Troubleshooter
Veoma poznat
- Poruka
- 14.540
"Умро је пред сам крај свог живота" - Пантелија Топаловић.Njima par sekundi pre pogibije prestaje aktiivna vojna služba
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
"Умро је пред сам крај свог живота" - Пантелија Топаловић.Njima par sekundi pre pogibije prestaje aktiivna vojna služba
Biće slan'ne i čvaraka...

Ukroujkani, protestvujete protiv stanja na terenu ponašajući se kao budale?Srborussi, jeste pobedili Pokrovsk![]()

Ko ti to reko da si pobedioхахаха
![]()

Ukrajina i Rusija su izvršile razmenu tela poginulih vojnika.- 1000 ukrajinskih tela- 30 ruskih tela
Ukrajina nekako pobeđuje, sa ovim odnosom... tvrdi Zelenski.
![]()

Зеленски је лагао укратко све везано за Покровск и Купјанск.Што пре то схватиш боље за тебе.Ko ti to reko da si pobedio![]()
Upravo tako. Rusi napreduju ali gube rat.Šta kažu ukrowermahtovci
Pre podne
Rusi zaglavljeni mesecima u blatu Donbasa
Posle podne
Rusi brrzo napreduju i kupe tela poginiulih nacista
![]()
Kažu da Ukri još imaju vizuelni kontakt sa nekim zgradama Pokrovska, dakle nije paoхахаха
![]()
Jel si bio zauzet gayda Johanovim toplim obrokom pa si propustio vesti?Srborussi, jeste pobedili Pokrovsk![]()
Zasto za meneЗеленски је лагао укратко све везано за Покровск и Купјанск.Што пре то схватиш боље за тебе.

Неће само кажем да не вјерујеш у све што напише или каже Кокаински Клавиро*урцо.Zasto za mene
A zbog cega ce tebi biti bolje kad i ako ikad oslobodis Pokrovsk![]()
Klaviroqrco je opalio tvog Tzara od Krmelja po sred celenkeНеће само кажем да не вјерујеш у све што напише или каже Кокаински Клавиро*урцо.

@Mstislav je prije 2,5 godine najavio dvodnevnu ofanzivu na Krim, ne znam je li stigao tamo do sad?
Можда у сновима али у реали Украјина је спала са 45+ на 20 милиона становника, из сата у сат губи територију.Klaviroqrco je opalio tvog Tzara od Krmelja po sred celenke![]()
Smehotresno. To da je tebe bas briga i za Mariuopolj i za Avdejevku i za Bahmut i za Pokrovsk i za Seversk i za Kupjansk i za Krim, svima je jasno. Jasna je i tvoja potreba da si, misleci da provociras nekokog od "srborusa" iliti "kremljofila", cesce "arlaukao" Pokrovsk, nego sto si "arlaukao" dobar dan.Zasto za mene
A zbog cega ce tebi biti bolje kad i ako ikad oslobodis Pokrovsk![]()