Kiki63
Iskusan
- Poruka
- 5.808
Cuj 2000,Rusima treba samo 1Da. I dalje se smejem. Moze li neki link o Fire Point-u i proizvodnji flamingosa, a da ne bude pomenuta korupcija??
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cuj 2000,Rusima treba samo 1Da. I dalje se smejem. Moze li neki link o Fire Point-u i proizvodnji flamingosa, a da ne bude pomenuta korupcija??
Pravis sebi odstupnicu...ha? Prebacio si se bakarnih lonaca punih radioaktivnog otpada na Dugina i njegove teorije. Od kuvara do filozofa kratak je put.Naravno. Pa cak i da u nekom hipotetickom slucaju svih 28. ruskih zahtjeva bude ispunjeno, to u konacnici opet znaci kraj ruskih nadanja o stvarnaju ruskog sveta po Duginu. O problemima koji bi uslijedili nakon rata i da ne govorimo.
Ali ocito je Putinu prijeko potreban neki castan izlazak iz rata. Vjerojatno je i njemu jasno da je doveo Rusiju na ivicu kolapsa.
Sta mislis dali on veruje u sve sto pise ili se zajebava??Pravis sebi odstupnicu...ha? Prebacio si se bakarnih lonaca punih radioaktivnog otpada na Dugina i njegove teorije. Od kuvara do filozofa kratak je put.
Posle višemesečnog trkeljisanja oni ubede sami sebe u nešto što je nemogućeSta mislis dali on veruje u sve sto pise ili se zajebava??
Kakvu odstupnicu? Pa ja sam upravo vise puta govorio da je Trump Putinu i prije pola godine davao mogucnost da pred ruskom publikom ne izgubi obraz, ali Rusi jednostavno nisu bili dovoljno inteligentni.Pravis sebi odstupnicu...ha? Prebacio si se bakarnih lonaca punih radioaktivnog otpada na Dugina i njegove teorije. Od kuvara do filozofa kratak je put.
Pitam te kako si stigao od bakarnih lonaca do Dugina? Jel sada razumes?Kakvu odstupnicu? Pa ja sam upravo vise puta govorio da je Trump Putinu i prije pola godine davao mogucnost da pred ruskom publikom ne izgubi obraz, ali Rusi jednostavno nisu bili dovoljno inteligentni.
Ukoliko se rat nastavi kolaps Rusije ce biti neminovan. Jednostavno je ovo preveliki zalogaj za taj koruptni shit hole state.
To da Ukrajinci imaju tehnicke mogucnosti da ne samo od Rusije, nego i od cijele planete naprave radioaktivnu pustinju, nema nikakve veze sa mirovnom sporazumnom koji bi za Ruse u najboljem slucaju bilo vrsta pirove pobjede.Pitam te kako si stigao od bakarnih lonaca do Dugina? Jel sada razumes?
Ovo boldovano je o Ukrajini? Mindičgate?
Predstava za one sa jeftinijim ulaznicamaЈасан знак. Украјинска историја је већ видела сломљену оловку, тада, од стране Јануковича. Овог пута, члан украјинске делегације је сломио оловку током преговора са Рубиом у Женеви.
Према неким изворима, то је био секретар Савета за националну безбедност и одбрану Умеров.
Рубио је такође индиректно потврдио нашу информацију да је европски план одбијен, али је љубазно изјавио да га није видео.
Преговори и ценкање су у току. Американци разумеју да Кијев и ЕУ желе да одуговлаче процес, због чега покушавају да убрзају случај.
https://t.me/s/legitimniy
Trolcina, neinventivna.Sta mislis dali on veruje u sve sto pise ili se zajebava??
To da Ukrajinci imaju tehnicke mogucnosti da ne samo od Rusije, nego i od cijele planete naprave radioaktivnu pustinju, nema nikakve veze sa mirovnom sporazumnom koji bi za Ruse u najboljem slucaju bilo vrsta pirove pobjede.

Troskovi produkcije su u skladu sa kvalitetom predstave. Plasticna olovka...ko da je kupio na trafici u Kaludjerici.Predstava za one sa jeftinijim ulaznicama![]()
Jazz na sparatima. AgonijaAl kulja bes i nemoć kod poštovaoca ukrowermahtOVACA !!!
Gde je onaj sto se raspituje za Pohrovsk? Zna li se sta? Jel dobro?
укрјаина све мања и мања