijom, Kinom i Indijom u Putinovom novom projektu brodskih ruta kako bi se uklonio najveći koridor zapadnog gospodarstva.
SAD, Izrael i EU nisu uspjeli preuzeti jednu od najvećih globalnih novih brodskih ruta.
Pogledajte prilog 1822213

Ovako je govorio Hića u bunkeru aprila 1945.Sad samo intenzivirati napade na rusku energetsku infrastrukturu, a u pozadini raditi na rusenju Madurovog rezima. Onda preplaviti trziste sa veneculanskom naftom. I Rusiji zadati konacni udarac.
OplakahСРПСКИ ВИТЕЗОВИ (t.me/srpski_vitezovi)
Руски оператер дрона открио је породицу са децом у уништеном Волчанску.
Срећа породице је била безгранична када су сазнали да је заиста реч о руском дрону. Породица од пет чланова почела је да комуницира са оператером користећи белешке.
Руски борци су организовали евакуацију цивила.
Евакуација је вероватно спроведена у групама, јер су на снимку видљиве само три особе.
Ukrajina ti sve manja72 nikad prezaljena sata Zagrepcanina prokremljovske provinijencije.![]()
Ostarila pa zaboravilaVještica Uršula odbacuje Trumpov mirovni plan za Ukrajinu.
Jer "granice se ne mogu mijenjati silom", kaže njemačka vještica.
- što je s Kosovom?
Kako se USUĐUJEŠ!!!!!!!
Pogledajte prilog 1822217
Alah u ekber mnogo vise pasuje Moskvi nego Londinu, Rusiji nego Engleskoj zbog broja dzamija i Muslimana ali nema veze zasto bi ti morao znati, vazno je ucestvovati u diskusiji, nevazno sta pises.
Namesteno, mozda ima takvih ali ne toliko u istoj jedinici.Па овакви им можда и не требају. Али отрезниће се на фронту, па можда нешто и испадне од њих. Има у војсци много посла који није стриктно ратнички, а морају да ангажују праве ратнике за то. Способни су да копају ровове, ако ништа друго.
Napreduje Putko prekjuce naucio da se krsti a danas vec teologiju drzi u malom prstu."SVI LJUDI SU JEDNAKI PRED SVEMOGUĆIM"
Vladimir Vladimirovič PUTIN, predsjednik Rusije, vrhovni zapovjednik Oružanih snaga Ruske Federacije:
- "Nije slučajno da pored mene na stolu leže 4 sveta teksta: Biblija, Kuran, Tora i Dhammapada (izreke Bude – op. urednika). Svaki sadrži vječne Istine, a ključna među njima je LJUBAV PREMA ČOVJEČANSTVU, prema bližnjemu. Štoviše, bez obzira na rasu, nacionalnost i tradicije.
Kada Sveto pismo govori o bližnjemu, o Bratu, treba shvatiti da se to ne odnosi samo na istovjernike već na ljude općenito. Jer u svim svjetskim religijama svi su ljudi jednaki pred Svemogućim."
- „U jednom od najranijih ruskih filozofsko-religioznih djela – 'Priča o zakonu i milosti' – odbacuje se sama teorija 'izabranog naroda' i propovijeda se ideja jednakosti pred Bogom. A u 'Priči minulih godina' opisuje se višenacionalni karakter drevne ruske države.“