Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 91.587
Shvati čoveka, Klintonovim obožavateljima se pred očima ruši sve u šta su celog svog života verovali.Šta god da uzimaš, prestani.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Shvati čoveka, Klintonovim obožavateljima se pred očima ruši sve u šta su celog svog života verovali.Šta god da uzimaš, prestani.
Koji mi. Ja sam od prvog dana za prestanak bratoubilačkog rata koji je započeo Putin Khan.Pukli ste, k’o zvečka.
Ne interesuje me Hitler i njegove teorije.P.S. Da li znaš da je Hitler bio ponosni vlasnik bliskoistočne haplogrupe? Kako se to uklapa u vaše rasne teorije?
Znamo da vas se grozno dojmilo ono na Ceru, pa još posle Kolubara.Da l da ovo za Macvu pitate taj chatgpt?

I njegove rasne teorije.Koji mi. Ja sam od prvog dana za prestanak bratoubilačkog rata koji je započeo Putin Khan.
Ne interesuje me Hitler i njegove teorije.
Ja sam Sloven, degenerik koji je pobio milione drugih Slovena nije predmet mog obožavanja, već naprotiv.I njegove rasne teorije.
Srbine sa americkim pasosem, moji su i tada bili sa ove strane Drine...Znamo da vas se grozno dojmilo ono na Ceru, pa još posle Kolubara.![]()
Strasilo Boze sacuvaj...ima se može se
..
Zanimljiva činjenica: Njemački kancelar Friedrich Merz potrošio je više od 20 tisuća eura na vizažiste i frizere u šest mjeseci.
Pogledajte prilog 1820861
Ma jok, više ne razgovara s njim.Jel Trump rekao Zelenskom "You have no cards"?
A onda dobroMa jok, više ne razgovara s njim.
Sa koje strane? Da potražimo malo materijala o saradnicima K und k uhvaćenim u davanju signala za navođenje austrougarske artiljerije?Srbine sa americkim pasosem, moji su i tada bili sa ove strane Drine...
Kakva kreatura.ima se može se
..
Zanimljiva činjenica: Njemački kancelar Friedrich Merz potrošio je više od 20 tisuća eura na vizažiste i frizere u šest mjeseci.
Pogledajte prilog 1820861
Nije to u pitanju, anglicizam, originalno iz francuskog (visage), znači ‘šminker’.Strasilo Boze sacuvaj...
Sta ti je ovo "vizasiste"???? Nikad cuo za ovu novokomponovanu rijec vjerovatno onog tzv. "rvackog" jazUka
ko sto rekoh, malo su bolji od bosneto su 38 trilliona us$ ili 38000 mrd us$ ali si glup gori nego jaguarka
Zelenski je objavio 10-minutni govor naciji u kojem kaže da Ukrajina mora birati između gubitka svog "dostojanstva" i "slobode" (prihvaćanjem Trumpovog "mirovnog plana") i gubitka svog najvažnijeg "saveznika" (SAD-a).
Također kaže da bi se Ukrajinci trebali prestati prepirati i politikaniti (tj. prestati pričati o korupcijskom skandalu). Kaže da će nastaviti pokušavati promijeniti mišljenje Amerikanaca i predstaviti vlastitu verziju "mirovnog plana".
Ako se pritisak na Ukrajinu nastavi, dodaje Zelenski, Ukrajina će se suočiti s jednom od najgorih zima u cijeloj svojoj povijesti. Kaže da cijela nacija stoji iza njega.