Dobro situirani gospodin
Elita
- Poruka
- 19.740
nece trump da prizna rusima da su pobediliOna je pobjeđena, to samo budalama nije vidljivo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nece trump da prizna rusima da su pobediliOna je pobjeđena, to samo budalama nije vidljivo.
нека хвала, код нас има топлих језера, шта човек да ради са хладим језером???Sve je ovo Bajkal i Listvjanka.
кажем ја пре који пост - терор државеFsb postao inovativan. Nista caj i ispadanje kroz prozor.
Ne samo o tebi, ali ti se trpaš tamo gdje ti mjesto nije...I dalje pričaš o meni.
Otvori temu o meni oa se tamo iživljavaj do mile volje
ово је руска пропаганда, коју понављају већ милионити пут - а заправо је ограда сточног обора у којем држе вас!
да појасним. то није дуг већ висина развоја.. те паре нико никада нећ платити, нити ће ико то тражити да се наплаћује.
а са друге стране амери се јако развијају. а овима који поверују у ову мантру - неће им пасти на памет да напуштају русију - што је и циљ државе,
да држе људе! размислите мало
Dakle 0.6% populacije Rusije je zahvaćeno i to na nekoliko sati?Samo se ti tjesi
Nije bas i da ce cijela Ukrajina ostati do bozica bez struje.
Voronezh, Belgorod i Talganrog zajedno imaju preko milijun stanovnika. A ovo je tek zagrijavanje. Kad Flamingo bude u dovoljnim kolcinama dostupan tek onda slijedi maskenbal.

Koliko ti mislis da je Ukrajinaca ostalo bez struje i na koliko dana?Dakle 0.6% populacije Rusije je zahvaćeno i to na nekoliko sati?
Kapiraš li koliko si smešan?
Netočno, pišem o temi, ne o tome zašto si kentaur.Ne samo o tebi, ali ti se trpaš tamo gdje ti mjesto nije...
Srborussi, jeste pobedili Pokrovsk![]()

Imam dva drzavljanstva ali rusko nisam nikad imao. Deda je govorio da je on pravi ruski bik, medvede nije pominjao.Znači i dalje si Rus![]()
Bez veze i komentara.
Opet, u pitanju su redovi veličine, ako je 0.6% Rusa ostalo bez struje na par sati a 30+% ukrajine ostalo bez struje na dan-dva, jasno je ko prvi popušta.Koliko ti mislis da je Ukrajinaca ostalo bez struje i na koliko dana?
Zato što pucaju po šavovima, flamingosi su fantazija.I zasto mislis da Ukrajinci (zajedno sa kapacitetima cijelog zapada) nemaju niti ce imati potencijale da znatno intenziviraju ovakve napade?
Tek tad će ukri nahebati, ako uopšte budu ratovali.Kad sam vam prije dvije godine govorio da ce Ukrajinci milijunskim gradovima iskljucivati struju, pa barem na par sati ili dana, smijali ste se, a danas vam je normalno.
Sad zamisli sto ce vam tek sljedece godine biti normalno kada rojevi flamingosa i mozda i tomahawka i taurusa pocnu udarati po ruskim termoelektranama.
Koliko ti mislis da je Ukrajinaca ostalo bez struje i na koliko dana?
I zasto mislis da Ukrajinci (zajedno sa kapacitetima cijelog zapada) nemaju niti ce imati potencijale da znatno intenziviraju ovakve napade?
Kad sam vam prije dvije godine govorio da ce Ukrajinci milijunskim gradovima iskljucivati struju, pa barem na par sati ili dana, smijali ste se, a danas vam je normalno.
Sad zamisli sto ce vam tek sljedece godine biti normalno kada rojevi flamingosa i mozda i tomahawka i taurusa pocnu udarati po ruskim termoelektranama.
Bas tebi sam odgovorio na pitanje o neutralnosti, Rusima zelim da odu kuci i nastave normalan zivot, nije to nikakva mrznja a ni neutralnost.Razumi ga, mnogo mu teško, frustracije su ga resetovale na fabrička podešavanja i više nije sposoban da glumi finoću i neutralnost...
Јок брате.Да ниси можда повампирени јагон са тим фед-овским мантрањем о задуживању и по којим се то мерилима амери јако развијају?
Neutralnost, pda, imaš državu agresora na drugu državu, najmoralnije je biti neutralan, pun kurcobolje i gledati svoje interese kao npr raspala Mađarska.Bas tebi sam odgovorio na pitanje o neutralnosti, Rusima zelim da odu kuci i nastave normalan zivot, nije to nikakva mrznja a ni neutralnost.
Iz ruske perspektive, radi se o asimetricnom ratu. Putinov rezim nece lako moci objasniti Rusima sto im se desava. Ukrajinici se brane i nemaju drugog izbora.Opet, u pitanju su redovi veličine, ako je 0.6% Rusa ostalo bez struje na par sati a 30+% ukrajine ostalo bez struje na dan-dva, jasno je ko prvi popušta.
Zato što pucaju po šavovima, flamingosi su fantazija.
Tek tad će ukri nahebati, ako uopšte budu ratovali.
Јок брате.
Овај ти је од оних што алу фолијо на глави
заустаљају ванземљаце да на, читају мисли
уопште се не заиебавам писао је о томе.
Ко то зна сад тачно...Занимљива појава, такви обично лебде у неким више бројним димензијама изнад/изван конкретних тема.
Где је то писао и шта би ванземаљци са његовим "мислима"?
Predace se ako ne budu imali drugog izlaza, svako voli da zivi.Juce su ruske snage stavile pod kontrolu i poslednji put kojim se moglo u Pokrovsk.. Sada je totalna blokada. Ima nekoliko hiljada ukrajinskih vojnika u gradu,sto nije malo ali prema 170 000 Rusa je nista. Postoji mala sansa da im Rusi otvore koridor za povlacenje da bi izbegli zrtve ali ne verujem da ce se to desiti. Ovo sa predajom ne ide bas lako,do sada male grupe do 8 najvise ,nema predaje vecih grupa,jedinica